One of my fondest memories as a child is walking by a river,enjoying the peace and quiet.When feeling a bit tired,I would sit  1  on the bank,watching the bamboo trees bend under the  2  from the wind and watch them gracefully  3  standing upright after the wind had died down.

When I think about the bamboo tree's  4  to bounce back,the word resilience(适应力)comes to mind.When used in reference to a person,it means the ability to readily  5  from shock,depression or any other  6  that stretches the limits of a person's  7 .

Have you ever felt like you were at your  8  point-You were feeling emotionally worn out,mentally  9   and you were likely suffering unpleasant  10  symptoms?Luckily,you have  11  the experience to live to talk about it.You should be thankful now  12  you have learned something new,no matter whether you succeeded or not.

Life is a  13  of good times and bad times.Some moments are really  14  time you are experiencing one of those  15 ,just follow the example of the bamboo trees:bend but  16  quit.Success is produced from the problems you face.Those who refuse to give in can  17  it.

Remember,an optimistic outlook helps you.Always having  18  will take you through the unpleasant ordeal (苦难的经历). 19  the picture of a better tomorrow in your mind,things may not be as  20  as they seem to be.

1.A.quickly         B.carelessly

C.lazily         D.slowly

解析:这里根据上文的tired判断应该选C,即lazily。

答案:C

2.A.blow         B.pressure

C.touch         D.hit

解析:能使竹子弯曲的应该是风的压力。

答案:B

ge into       B.escape from

C.return to        D.turn to

解析:根据下文的“bounce back”,可知这里指竹子恢复原状。

答案:C

4.A.ability          B.attempt

C.intention         D.eagerness

解析:这里指竹子具备这种能力。

答案:A

5.A.recover       B.refresh

C.regain       D.remove

解析:这里指人在受到情感的打击后恢复正常。

答案:A

tent         B.situation

C.environmen t      D.example

解析:这里指“震惊、沮丧或其他情形”。

答案:B

7.A.emotions       B.body

C.health        D.intelligence

解析:震惊、沮丧应该属于情感方面的。

答案:A

8.A.breaking         B.starting

C.sticking          D.turning

解析:breaking point崩溃点。

答案:A

9.A.dull           B.tired

C.peaceful        D.excited

解析:这里应选与worn out意思相近的词。

答案:B

10.A.healthy         B.physical

C.psychological       D.spiritual

解析:这句话说明人在压力之下的各方面的症状,与情感,精神并列的,自然是身体。

答案:B

e across       B.got through

C.passed by         D.won over

解析:尽管你经历了许多的困难,幸运的是,你现在能描述这些经历,说明你已经顺利渡过了难关。

答案:B

12.A.because       B.once

C.till         D.when

解析:这里为因果关系。

答案:A

ection        B.matter

C.mixture         D.test

解析:既然生活中既有good times又有bad times,它肯定是混合物。

答案:C

14.A.doubtful        B.harmful

C.painful         D.shameful

解析:painful与uncomfortable搭配意思通顺。

答案:C

15.A.hardships       B.moments

C.successes        D.times

解析:与前面的“some moments”一致。

答案:B

16.A.already       B.ever

C.never         D.only

解析:根据前文意思,竹子虽然在风的压力下弯曲,但大风过后就会恢复直立。因此这里应是“从不放弃”。

答案:C

17.A.make        B.do

C.give         D.take

解析:make it=succeed成功,达到目的。

答案:A

18.A.courage       B.hope

C.friends        D.wisdom

解析:根据前面的an optimistic outlook及后文的“the picture of a better tomorrow”,这里应填“希望”。

答案:B

19.A.By         B.Through

C.In          D.With

解析:这里是with复合结构。

答案:D

20.A.bad        B.good

C.easy        plex

解析:这里选bad,与前面的unpleasant呼应。D项为中性词,不能表达出痛苦的意思。

答案:A

 0  391549  391557  391563  391567  391573  391575  391579  391585  391587  391593  391599  391603  391605  391609  391615  391617  391623  391627  391629  391633  391635  391639  391641  391643  391644  391645  391647  391648  391649  391651  391653  391657  391659  391663  391665  391669  391675  391677  391683  391687  391689  391693  391699  391705  391707  391713  391717  391719  391725  391729  391735  391743  447090 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网