题目内容
【题目】Look at any advertisement for a fashion(时尚)store,and you may notice that most of the models are teens.In Western culture,especially,fashion is an extremely important component of teenage life.But "Why?" you may ask.
For teenagers,fashion is first and foremost a social statement.It is a means of expression to their peers(同龄人)and the rest of the world.
Fashion also provides teenagers a sense of identity by signalling which "grouping" they belong to.It many signal a more independent or inclusive personality.
Teens can be extremely conscious about overall image.They will often make use of fashion as a means to attract a certain type of person.
Rebellion(叛离)may also be acted out via fashion.Since rebellion is often a huge aspect of a teenager's life, teens often use shocking fashion to rebel against their parents,their classmates, and/or society.
Many teens pick up on fashion trends in an effort to avoid losing face.Poor fashion choices in the eyes of others can often be an open door to ridicule.
Often,fashion for teenagers is the result of the desire to be like a celebrity(名人).Celebrities are perhaps the greatest influences on teenagers in the modern world,and the can have a huge effect on a teen's ideas about fashion and its importance.
![]()
【1】What is the best tide for the text?
A. Why is fashion so important to teens? B. Why do teens learn from celebrities?
C. What fashion do teens want? D. Who leads the fashion?
【2】For teens,fashion .
A. has a deep effect on celebrities B. is about expressing themselves
C. can prevent them from rebelling D. will remove their peer pressure
【3】Which of the following can describe the main point of Paragraph 3?
A. Fashion and independence. B. Fashion and peers.
C. Fashion and teenagers. D. Fashion and identity.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】D
【解析】你也许会注意到许多时尚店的广告模特都是青少年,这是因为在西方国家,时尚潮流对于青少年来说非常重要。但是为什么呢?本文就这个问题进行了分析。
【1】主旨大意题。根据第一段fashion is an extremely important component of teenage life.But "Why?" you may ask.可知本文主要讲时尚为什么对青少年来说那么重要。故选A。
【2】细节题。根据第二段It is a means of expression to their peers(同龄人)and the rest of the world.可知时尚是青少年向同龄人和世界上的其他人展现自己的一个方式。故选B。
【3】主旨大意题。通读第三段可知通过表明自己所属的类型,时尚也给青少年提供了一种身份感。这是时尚对于青少年来说很重要的原因之一,所以这一段的关键单词是fashion和identity,故选D。
【题目】
Summer SCHOOL PROGRAMS READING/LANGUAGE ARTS AND MATH PROGRAMS |
Hyde Park Day School Summer Program offers an intensivemultisensory (多感官)reading and math program for students with learning disabilities, in 2ndthrough8th grade. Students can enroll in either or both programs. The Program aims to: ● To improve understanding of sound/letter relationships and phonemic rules; ● To improve reading and listening comprehension; ● To review and strengthen grade-appropriate math concepts, operations, and word problems. Math June 20 – July 29, 2017 8:15 AM – 9:20 AM ● Cost: $1,300 (noclass July 4th) Reading/Language Arts June 20 – July 29, 2017 9:20 AM – 12:30 PM ● Cost: $2,800 (noclass July 4th) PARENTS ARE STRONGLY ENCOURAGED TO APPLY BY MARCH 28TH. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Students participating in theChicago CampusSummer Reading/Language Arts Program may be interested in enrolling in afternoon activities at the Laboratory School’s Summer Lab 2017. Summer Lab will provide shuttle service from HPDS to Lab at the conclusion of morning classes at Hyde Park Day School. Students may bring their lunch or purchase it at the Lab cafeteria. Students mustregister separatelyfor the Laboratory Schools’ camp or courses. |
【1】According to the above information, we know__________.
A. summer school programs are intended for the disabled students
B. one student can participate in two summer school programs
C. students can improve written language skills through programs
D. students have classes each day from June 20 to July 29
【2】What is true of the two afternoon activities?
A. Both of them are free of charge.
B. They are held in the same area.
C. Students are asked to register by themselves.
D. Transportation service is arranged for the students.