题目内容

【题目】Do you love Beats headphones, True Religion jeans, and UGG shoes? These are some of the most popular brands (牌子) around. They are also expensive. But some experts say they are not much better than cheaper brands.

For example, Jim Wilcox works for Consumer Reports. He tested all kinds of headphones. He says that $80 Koss Pro headphones provide basically the same quality (质量) and comfort as Beats. So why do people pay twice or even 10 times as much for the hottest brands?

Experts say it’s because fashionable, expensive brands send a message. Brands say “I belong” or “I can afford it.”

Some people think that expensive brand names are worth the price. They say that some designer clothes really are top quality and that they last longer than cheaper brands. Some teenagers choose to wear popular brands because these brands make them feel good about themselves.

Alexandra Allam, 17, likes to buy brand-name products. “I’d rather spend the extra money to get something I know I’ll be satisfied with,” she says. Her friend Emmy Swan agrees, saying “As long as you can afford it, it seems reasonable to buy what you want.” But not all teenagers agree. “Spending hundreds of dollars for designer sunglasses is stupid and unreasonable,” says Daniel Steinbrecher, 16. “It’s fake (假的) happiness.”

People who are against wearing expensive brand names say that many designer brands aren’t any better. “It’s wasteful to buy things just because they are popular,” says Edmund Williams, 15. “You’ll feel better if you buy things because you like them. If you have extra money to spend, it would be better to give it to people in need.”

1Who have the same opinion on expensive brands?

A. Alexandra & Daniel. B. Emmy & Edmund.

C. Daniel & Emmy. D. Emmy & Alexandra.

2What does Edmund think of expensive brands?

A. They make him feel confident.

B. They are not worth the price.

C. They need to improve their quality.

D. They pay too much attention to personal likes.

3The text is mainly about _____.

A. how to buy things reasonably

B. the competition between brands

C. whether expensive brands are worth high prices

D. the different values of teenagers

【答案】

1D

2B

3C

【解析】这篇文章主要讲了受欢迎的品牌价格昂贵,然而却不见得比一些便宜的品牌好。

1细节理解题。根据倒数第二段的Alexandra Allam ... likes to buy brand-name productsHer friend Emmy Swan agrees及其所说的话可知,她们两个人的观点相同。所以选D。

2推理判断题。根据最后一段Edmund所说的It’s wasteful to buy things just because they are popular可知,他认为昂贵品牌不值那个价。所以选B。

3主旨大意题。文章第一段引入本文要讨论的话题:受欢迎的品牌价格昂贵然而却不见得比一些便宜的品牌好,随后文章从正反两面对此进行了讨论。由此可知,文章主要是讨论昂贵的品牌到底值不值当。所以选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Disney’s Family Magic Tour

Magic Kingdom park

Walt Disney World Resort

Valid Park Admission Required

Price

Adult USD $ 39.00

Hours

Tuesday October 6,2015 10:00 AM

Put on Your Detective Hat!

Solve confusing mysteries on this high-energy interactive(相互作用的)search----you never know whom you might meet along the way!

Follow your Guide as you make way through Magic Kingdom park, picking up clue after clue while unlocking a splendid and memorable search you won’t soon forget.

Be sure to bring your camera to catch all the memorable surprises as you and your group wind your way through many of the magical lands throughout the park.

Know Before You Go

View important information including experience details, Guest restrictions and cancellation policies.

◆Children and the young at heart will enjoy this imaginative adventure, though it is best suited for Guests 4 to 10 years of age. Guests 16 years of age and under must be accompanied by a paying adult(18 years of age or older).

◆Pleases note that the tour involves a lot of outdoor walking for about 2 hours, so be sure to check the weather forecast and dress properly, including wearing comfortable shoes. Accordingly, the tour may be too difficult for some of our younger Guests.

◆Please check in at the Chamber of Commerce building close to City Hall 15 minutes before your experience. You will lose the entire price of your tour if you no-show or cancel within 2 days of your reservation.

◆Same-day bookings are available on a walk-up basis only.

【1】What is encouraged to carry when travelling?

A. A camera. B. A hat.

C. A mirror. D. A ticket.

【2】How much should be paid if a ten-year-old boy and his parents experience the park?

