题目内容
【题目】(A)用所给词的适当形式填空(词数不限)
【1】Ma Long is one of ________ (famous) ping-pong players in the world.
【2】Peter looks forward to ________ (get) on well with his new friends.
【3】Jill cooked and ________ (lay)out the dishes on the table.
【4】It’s ________ (say) that the pianist will come to our city next week.
【5】Everyone thinks he is a ________ (luck) dog.
【6】The boy could dress ________ (he) at the age of four.
【7】We are not expected ________ (arrive) late when we have a meeting.
【答案】
【1】the most famous
【2】getting
【3】laid
【4】said
【5】lucky
【6】himself
【7】to arrive
【解析】
【1】句意“马龙是世界上最著名的乒乓球运动员之一”。根据one of the+形容词最高级+名词复数“最……之一”可知,空处用形容词最高级,famous的最高级为most famous,且形容词最高级前加the,故填the most famous。
【2】句意“彼得期待与他的新朋友相处得好”。根据look forward to doing“期待做某事”可知,空处用doing,故填getting。
【3】句意“吉尔做饭,并将盘子摆放在桌子上”。根据空前and可知,空处与cooked并列,用一般过去时,lay out摆放,故填laid。
【4】句意“据说这个画家下周会来我们的城市”。根据空前it作形式主语,真正的主语为that the pianist will come to our city next week,且根据空前is可知,表示被动,it is said that“据说”,故填said。
【5】句意“每个人都认为他是一个幸运儿”。根据空后dog可知,空处用形容词。lucky幸运的,故填lucky。
【6】句意“这个小孩四岁时可以自己穿衣服”。根据句意可知,译为“穿衣服”。dress oneself,故填himself。
【7】句意“当我们有会议时,我们不期望迟到”。根据expect to do“期望做某事”可知,故填to arrive。
【题目】A Trip to Sunshine Island
Day 1 (Oct 6) 9: 00 Meet at Red Star Airport → The old Town →Great Bridge →The Historical House 12: 30 Lunch (The famous fish dinner) →Windmill Park →Turtle watching →Sunset on the beach 18:00 Dinner (Rice noodles) →Rainbow Bridge →Hotel | Day 2 (Oct7) 9: 00 Breakfast (At hotel) → Rose mountain 12:30 Lunch (A BBQ) →Waterside Farm →Back 18: 00 End at Green Bush Airport |
Cost: $200 each person PS1: If you book this trip before Farmers’ Harvest Festival (Sept. 23), you can get 20% off. PS2: Kids under 9 are free | |
根据短文内容,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳答案
【1】What will tourists have for supper on Day 1?
A. Rice noodlesB. A BBQC. Fish
【2】What will tourists do after breakfast on Oct 7?
A. Visit Great BridgeB. Climb Rose MountainC. Go to Waterside Farm
【3】Mr. Li with his parents will visit Sunshine Island. If he books the trip on Sept. 24, how much should he pay?
A. $600B. $160C. $480
【4】How will tourists leave Sunshine Island?
A. By trainB. By boatC. By plane
【5】What’s the purpose of the text?
A. To help people choose an interesting place.
B. To give some funny facts about Sunshine Island.
C. To introduce a trip plan of Sunshine Island.
【题目】从方框内选择能填入对话相应空白处的适当选项,并在答题卡的相应位置将其字母序号涂黑。
Saleswoman:What can I do for you?
Wang Li:【1】
Saleswoman:Sure. They are right over there.
Lisa: Wow! There are so many clothes here.
Wang Li: Oh. What a nice shirt! 【2】
Saleswoman:You may try it on.
Wang Li:【3】
Lisa: No. It really fits you well.
Wang Li:【4】
Lisa: I want to buy a blouse for my mother. Do you have any blouse here?
Saleswoman:Of course we do. What about this red one?
Lisa: It looks nice. I’m sure my mother will like it. By the way, what is it made of?
Saleswoman:It’s made of cotton.
Wang Li:【5】
Saleswoman:It costs 120 yuan.
Lisa:OK. I’ll take it.
A. Would this style look nice on me? | B. I think I’ll take it. How about you? |
C. Could you tell me where the shirts are? | D. How much does it cost? |
E. How do I look? Does it make me look fat? | |