题目内容

【题目】 My dad was in the radio business when I was growing up. He’d get tickets to a lot of different sporting events, and in 1984 we went to Madison Square Garden during Michael Jordan’s rookie season (新秀赛季). My dad took me to see Jordan put on a show.

I remember looking at my dad as an eight-year-old kid and saying, “I want to be Michael Jordan one day.” Dad laughed a bit and then turned to me and said, “Son, I love you, but you’re probably not going to be Michael Jordan.” Then my dad pointed to the man standing next to Jordan at the time, his agent (经纪人) David Falk. My dad explained how Falk worked closely with players, and since then that’s all I’ve ever wanted to do.

Years passed and I became a sports agent. My job is simply to help professional(职业的) players find jobs. No two days are the same, which I find exciting. If it’s in-season, I’m talking to players about how they are feeling and how they’re performing from week to week. During the off-season, I try to make sure players’ lives are managed, so they can focus on (专注于) improving on the field.

Not everyone can be a sports star, but it’s more than possible to work on the business side of sports. I always tell the students I meet to go out of their way to introduce themselves to people. Relationships are so important in this business, and they can take you a long way.

1The writer went to Madison Square Garden to see Jordan _______.

2At first the writer want to be _______.

3Who was David Falk? _______

4The writer thinks his job is exciting because _______.

5In the writer’s opinion, _______ are important in his business.

【答案】

1put on a show

2a sports star

3Michael Jordan’s agent

4no two days are the same

5relationships

【解析】

文章大意:本文讲述了爸爸带我去看乔丹的演出,我对爸爸说想成为乔丹那样的体育明星。爸爸对我说你可能不能成为乔丹,但是爸爸指着乔丹旁边的经纪人向我解释了他是如何与球员们密切合作的。几年过去了,我成了一名体育经纪人。我认为我的工作令人兴奋,因为没有哪两天是一样的。我的成长过程使我认识到,不是每个人都能成为体育明星,但是在体育的商业方面工作是很有可能的。我总是告诉我遇到的学生们,要想方设法向人们介绍自己。在这个行业中,人际关系是如此重要,它们会让你走很长的路。

1根据in 1984 we went to Madison Square Garden during Michael Jordan’s rookie season (新秀赛季). My dad took me to see Jordan put on a show.1984年,在迈克尔·乔丹的新秀赛季,我们去了麦迪逊广场花园。我爸爸带我去看乔丹的演出。可知,作者去麦迪逊广场花园看乔丹演出,故答案填put on a show.

2根据I remember looking at my dad as an eight-year-old kid and saying, “I want to be Michael Jordan one day.” 我记得当我8岁的时候看着我的爸爸说:我想有一天成为迈克尔乔丹。可知,起初作者想去成为乔丹那样的一名体育明星,故答案填a sports star.

3根据Then my dad pointed to the man standing next to Jordan at the time, his agent (经纪人) David Falk. 然后我爸爸指着当时站在乔丹旁边的那个人,他的经纪人大卫·福克。可知,David Falk是乔丹的经纪人,故答案填Michael Jordan’s agent.

4根据My job is simply to help professional players find jobs. No two days are the same, which I find exciting. 我的工作就是帮助职业球员找到工作。没有哪两天是一样的,我觉得很兴奋。可知,作者认为他的工作令人兴奋,因为没有哪两天是一样的。故答案填no two days are the same.

5根据Relationships are so important in this business, and they can take you a long way. 在这个行业中,人际关系非常重要,它们可以让你走很长的路。可知,在作者看来,人际关系在他的事业中很重要。故答案填relationships.

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

The Silk Road is the name of different roads that long ago connected Europe, Africa and Asia. People r1 these different places along these roads. Scientists believe people began to travel along the Silk Road about 3,000 years ago. By the time the Chinese silk trade b2important in the world. The Silk Road covered a 3 6,500 kilometers. It went from Rome to China, which is from the West to the Far East.

Businessmen travelled along the Silk Road to c4silk and trade it, of course, many other things like spices (香料), cloth, jewels (珠宝) and gold.

Along and around these ancient roads, have come many wonderful and magical stories.

It is said that Roman soldiers who lost a war travelled through central Asia. They d5 to live somewhere near the ancient Chinese villages. Some of these Romans married local Chinese women and the legend (传说) of the fair-haired, blue-eyed tribes (部落) of China was started.

Some historians believe that the people of Kashmir (克什米尔) were taken away from their country Israel (以色列). They were prisoners (俘虏) of war 2,800 years ago. People say that these people travelled along the Silk Road. They kept their Jewish (犹太人的) way of life for a long time.

D6its busiest period, the Silk Road allowed people from many different cultures and countries to meet each other and mix. The Silk Road allowed the sharing of v7things and new ideas. It included people and trading goods (货物) from different a8. All these people travelled along the Silk Road. And they shared goods, stories, languages, and cultures.

