题目内容

【题目】 Mark Twainthe famous American writer and a great master of humorliked to play jokes on others. But once a joke was played on him. One day Mark Twain was invited to give a talk in a small town. At lunch he met a young manone of his friends.

The young man said that he had an uncle with him. He told Mark Twain that his uncle never laughed or smiledand that nobody and nothing was able to make his uncle smile or laugh.

"You bring your uncle to my talk this evening"said Mark Twain. " I'm sure I can make him laugh.

That evening the young man and his uncle sat in the front. Mark Twain began to speak. He told several funny stories and made everyone in the room laugh. But the man never even smiled. Mark Twain told more funny storiesbut the old man still kept quiet. Mark Twain continued to tell his funny stories. Finally he stopped. He was tired and quite disappointed.

Some days laterMark Twain told another friend what had happened. "Oh"said his friend. "I know that man. He's been deaf for years."

1The writer wrote the passage mainly to__________.

A.tell readers Mark Twain liked playing jokes

B.tell readers a joke played on Mark Twain

C.tell readers Mark Twain was a great writer

D.tell readers how to tell a funny story

2One day Mark Twain met __________at lunch.

A.a friendB.his brotherC.his teacherD.a young girl

3Why did Mark Twain ask the young man to bring his uncle to his talk?

A.Because he thought he could make him laugh.

B.Because he wanted to get to know the old man.

C.Because the old man could tell stories.

D.Because he wanted to learn from the old man.

4Mark Twain stopped finally because he was__________.

A.disappointedB.sorryC.illD.sleepy

5Mark Twain couldn't make the old man laugh because__________.

A.his jokes were not funny

B.the old man wasn't interested in the jokes

C.the old man could tell more funny jokes

D.the old man was deaf

6Where is the story probably from

A.In the science magazine.B.In the biography.

C.In the fashion newspaper.D.In the medical book.

【答案】

1B

2A

3A

4A

5D

6B

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述马克吐温经常开朋友的玩笑,一次他的一个朋友开了他的玩笑。他的朋友说他的叔叔从来不笑,马克吐温确信他能让他的叔叔笑。马克吐温在演讲时讲了许多笑话,但是他的叔叔不笑。最后马克吐温放弃了,他很沮丧。最后他的另一个朋友告诉马克吐温,那个人的叔叔是一个聋子。

1主旨大意题。根据Mark Twainthe famous American writer and a great master of humorliked to play jokes on others. But once a joke was played on him“著名的美国作家和幽默大师马克吐温喜欢开其他人的玩笑。但是有一次,他被开了玩笑”以及下文他的朋友开他的玩笑可知,主要告诉读者马克吐温被开的一个玩笑,故选B

2细节理解题。根据At lunch he met a young manone of his friends“在午餐时间,他遇见了一个年轻人,他的一个朋友”可知,马克吐温在吃饭时遇见了一个他的朋友,故选A

3细节理解题。根据"You bring your uncle to my talk this evening"said Mark Twain. " I'm sure I can make him laugh“马克吐温说:今晚你将你的叔叔带到我的演讲这来,我确定我能让他笑”可知,马克吐温认为他能让他的叔叔笑。故选A

4细节理解题。根据Finally he stopped. He was tired and quite disappointed“最后他停止了,他疲惫了而且非常地沮丧”可知,马克吐温感到很沮丧,故选A

5细节理解题。根据"Oh"said his friend. "I know that man. He's been deaf for years."“他的朋友说:哦,我知道那个男人,他已经聋了很多年了”可知,因为这个男人是一个聋子,故选D

6推理判断题。A.在科学杂志中;B.在传记中;C.在一个时尚报纸中;D.在医药书中。根据全文可知,主要讲述马克吐温的朋友对他开的一个玩笑的故事,所以可以推断出这个故事来自于传记,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】Where is the world’s happiest place? The answer is Denmark, according to the 2016 World Happiness Report.

Denmark is neither the richest nor the biggest country. So, what makes its 5.7 million people so happy?

The country is famous for its welfare system(福利体系), that includes health care and education. But besides that, the main reason Danish people are so happy is because of their lifestyle.

Have you heard of the word “hygge”?In English, it can be translated into comfort. But hygge is more than that-having a tasty meal with family, talking with friends under the sunshine on weekends, enjoying music, or having a movie night. All these things can be called hygge, which is Danish people’s everyday life.

Danish people also have a healthy habit-riding bikes. In Denmark’s capital, Copenhagen, bikes are used about 50 percent of the time on the way to school or work. Biking is not only helpful to protect the environment. It is also good for people’s health. Just 30 minutes of biking every day adds about one to two years to person’s lifetime.

Trust is also important for Danish people. They trust others and people they don’t even know. In Aarhus, the second biggest city of Denmark, you can see people buy flowers even when the owner isn’t there. People just put money in the empty flowerpot. Trust helps make people happy.

