题目内容

【题目】判断 阅读下面的材料,判断下列句子是否符合短文内容。符合内容的选正确,不符合的选错误。
Different people have different skin(皮肤). Some have black skin. Some have yellow skin, and some have white skin. There was a woman in Alaska. Her skin was orange. It was almost the color of orange juice.
How did her skin become orange? She ate lots of tomatoes, carrots, and squashes (南瓜). She ate too many orange things. That's why her skin turned orange.
The woman didn't want her skin to be orange, so she went to see the doctor. The doctor said. “Stop eating orange things. Eat some green things.” The woman did so, and her skin wasn't orange any more.
(1)The woman in this story had orange eyes and hair.
(2)The woman in this story had orange eyes and hair.
(3)This story is mainly about a woman in Alaska.
(4)The woman saw a doctor because she didn't like the color of her skin.
(5)The doctor told her not to buy any green vegetables.

【答案】
(1)0
(2)1
(3)1
(4)1
(5)0
【解析】本文主要讲述的是不同的人有着不同的肤色,在 Alaska.有位女士,因吃了许多橙色的食物而皮肤也变成橙色的故事.
(1)细节理解题。根据文中There was a woman in Alaska. Her skin was orange. It was almost the color of orange juice.可知,这里指她的皮肤是橘色的。故选错误。
(2)细节理解题。根据文中 She ate too many orange things. That's why her skin turned orange.可知因为她吃橘色的食物,所以她的皮肤是橘色的。故选正确。
(3)细节理解题。根据文中There was a woman in Alaska.可知,这个故事是关于在Alaska的一个妇女。故选正确。
(4)细节理解题。根据文中The woman didn't want her skin to be orange, so she went to see the doctor.这个女士去看医生,因为她不喜欢她的皮肤。故选正确。
(5)细节理解题。根据文中The doctor said. “Stop eating orange things. Eat some green things.”可知医生告诉她停止吃橘色的食物。故选错误。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 It was a cool October evening. Excitement and family members ________ the hall. I was only a 7-year-old girl, but I was the center of ________. Finally, after weeks of preparation, I would show off all my hard work in a dance of performance. Everything would be ________ — so I thought. I waited backstage all ________ in my black tights (紧身衣裤) with a golden belt. In a loud and clear voice, the master of ceremonies announced (宣布) that my class was next.

My dance class was doing a routine (一套动作) on wooden boxes two feet by two feet, facing the _______. All I had to do in the next move was put one foot on the box next to mine and keep my other foot on my box. It really was an easy move. I was concentrating (专注) so much keeping the huge smile on my face and holding my head up that I did not look _______ I was going. I missed my partner’s box altogether and ________ .There I was standing on the stage floor when my classmates were _______ top of their boxes. I could hear giggles (咯咯笑) coming from the audience, and I felt the _______ rush to my face. I remembered my dance teacher had told us, “If you make a mistake, keep smiling so the audience will not ________.” I did my best to follow her ________ as I continued with the routine.

When the curtain dropped, so did my ________ with the evening. I sobbed (啜泣) bitterly, tasting the salt from the tears that streamed down my face. I ran backstage, but no one could ________ me down.

Recently I realized I had been a _______ that night. I was embarrassed (尴尬的) but I fought the urge (冲动) to run off the stage. _______, I finished the routine with a smile on my face. Now when friends laugh about the time I slipped during a dance performance, I can laugh too.

1A.filledB.visitedC.joinedD.reached

2A.talkingB.eyesC.publicD.attention

3A.impossibleB.suitableC.obviousD.perfect

4A.dressed upB.made upC.covered upD.mixed up

5A.musicB.audienceC.curtainD.stage

6A.whyB.whetherC.whereD.what

7A.laughedB.fellC.wavedD.skipped

8A.inB.toC.onD.at

9A.bloodB.pleasureC.prideD.tear

10A.leaveB.cheerC.believeD.notice

11A.moveB.exampleC.adviceD.plan

12A.doubtsB.hopesC.voiceD.patience

13A.turnB.calmC.letD.put

14A.starB.loserC.failureD.fool

15A.HoweverB.InsteadC.In totalD.In return

【题目】 Many people are getting flu these days. The flu season usually runs from October to March. These years has been especially bad.

Those who get the flu most easily are children and old people. This is because they have less stronger immune systems. As of Feb 24, 2018,114 kids in the US had died from the flu during the last season, according to the US Centers for Disease Control and prevention.(美国疾病与控制中心,CDC)

In Chinaan old man in Beijing died from the flu earlier last year. It became a hot topic online. The man’s family didn’t understand how bad the flu was and why it got worse later.

In fact, many people don’t know much about the flu. What is it? The influenza virus brings the flu. It can start very suddenly and go from person to person. The virus can get on your hands. If you then touch your nose or mouth, you can get the flu.

Remember, if anyone around you has the flu, take it seriously and make sure they should be sent to the hospital as soon as possible.

1Why is the flu especially dangerous for kids and old people?

A.Because they don’t exercise very often.

B.Because they don’t know much about the flu.

C.Because they don’t have strong immune system.

2What’s the main idea of paragraph 4?

A.How the flu spreads.

B.How to prevent the flu.

C.Why you should wash your hands often.

3Which of the following is not true about the flu?

A.The influenza virus can cause the flu.

B.The flu can spread quickly among people.

C.The flu is not dangerous enough to cause death.

【题目】综合填空

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整,没空限填一词。

On July2, 1937, Amelia Earhart( an American pilot) and Fred Noonan left New Guinea for Howland Island in the Pacific. This was the longest and most dangerous part of their t1around the world. Earhart had trouble soon after the plane took off. The weather was very bad, so she had to f2at 3,000 metres. Going this high, the plane used fuel quickly.

After about 20 h3, Earhart and Noonan got close to Howland Island. The island was o4about 65 miles (英里) away, but the bright sun was shining in their faces so they couldn’t see it. Near Howland, a ship was w5for the plane. Earhart contacted the ship: “We don’t have enough fuel,” she said. The ship tried to stay in touch with her b6got no answer. Finally, the ship called for help. People looked for Earhart and Noonan for days. However, they found nothing.

What happened to Amelia Earhart? No one knows for sure. D7the flight, she probably moved in the wrong direction(方向) because the sun was bright and it was d8to see. So she got lost; soon after, her plane ran out of fuel, and she died at sea. Another idea is that she survived(幸存) the plane crash(飞机失事), s9to a lonely island, and later died there. Still other think she survived the crash and secretly returned to the U.S. with a new identity(身份).

Till now, none of these i10has been proved. People are still wondering about them. (Noonan’s body has never been found either.) No matter what happened, Earhart probably died as she wished. “When I go,” she said, “I’d like best to go in my plane.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网