In modem times, the old Silk Road routes (路线) are still u9, but now they are crossed by trains instead of c10and horses. There is even silk route museum in Jiuquan in China. It has over 35,000 cultural objects (文物) from all along the Silk Road. In this way, China protects the history of many countries and peoples.

【题目】From Baby’s Doodles (乱涂) to Mother’s Paintings

It all started by accident (偶然) when Eve discovered her mother’s ink pen and loved using it.

Eve’s mother, Ruth is so artistic that she is able to change Eve’s random (随意的) lines into shapes which are easily recognized (辨认). A random curve (曲线) becomes an elephant’s ear, and crooked (弯曲的) lines become the branches of a tree. Nothing seems to escape her eye — she can see and paint the outline of a woman’s face or the hooked nose of a bird where most people would just see meaningless scratches (乱涂乱画).

Since then, the mother and daughter have worked together on several quite attractive pieces. The process begins with Eve using a black ink pen to make her “sketches” (草图). Later, Ruth takes over with her water-colours, quickly turning the doodles into a “grown-up” painting.

“All of the pieces are completed within 30 to 60 minutes, the reason for this is that I don’t want to give myself any room to over analyze (过度分析) or second guess,” Ruth wrote on her blog.

According to Ruth, children can help bring out creativity in adults. “As we get older, we tend to (趋向于) create a box that everything is supposed to fit neatly into. As a child, there is no box. It is just endless freedom to explore any and every possibility of creativity and adventure,” she said. “I feel so blessed that my daughter can remind me once again what it is like to paint like a child.”

1What does Eve NOT draw using her mother’s ink pen?

A. The Branches of a tree.B. Crooked lines.

C. Meaningless scratches.D. Random lines.

2What’s the process of Eve’s sketches to her mother’s painting?

Ruth spends within 30-60 minutes turning doodles into a painting.

Eve uses a black ink pen to make her sketches.

Ruth takes over with her water-colours.

A. ③②①B. ①②③C. ②③①D. ②①③

3How does Ruth think of children and adults?

A. Children are more creative than adults.

B. Adults are more creative than children.

C. Children tend to over analyze something.

D. Adults explore any possibility of adventure.

【题目】Many years ago, I owned a service station (加油站) and roadhouse on the main road between Melbourne and Adelaide.

One very cold wet night at about 3:30 a.m., there was a ______ on the front door of our house. A young man, wet from head to toe, explained that he had ______ out of petrol (汽油) and left his pregnant (怀孕) wife and his two children ______ in the car. He said that he would hitchhike (搭便车) back.

Once I had ______ a can with petrol, I took him back to his car. When we got there, his 2-year-old and 4-year-old children were both crying. I invited them to my house. I had turned the heater on in the roadhouse ______ I left, so when we went in, it was nice and warm. And then I prepared bread and butter for the ______. and hot chocolate for the adults.

It was about 5 a.m. before they left. The young fellow asked me ______ he owed me and I told him that the petrol pump (加油泵) had shown $15.

About a month later, I ______ a letter from Interstate, a large bus company that we had been trying to get to stop off at our roadhouse for a long time. It ______ that the young fellow was its general manager.

In his letter, he thanked me again and informed me that, from then on, all their ______ would stop at my service station. In this case, a little bit of kindness was rewarded (报答) with a huge amount of benefits (益处).

1A. signB. knockC. noise

2A. gotB. stayedC. run

3A. awayB. behindC. off

4A. filledB. dealtC. played

5A. onceB. sinceC. before

6A. childrenB. wifeC. man

7A. how manyB. how longC. how much

8A. lookB. receivedC. accepted

9A. turned upB. turned aroundC. turned out

10A. lettersB. childrenC. buses

【题目】语篇翻译阅读下面的短文,将划线部分译成英文或中文。

When I was young, I always wanted a cat. But my parents disagreed. Every year I would ask for a cat, but I always got the same answer, “No.” My father said, “Cats are dirty and smell terrible.” Then it was my mom’s turn, “65. 我认为我们照顾不了猫。

Right when I was about to give up hope, my seventeenth birthday came. My parents still disagreed, but my friends were a different story. They showed up at my front door on that day. 66. I jumped up and down happily because my dream had finally come true!

After a long time, Bandit was able to successfully mix in my family. I had prepared a lot of plans for Bandit and me. I wanted to paint pictures of us, go on road trips and dress up in fashionable clothes together. 67. 令我惊讶的是,Bandit是我曾见过的最害羞的猫。He hated joining me and I often shouted at him.

Later he became closer to my mom. 68. In my opinion, nobody loved him more than I did. However, he loved my mom more. I asked my mom why. “What I do have is patience,” Mom told me. 69. Ever since then, Bandit has been teaching me to be more patient. Because of him, I became more responsible, too.

1______________________________________________________________________________

2______________________________________________________________________________

3______________________________________________________________________________

4______________________________________________________________________________

5______________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网