“The Danish have no great expectations about what they will do or what will happen to them,” Kaire Christensen, a university teacher said, “They are happy with what they have.”

1What does the underlined word“that”Paragraph 3 refer to?

A.Good education.B.Health care.C.Welfare system.D.Small population.

2Which of the following can be a “hygge”style?

A.Working hard at weekends.

B.Enjoying music with friends.

C.Staying up late studying at night.

D.Spending a lot of time on business meals.

3Besides hygge, what else helps Danish people feel happy?

A.They have high expectations about the future.

B.There is a nice environment without pollution.

C.People trust each other, including the strangers.

D.It is a must to ride bikes to work or school every day.

4What does the passage mainly talk about?

A.The welfare system in DenmarkB.The happy lifestyle in Denmark.

C.The happiest place in DenmarkD.The expectations in Denmark.

【题目】 The heavy rain was sudden on a cold night over ten years ago. My bus suddenly stopped at a station ______ the rain. With two kilometers still to go, I was running out of time to ______ my four-year-old daughter from her childcare center. I walked through the water in the pouring rain and ______ arrived at the place, really wet. But I was glad to be only a few minutes late. Now I could face the next ______.

I had no way of getting home. It was around 6 p.m. and there were no buses and I couldn’t ______ a taxi. Home was too far to walk in the rain. We stood outside the center ______ at the rain pouring down, showing no sign of stopping. I noticed another parent stop the ______ and rush inside to collect his child ten minutes later. I did not ______ him and my thought turned back to my terrible situation.

“How far are you going?” a ______ asked.

I turned around to face the man who’d arrived late to fetch his child. I could_______ believe that there was a chance of a lift and I was too excited to tell him where I lived. He then kindly ______ to take us, saying “I’m going that way”. I was completely wet and didn’t know ______ I’d avoid getting the car seat wet. As if he could not see for himself, I nervously told him that I was wet. ______, he didn’t seem to mind, and was simply happy to help us.

To this day, I am ______ thankful, and I get goose bumps(鸡皮疙瘩) when I think about the evening that my daughter and I were left in difficulties but for the ______ of this stranger.

1A.thanks toB.because ofC.according toD.as for

2A.pick upB.look afterC.turn toD.deal with

3A.suddenlyB.luckilyC.carefullyD.finally

4A.positionB.doubtC.situationD.problem

5A.chooseB.expectC.affordD.stand

6A.lookingB.laughingC.callingD.throwing

7A.busB.carC.bicycleD.motorbike

8A.understandB.thankC.noticeD.trouble

9A.soundB.noiseC.voiceD.shout

10A.generallyB.simplyC.stronglyD.hardly

11A.refusedB.wantedC.offeredD.agreed

12A.whenB.thatC.whyD.how

13A.HoweverB.AlsoC.BesidesD.Again

14A.stillB.justC.evenD.always

15A.courageB.kindnessC.importanceD.happiness

【题目】 One Monday morning, Paul and his classmates were in the science laboratory for their chemistry lesson. The students were going to work in pairs to do an experiment. Before they began, the teacher gave them this description of the different stages of the experiment.

Stage 1: Prepare the equipment: a test tube, a crucible(坩埚), a Bunsen burner(煤气灯)and tongs(钳子).

Stage 2: Weigh 5 grams of baking soda (小苏打) and put it in a crucible.

Stage 3: Heat 10 ml of hydrochloric acid (盐酸) in a test tube.

Stage 4: Pour the warm acid onto the baking soda and continue to heat the mixture.

Result: The acid reacts with the bicarbonate(碳酸氢盐)to form water, carbon dioxide gas and salt.

The hotter the mixture, the quicker the reaction. Continue to heat the mixture until the water evaporates(蒸发), leaving the salt in the crucible.

Paul and his partner followed the instructions and set up their equipment. Paul went to the cupboard to get a bottle of hydrochloric acid. He found that there was only one bottle in the cupboard so he took that. There was no label on the bottle and Paul didn’t check with the teacher if it was the right solution(溶液).

He measured the liquid and poured it into a test tube. Using tongs to hold the test tube, he heated it over the Bunsen burner. That’s when things started to go wrong. The liquid in the test tube was not hydrochloric acid. When it was heated, it formed a thick cloud of white gas. Soon the room was full of this strong smelling white gas.

All the students started coughing and their eyes hurt. The teacher immediately opened the windows and ordered the students to leave the laboratory at once. She realized that the liquid was acrylamide (丙烯酰胺) and that it is poisonous.

Fortunately, nobody was injured in the incident. However, it taught the students and the teacher a good lesson.

1The teacher and her students planned to make ________ in the experiment.

A.waterB.saltC.acrylamideD.carbon dioxide gas

2How can they make the reaction quicker?

A.By putting more hydrochloric acid.B.By heating the hydrochloric acid.

