题目内容

【题目】从方框中选择适当的句子补全对话。(10分)

A: Who is the letter from?

B: 1 .

A: Does he speak Chinese?

B: 2 .He speaks English. But he knows a lot about China.

A: 3 ?

B: Yes, he does.

A: 4 ?

B: He wants to visit Beijing.

A: Oh, he can help you with your English.

B: 5 .

【答案】

小题1B

小题2D

小题3C

小题4E

小题5A

【解析】

试题分析:

小题1句意:这封信来自谁的?根据问句可知这里应该回答的是它是我的笔友Sam,故选B

小题2句意:他会讲汉语吗? 根据Does he speak Chinese?可知答语应该用No, he doesnt.,故选D

小题3句意:他住在英国吗?根据Yes, he does.可知上句应该用一般疑问句,故选C

小题4句意:他在信里写了什么?根据He wants to visit Beijing.可知应该选E

小题5句意:是的,你是对的。根据he can help you with your English.可知故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】(根据短文内容,从方框中选择适当的单词并用其正确形式填空,使短文内容完整。并将答案写在答题卡的相应位置上。每个词只能用一次,有两个多余词。)

another drop then up everything why son careful much see rise what

It was one of the hottest days of the dry season. If we didn't see any rain soon, we would lose 1

One day when I was in the kitchen, I2 my six-year-old son, Billy, walking towards the forest. He was clearly trying to be as still (平静的) as possible. Several minutes later, he disappeared into the forest, and 3 he ran out again, towards the house. This activity went on for an hour, walking 4 to the forest and running back to the house. I really wanted to know 5 Billy was doing.

Finally I followed him into the forest. I found that he was holding a cup of water. He walked very carefully not to 6 the water.

I saw a baby deer (鹿) lying on the ground. It lifted its head to drink the water in my 7 cup. After the deer drank up, Billy jumped up and ran back to the house to get 8 water. When he saw me, he said, “I'm not wasting, mother." I found that his eyes were filled with tears.

“I know.” I watched the most beautiful heart working so hard to save 9 life. Tears ran down my face. As my tear drops began to hit the ground, more drops suddenly joined them. I looked 10 at the sky. It was raining.

The actions of one little boy saved a life, and the rain saved our farm.

【题目】Which animal do you think is “the king of the animals”, the elephant , the lion or the tiger ?They are all large and strong . But I think the tiger is “the king of the animals” . If you watch carefully , you can find some black stripes on the tiger’s forehead (前额) . The lines look like the Chinese character “王” . The word means “the king of the world”

Most of the tigers come from China and India . Tigers are dangerous animals .They look scary. /skεаri / adj.. They like eating meat .They have yellow fur with black lines . They usually weigh about 200-300 kg . Tigers can run at a speed (速度)of 200 meters per second .

Some people think they are dangerous . But they don’t know tigers are in danger now . There are 20 to 30 wild South China Tigers in China and less than 300 in the world . Lots of people kill them for their fur . We should take action to protect them .

【1】Which of the following is NOT true according to the following ?

A Tigers like eating meat .

B. All of the tigers come from China .

C. Tigers usually weigh about 200-300 kg

D. Tigers can run at a speed of 200 meters per second .

【2】The Chinese word “王” means .

A. King B. tiger C. lion D.elephant

【3】What does the word “’ in Paragraph 4 mean in Chinese

A.恐怖的 B. 特别的 . 可怕的 D. 忠实的

【4】Why do you think tigers are in danger

A. Because a lot of people kill them for their fur .

B. Because a lot of people think they are dangerous .

C. Because tigers couldn’t find enough food to eat .

D. Because a lot of people kill them for their own safety .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网