题目内容
【题目】
| GOLDEN CLASSIC CHINA Tour Code: Golden-01 6-Day Tour of Beijing-Guilin-Yangshuo-Guilin-Hong Kong Starting from USA $709 every person |
| GOLDEN SILK ROAD ADVENTURE Tour Code: Golden-02 15-Day Tour of Beijing-Xi’an-Dunhuang- Turpan-Urumqi- Kashgar- Urumqi- Beijing Starting from USA $2,259 every person |
| GOLDEN ROUTE OF CHINA Tour Code: Golden-03 9-Day Tour of Beijing-Xi'an-Luoyang-Nanjing Starting from USA $809 every person |
| GOLDEN MYSTERIOUS TIBET AND YANGTZE CRUISE(巡游) Tour Code: Golden-04 15-Day Tour of Beijing-Xi'an-Lhasa-Chongqing-Yangtze River Cruise - Yichang - Shanghai Starting from USA $2,199 every person |
【1】All of the above four start from the city of .
A. Shanghai B. Xi'an C. Beijing D. Guilin
【2】If you want to spend the least money, you'd better choose the tour of .
A. Golden-01 B. Golden-02 C. Golden-03 D. Golden-04
【3】If you choose tour Golden-04, you'll have the chance to visit .
A. Hong Kong B. Dunhuang C. Nanjing D. Lhasa
【4】If you want to take a camel ride, you can probably choose .
A. Golden-01 B. Golden-02 C. Golden-03 D. Golden-04
【5】The passage may come from .
A. a storybook B. Magazine
C. a science book D. travel advertisement
【答案】
【1】C
【2】A
【3】D
【4】B
【5】D
【解析】
试题分析:这篇短文主要介绍了四个旅行路线,以及他们的价格,时间,途经地点。
【1】C细节理解题。根据短文描述可知都是以北京市起头的旅行路线。故选C。
【2】A细节理解题。根据短文描述的旅行路线的价格,可知第一个最便宜,故选A。
【3】D推理判断题。根据短文旅行四的描述,可知会经过拉萨等地,各项D。
【4】B细节理解题。根据旅行二图片描述,可知可以骑骆驼,故选B。
【5】D推理判断题。这篇短文主要介绍了四个旅行路线,以及他们的价格,时间,途经地点。所以可能来自旅游广告,故选D。
【题目】
Name: | Julia |
| Name: | Paul |
| Name: | Linda |
| ||
From: | Cuba | From: | England | From: | Canada | |||||
Look: | long hair, round face, big eyes | Look: | short blond hair, long face, small blue eyes | Look: | long red hair, round face, big brown eyes | |||||
Clothes: | green dress, | Clothes: | yellow jacket, blue pants, brown shoes | Clothes: | white dress, brown shoes | |||||
QQ number | 3746360 | QQ number: | 7364851 | QQ number: | 51053867 | |||||
Tel: | 543752 | Tel: | 874599 | Tel: | 4358390 | |||||
根据表格内容,判断正(A)误(B)。
【1】Julia is in brown shoes.
【2】Paul is from the UK.
【3】Linda’s QQ number is 7364854.
【4】Linda is in blue pants.
【5】Julia and Linda have round faces.
【题目】
| Hello!I’m Linda. I’m from America. I’m ten years old. Mr. Brown is my teacher. My QQ number is 537802678. |
| My name is John Green. I’m a teacher. I’m from England. My telephone number is 374106. |
| Good morning! I’m Miss Liu. I’m from Hong Kong. My telephone number is 612931. |
| Good morning! My name is Yukio. I’m from Japan (日本). I’m eight years old. My QQ number is 653348721. My telephone number is 580723. |
【1】Where is Linda from?
A. America. B. China.
C. England. D. Japan.
【2】 Who is a teacher?
A. Linda.
B. John Green.
C. Miss Liu.
D. Yukio.
【3】What is Miss Liu’s telephone number?
A. 537802678.
B. 374106.
C. 612931.
D. 653348721.
【题目】书面表达
你们老师想知道班里同学在家做家务的情况,你作为班长,为此进行了一次调查。请你根据下表中的调查内容,用英语给你的老师介绍一下调查结果,并谈谈你的观点。70 词左右,可适当发挥。
The number of the students | Chores | Likes or dislikes | Reason |
20 | clean the room |
| interesting |
10 | do the dishes |
| boring |
5 | wash clothes |
| relaxing, easy |
3 |
|
|
|
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________