A. Nothing. B. 39 dollars.

C. 78 dollars. D. 117 dollars.

【3】 Why should the guests check the weather forecast and dress properly before the tour?

A. The tour includes about 2-hour outdoor walking.

B. The guests are so young that they can’t walk.3

C. The bad weather can stop the normal tour.

D. The guests dress properly to make the tour happy.

【题目】

The Penguins

Skipper and his fellow penguins were originally just supporting roles in animated film Madagascar (2005). But in 2008 they took leading roles in their own TV series, and in 2014 starred in the film Penguins of Madagascar. The penguins’ wisdom and humor not only appeal to kids, but also serve adult audiences well. So, it’s not surprising that they get their own movie.

Scrat

A small and furry squirrel with a long tail from animated movie Ice Age (2002), Scrat played a supporting role but has won the hearts of both children and grown-ups with his persistence(毅力). In the film, his chasing after his prized acorn(橡子) causes an Earth-shattering geological event. Scrat is a big part in the lasting attraction of the movie series Ice Age. Today, Scrat has his own animated mini-movies.

Puss in Boots

Originally a fairy tale written by French author Charles Perrault, Puss in Boots features a cat that helps his low-born master gain wealth and power through trickery(哄骗). The cat later appeared as a supporting role in Shrek 2 (2004), Shrek 3 (2007) and Shrek 4 (2010). In 2011, he had his own movie titled Puss in Boots. His lovable and funny characteristics easily break the boundaries between different ages of audiences.

1What can we learn from the passage?

A. Scrat contributes a lot to the movie series Ice Age.

B. Scrat won children’s hearts by playing with his acorn.

C. Skipper took a leading role in Madagascar (2005).

D. Puss in Boots(2011) features a cat helping poor people.

2What is the similarity among these animated characters?

A. They used to play leading roles successfully.

B. All of them have starred in their own movies.

C. They won their popularity through trickery.

D. Only children show great affection for them.

【题目】Philip’s Complete Road Atlas Britain and Ireland

Voted Britain's clearest and most detailed road atlas(地图集)in a consumer survey, the 2016 edition of Philip’s Complete Road Atlas Britain and Ireland contains 160 pages of road maps and clearly marked service areas. It also includes 10 big city approach maps and 64 extra-detailed town and city plans.

Paperback, 248 pages.

£9.99

Mary Berry Cooks the Perfect

The nation’s best-loved home cook invites you to share the secrets of her favorite dishes. Mary Berry Cooks the Perfect features an all-new collection of 100 mouth-watering, simple recipes for any occasion. From delicious dinners such as Slow-Roast Shoulder of Lamb or Cottage Pie with Dauphinoise Potato Topping to special summer lunches such as Fiery Red Rice Salad and Summer Pudding, this is the perfect kitchen companion.

Hardback, 320 pages.

£20.00 £16.99

Bradford’s Crossword Solver’s Dictionary

Anne Bradford has been editing her Crossword Solver’s Dictionary since 1957, so this latest edition is based on over 50 years of crossword solving! Every word in this dictionary has appeared as a solution to a real crossword clue. With easy-to-read clear text design, this is an invaluable reference for both difficult and quick crosswords.

Paperback, 896 pages.

£12.99 £9.99

Computing for Seniors

This leading computer guide explains in easy steps how to use the Internet, email, Skype and online shopping, plus how to manage your computer settings safely and securely. Updated for Windows 8 and Office 2013, it also sets out to make Tablet PCs, touchscreens and apps easier to be used, to give you confidence in your computing skills.

Paperback, 240 pages.

£10.99 £9.99

【1】What can be expected from Mary Berry Cooks the Perfect?

A. Easy cooking instructions.

B. How to make a perfect kitchen.

C. Tasty dishes from across the world.

D. How to cook a dinner in a secret way.

【2】What do Bradford’s Crossword Solver’s Dictionary and Computing for Seniors have in common?

A. They have similar pages.

B. They are in paperback.

C. They are the first editions.

D. They have the same discount.

【3】Which of the following can be a guide for travelers?

A. Computing for Seniors.

B. Mary Berry Cooks the Perfect.

C. Bradford’s Crossword Solver’s Dictionary.

D. Philip’s Complete Road Atlas Britain and Ireland.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网