题目内容

【题目】综合填空

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整,没空限填一词。

On July2, 1937, Amelia Earhart( an American pilot) and Fred Noonan left New Guinea for Howland Island in the Pacific. This was the longest and most dangerous part of their t1around the world. Earhart had trouble soon after the plane took off. The weather was very bad, so she had to f2at 3,000 metres. Going this high, the plane used fuel quickly.

After about 20 h3, Earhart and Noonan got close to Howland Island. The island was o4about 65 miles (英里) away, but the bright sun was shining in their faces so they couldn’t see it. Near Howland, a ship was w5for the plane. Earhart contacted the ship: “We don’t have enough fuel,” she said. The ship tried to stay in touch with her b6got no answer. Finally, the ship called for help. People looked for Earhart and Noonan for days. However, they found nothing.

What happened to Amelia Earhart? No one knows for sure. D7the flight, she probably moved in the wrong direction(方向) because the sun was bright and it was d8to see. So she got lost; soon after, her plane ran out of fuel, and she died at sea. Another idea is that she survived(幸存) the plane crash(飞机失事), s9to a lonely island, and later died there. Still other think she survived the crash and secretly returned to the U.S. with a new identity(身份).

Till now, none of these i10has been proved. People are still wondering about them. (Noonan’s body has never been found either.) No matter what happened, Earhart probably died as she wished. “When I go,” she said, “I’d like best to go in my plane.”

【答案】

1travel/tour/trip

2fly

3hours

4only

5waiting

6but

7During

8difficult

9swam

10ideas

【解析】

试题本文叙述了Amelia EarhartFred Noonan这两名飞行员前往 Howland岛进行了一次旅行。天气恶劣,所以他们不得不飞在3000米的高空,因此燃料用的很快。大约20个小时后,Earhart Noonan接近了Howland岛。但是,一艘船正等在海上,想和Earhart取得联系,但是没有得到回复。人们在海上搜寻,没有找到。关于Earhart发生了什么事,有很多说法,但是没有一个得到证实。

1】根据 Amelia Earhart( an American pilot) and Fred Noonan left New Guinea for Howland Island in the Pacific.可知这两名飞行员离开New Guinea前往 Howland,这是一次旅行或旅途。故此处为 travel/tour/trip。句意:这是他们环游世界的最长最危险的旅途的一部分。

2】根据Earhart had trouble soon after the plane took off.可知飞机起飞了,故此处他们是飞在空中,故用动词fly。句意:天气恶劣,所以他们不得不飞在3000米的高空。

3】根据 Earhart and Noonan got close to Howland Island.可知他们接近目的地 Howland Island,因此此次旅途用去大约20个小时,故此处用名词复数hours。句意:大约20个小时后,Earhart Noonan接近了Howland岛。

4】根据about 65 miles (英里) away,可知他们里这个小岛有65英里,此处强调距离近了,故用副词only“只有。句意:这个小岛只有65英里远。

5】根据The ship tried to stay in touch with her可知这艘船想和她保持联系,故推断正在等着她,根据was,故此处用现在分词waiting。句意:在靠近Howland岛的地方,一艘船正在等着这架飞机。

6】根据got no answer可知这艘船想和她取得联系,得不到回复,故此处表示转折关系,故用连词but。句意:这艘船想努力和她取得联系,但是没有得到回复。

7】结合句意,这架飞机还没有着陆,故此处是在飞行期间,故用介词During。句意:在飞行期间,她可能飞错了方向。

8】根据because the sun was bright可知阳光太亮了,她很难看清东西,故此处为形容词difficult。句意:因为阳光太亮了,很难看到东西。

9】因为她是驾驶飞机在一个小岛上面,飞机坠毁,她可能调入大海里,可知她会游到一个孤岛上,故用动词swam。句意:另一种说法是她在飞机失事中幸存下来,游到了一个孤岛上,然后死在那里。

10】文中对于Earhart 的生死有很多说法,故此处用名词复数形式ideas。句意:直到现在,这些说法,没有一个得到证实。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
Ask someone what they have done to help the environment recently and they will almost mention recycling. Recycling in the homes is very important. However, having to recycle often means we already have more products than we need. We are just dealing with the results of that over-consumption in the greenest way, but it would be much better if we did not bring so many goods home.
The total amount of packaging(外包装)has increased by 12% between 1999 and 2005. It is 1/3 of a home's waste in theUK. In many supermarkets, food products are packaged twice with plastic and paper. Too much packaging is doing serious damage to the environment. The UK, for example, is running out of land because of this unnecessary waste. If such packaging is burnt, it gives off greenhouse gases which go on to cause the greenhouse effect. Besides, the plastic from the package puts some creatures indanger, especially birds and fish.
Recycling helps, but the recyclingitself uses energy. The solution is not to produce such waste in the firstplace. Food waste is a serious problem, too. Too many supermarkets encourage customers to buy more than they need. However, few of them have the idea that this cannot continue. For example, supermarkets should encourage customers to reuse their plastic bags.
But this is not just about supermarkets. It is about all of us. We have been used to the idea that packaging means excellence while anything unpackaged is of poor condition. This is especially true of food. But this idea has spread to other products, which often have farmore packaging than necessary.
There are signs of hope. As more of us recycle, we are beginning to realize just how many unnecessary goods are collected. We need to face the waste of our consumer culture, but we have amountain to climb.
(1)What does the underlined word "over-consumption"in Paragraph 1 refer to?
A.Using too much packaging.
B.Recycling too many wastes.
C.Buying more products than needed.
D.Making more products than necessary.
(2)Which of the following damage of over packaging is NOT mentioned?
A.It may waste land.
B.It may pollute the food.
C.It may do harm to the living things.
D.It may make the green house effect worse.
(3)According to the passage, which of the following is true about recycling?
A.It leads to a waste of land.
B.It means burning packaging for energy.
C.It is the only solution to the greenhouse effect.
D.It helps reduce the harm caused by too much packaging.
(4)Why do people prefer packaged products?
A.Supermarkets encourage them.
B.People care more about packaging.
C.It is necessary for all the products to have package.
D.People think unpackaged products are of poor condition.
(5)What does the writer tell us in the last paragraph?
A.Fighting waste is difficult.
B.People don't waste any more.
C.People only recycle necessary goods now.
D.We should continue our consumer culture.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网