题目内容
【题目】
![]()
We pick up your children at school and give them a safe place to play,do homework,and learn after school. Experienced Teachers/Lunch & Snacks/Toys & Books Ages 6 to 12 Our Programs: *Languages *Math *Computer *Music Open 11:0 0 a. m.to 7:00 p. m., Mon.to Fri. 26 Market Road,Star City (between First Street and Second Street,next to the Flower Market) TEL:8765—4321 |
【1】What can't children learn in Little Rabbit?
A.Art. B.Music. C.Computer.
【2】Mrs. Green can send her daughter Lucy to Little Rabbit except _________
A.6:00 p.m. on Friday
B.7:00 a.m. on Wednesday
C.11:00 a.m. on Tuesday
【3】Little Rabbit will be open for ________ in a week.
A.4 hours B.8hours C.40 hours
【4】Who can have fun and learn in Little Rabbit?
A.Mike, a school boy of 13.
B.Mary, an eight-year-old girl.
C.Cathy, an experienced teacher.
【5】Where's Little Rabbit?
A.It's on Second Street.
B. It's on First Street.
C.It's on Market Road.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】D
【4】B
【5】C
【解析】
试题分析:这篇短文介绍了小兔子乐园的招生对象,开放时间,开设项目,具体地址等。
【1】细节理解题. 根据Our Programs: *Languages *Math *Computer *Music
可知开设的项目有语言,数学,计算机,音乐。没有美术,故选A .
【2】细节理解题。根据Open 11:0 0 a. m.to 7:00 p. m., Mon.to Fri.得知开放时间是周一到周五上午十一点到下午七点。可知选B。
【3】细节理解题。根据Open 11:0 0 a. m.to 7:00 p. m., Mon.to Fri.可知每天开放八小时,一周五天,共开放40小时。故选D。
【4】细节理解题.根据Ages 6 to 12可知六岁到十二岁的孩子可以参加。故选B。
【5】细节理解题。根据26 Market Road,Star City可知在Market Road上.答案为C。
【题目】书面表达
你们老师想知道班里同学在家做家务的情况,你作为班长,为此进行了一次调查。请你根据下表中的调查内容,用英语给你的老师介绍一下调查结果,并谈谈你的观点。70 词左右,可适当发挥。
The number of the students | Chores | Likes or dislikes | Reason |
20 | clean the room |
| interesting |
10 | do the dishes |
| boring |
5 | wash clothes |
| relaxing, easy |
3 |
|
|
|
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
【题目】Presents For Children’s Day
On sale!
Charles M. Schulz was born in 1922 in Minneapolis, the only child of a housewife and a barber. His father loved the funny pages and encouraged (鼓励) his interest in comics. Charles M. Schulz sold seventeen cartoons to the Saturday Evening Post from 1948 to 1950 and Li’l Folks to the St. Paul Pioneer Press. Peanuts debuted(首次露面) on October 2, 1950, and ran without interruption(中止) for the next fifty years. Charles M. Schulz died in 2000.
| It’s a Dog’s Life. Snoopy brings all your familiar friends together for great times and fun. |
| Charlie Brown faces some of life’s little challenges with the help of Snoopy, Lucy, Peppermint Patty, Linus, and the rest of the gang (一伙) in It’s a Big World, Charlie Brown. |
| The last one is the special edition Peanuts 2000, which includes all the last year’s Peanuts comic strip and Charles M. Schulz’s famous farewell strip. |
Come and visit our website at www.ballantinebooks.com or come to Ballantine Bookshop, you’ll have a big surprise.
【1】Why did young Charles become interested in comics?
A. He wanted to sell cartoons.
B. His mother encouraged him.
C. Cartoons brought him great times and fun.
D. His father’s love for the funny pages influenced (影响) him.
【2】Who doesn’t belong to the Peanuts gang?
A. Snoopy. B. Lucy.
C. Charles M. Schulz. D. Peppermint Patty.
【3】Which of the following appeared (出现) last?
A. Peanuts 2000.
B. Li’l Folks.
C. It’s a Dog’s Life, Snoopy.
D. It’s a Big World, Charlie Brown.
【4】What do you think the passage is?
A. A novel. B. A menu.
C. A diary. D. An advertisement(广告).