C.By making the water cooler.D.By making the mixture hotter.

3Why did Paul make the mistake?

A.There was only one bottle.B.His partner didn’t help him check it.

C.There was no label on the bottle.D.He didn’t pick the right one out of the bottles.

4What happened when Paul heated the liquid?

A.His teacher ordered him to stop it at once.B.The white poisonous gas was formed.

C.All the students left the lab at once.D.Someone was injured in the accident.

5What lesson did the incident teach the student and the teacher?

A.Never leave a bottle without a label in the chemistry lab.

B.Obey your teacher’s instructions in the chemistry lab.

C.Acrylamide can’t take the place of hydrochloric acid.

D.While something unusual happened, leave the lab at once.

【题目】 Italian Lakes and Greek Islands(12 Days)

Prices starting from S 1,999

Your tour begins in Milan, Italy, and moves on to the Italian Lake District and the attractive places of interest in Stresa, your home for two nights. Collette Vacations has carefully chosen the Costa Victoria as your home for your 7-night journey along the waterways of the Mediterranean. The cruise ship is filled with the warmth and culture of Italy and is richly designed with entertainment areas and very good living conditions. It will take you to the places of your dreams.

You'll spend 4 days touring Greek cities you' ve always heard about. In Katakolon, you will have the only unguided tour to nearby Olympia on the whole journey. Then with a local guide you will visit the Greek islands of Santorini, which is often related to the story of the lost city of Atlantis, and Mykonos, a wonderful island with beautiful beaches.

Your journey ends in Verona, home of the love story Romeo and Juliet, with a fun-filled Goodbye dinner---a perfect ending to a pleasant journey.

12 Days. 25 Meals: 10 Breakfasts, 6 Lunches, 9 Dinners

Day 1

Days 2-3

Days 4-10

Day 11

Day 12

Overnight flight to Italy

Regina Palace, Stresa, Italy

Costa Victoria( Costa cruises)

Hotel Leopardi, Verona, Italy

Leave for home

Please Note:

Leaving date

Price for one person

April 7

$2.099

June 2

$2,199

October 6

$2,099

November 3

$1,999

1How is the journey planned?

A.It starts and ends in Italy.B.It starts and ends in Greece.

C.It starts in Italy and ends in Greece.D.It starts in Greece and ends in Italy.

2What can be inferred from the travel plan?

A.The prices include entertainment service.

B.The prices include three meals a day.

C.The price is the highest in summer.

D.Tourists may think of a love story while visiting Santorini.

3Bob plans to take the 12-day trip with his parents in winter, how much do they need to pay?

A.$ 5,997B.$ 6,927C.$ 6,297D.$ 6,597

4What does the underlined part "the Costa Victoria "most probably refer to?

A.A famous hotelB.A beautiful resortC.A comfortable shipD.A long-distance bus

5Where will tourists travel on their own?

A.StresaB.OlympiaC.MykonosD.Verona

【题目】 Many scientists believe our love of sugar may actually be an addiction (上瘾). When we eat or drink sugary foods, the sugar enters our blood and influences parts of our brain that make us feel good. Then the good feeling goes away, leaving us wanting more. All tasty foods do this, but sugar has a particularly strong effect. In this way, it is in fact addictive, and doctors suggest we all cut down on it.

“It seems like every time I study an illness, I find my way back to sugar,” says scientist Richard Johnson. One-third of adults worldwide have high blood pressure ( ), and up to 347 million have diabetes (糖尿病). Why? “Sugar, we believe, is one of the reasons, if not the main reason,” says Johnson.

Our bodies are designed to survive on very little sugar. Early humans often had very little food, so our bodies learned to keep sugar as fat. In this way, we had energy stored for when there was no food. But today, most people have more than enough. So the very thing that once saved us may now be killing us.

So what is the solution? It’s obvious that we need to eat less sugar. The trouble is, in today’s world, it’s extremely difficult to avoid. From breakfast cereals to after-dinner desserts, our foods are increasingly filled with it. Some manufacturers ( 制造 ) even use sugar to replace taste in foods that are advertised as low in fat. This may make the food appear as healthier, but large amounts of sugar are often added.

But there are those who are fighting back against sugar. Many schools are offering more fruit instead of deserts. Other schools are building facilities for students to do exercise. The battle has not yet been lost.

1Why is sugar addictive?

A.It makes us feel good and want more of it.B.It has a strong effect on our blood.

C.Tasty foods are full of sugar.D.There is sugar in medicine.

2According to the passage, why is it so hard to avoid sugar?

A.We like candy too much.B.It gives us needed energy.

C.It is in so many foods and drinks.D.We get used to eating it at school.

3What is the passage mainly about?

A.Ways to avoid sugar.B.Our addiction to sugar.

C.Illnesses caused by sugar.D.Good sugar and bad sugar.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网