题目内容

【题目】

GOLDEN CLASSIC CHINA

Tour Code: Golden-01

6-Day Tour of Beijing-Guilin-Yangshuo-Guilin-Hong Kong

Starting from USA $709 every person

GOLDEN SILK ROAD ADVENTURE

Tour Code: Golden-02

15-Day Tour of Beijing-Xi’an-Dunhuang- Turpan-Urumqi- Kashgar- Urumqi- Beijing

Starting from USA $2,259 every person

GOLDEN ROUTE OF CHINA

Tour Code: Golden-03

9-Day Tour of Beijing-Xi'an-Luoyang-Nanjing

Starting from USA $809 every person

GOLDEN MYSTERIOUS TIBET AND YANGTZE CRUISE(巡游)

Tour Code: Golden-04

15-Day Tour of Beijing-Xi'an-Lhasa-Chongqing-Yangtze River Cruise - Yichang - Shanghai

Starting from USA $2,199 every person

【1】All of the above four start from the city of .

A. Shanghai B. Xi'an C. Beijing D. Guilin

【2】If you want to spend the least money, you'd better choose the tour of .

A. Golden-01 B. Golden-02 C. Golden-03 D. Golden-04

【3】If you choose tour Golden-04, you'll have the chance to visit .

A. Hong Kong B. Dunhuang C. Nanjing D. Lhasa

【4】If you want to take a camel ride, you can probably choose .

A. Golden-01 B. Golden-02 C. Golden-03 D. Golden-04

【5The passage may come from .

A. a storybook B. Magazine

C. a science book D. travel advertisement

【答案】

【1】C

【2】A

【3】D

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了四个旅行路线,以及他们的价格,时间,途经地点。

【1】C细节理解题。根据短文描述可知都是以北京市起头的旅行路线。故选C。

【2】A细节理解题。根据短文描述的旅行路线的价格,可知第一个最便宜,故选A。

【3】D推理判断题。根据短文旅行四的描述,可知会经过拉萨等地,各项D。

【4】B细节理解题。根据旅行二图片描述,可知可以骑骆驼,故选B。

【5】D推理判断题。这篇短文主要介绍了四个旅行路线,以及他们的价格,时间,途经地点。所以可能来自旅游广告,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容选择适当的单词填空,使短文意思完整。每个选项只用一次,有两项剩余。

请务必将1―10小题的答案写在答题卡的相应位置!

Many people like to keep pets. Dogs and cats are very 【1】 pets. Some people, however, keep birds or goldfish. They need less space and are easier to look after.

If you want to have a pet, you can buy one from a pet 2 but you must be careful not to buy a sick animal. It is best if you know something about the pet you want. This helps you choose a healthy pet. However, if you do not have much money and know very 3 about animals, you can visit the Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals(皇家防止虐待动物协会).

The first RSPCA was established in England in 1821. It was set up to make sure that all animals are 4 with kindness. The RSPCA in Hong Kong carries out this aim. The RSPCA officers collect animals which have no 5 and are left in the street. They look after them 6 they are healthy again. People visiting the RSPCA may choose their pets from these animals and you can be sure that you will get a 7 pet. If later your pet becomes ill, you can 8 it to the doctors at the RSPCA for treatment.

When you have a pet, it is very 9 that you look after it properly. You must remember to feed it on time. You should also give it a 【10 and comfortable place to rest. Your pet will be happy and healthy if you love it and care for it properly.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网