题目内容
【题目】
![]()
PRESENTING THE BIGGEST PARTY 2012 SUMMER SEASON
COMING TO YOU APRIL 24TH
FOR THE MUSIC LOVE NIGHT PARTY EVENT
FREE PARKING 15TH STREET, 1245, NEW YORK CITY
FOR RESERVATIONS CALL 234.340.2349
WWW.FLYERHEROES.COM
【1】This is________.
A.a ticket for a concert.B.an ad for a CD.
C.an invitation for a birthday partyD.a poster for a music party
【2】When is the activity?
A.In 2017.B.On June 15th.C.On April 24th.D.In autumn.
【3】What can people do?
A.Have a walk in the park.B.Dance with friends.
C.Enjoy music.D.Watch movies.
【4】If you want to go, you can ________
A.call 234.340.2394.B.come to 15th Street, 1243.
C.find more information at WWW.FLYERHEROES.COM.D.go there at any time
【5】According to the material, which sentence is NOT right?
A.People can park the car for free.B.This activity happens in the USA.
C.This is the biggest music party in 2012.D.People can enjoy the party at the daytime.
【答案】
【1】D
【2】C
【3】C
【4】C
【5】D
【解析】
本文是一个音乐晚会的海报。介绍了活动举行的时间、派对上可以欣赏音乐及预订方式。
【1】细节理解题。根据“FOR THE MUSIC LOVE NIGHT PARTY EVENT”音乐之夜派对活动。以及下文的预定方式,可知,这是一个音乐晚会的海报。故选D。
【2】细节理解题。根据“COMING TO YOU APRIL 24TH”可知,活动是在四月二十四举行。故选C。
【3】细节理解题。根据“FOR THE MUSIC LOVE NIGHT PARTY EVENT”音乐之夜的派对活动。可知,在这个活动中你可以欣赏音乐。故选C。
【4】细节理解题。根据“FOR RESERVATIONS CALL 234.340.2349;WWW.FLYERHEROES.COM”如需预订,请致电234.340.2349或登录WWW. FLYERHEROES. COM网站。故选C。
【5】细节理解题。根据“FREE PARKING 15TH STREET, 1245, NEW YORK CITY”可知,人们可以免费停车。根据“NEW YORK CITY”纽约市。可知,这种活动发生在美国。根据“PRESENTING THE BIGGEST PARTY 2012 SUMMER SEASON”举办2012夏季最大派对。可知,这是2012年最大的音乐派对。根据“FOR THE MUSIC LOVE NIGHT PARTY EVENT”音乐之夜派对活动。可知,这次派对在晚上举行。因此选项D说法不正确。故选D。
【题目】
Lianhua Clothes Shop | |||
| Brand: Anta Color: gray, black Price: ¥198 each and get a cap for free |
| Brand: Li Ning Color: white, black, brown Price: ¥258 each but¥400 for two |
| Brand: Adidas Color: green, yellow, pink Price: ¥119 each and get a bag for free |
| Brand: Nike Color: black, blue Price: ¥176 each, but¥260 for two |
Word Bank(词库)
brand 商标 price 价格 free 免费
根据材料内容选择最佳答案。
【1】If you buy a pair of shoes, you can get a ________ for free.
A.toyB.capC.bagD.T-shirt
【2】How much are two jackets?
A.¥258.B.¥348.C.¥400.D.¥516.
【3】If Tony wants to buy a T-shirt, what brand can he buy?
A.Li Ning.B.Adidas.C.Anta.D.Nike.
【4】Your favorite color is black, and you just have 200 yuan. What can you buy?
A.A pair of shoes.B.A T-shirt.
C.A jacket.D.two pairs of pants.
【5】Which of the following sentences(下列句子) is RIGHT?
A.Tom can buy white shoes in the shop.B.You can buy a skirt in Lianhua Clothes Shop.
C.David buys a jacket and he gets a bag for free.D.Two pairs of pants are ¥260.
【题目】
| Hello! My name is Tina Green. Ben is my brother(哥哥). He's fourteen years old and he's in Class One, Grade Eight. I'm thirteen. I'm in No.5 Middle School and I'm in Class Three, Grade Seven. My school ID number is FC-00712. |
| Hi! I'm ben. My full name is Ben Green. I am from England, My telephone number is 4865-6543. I'm in Class One, Grade Eight of No.5 Middle School. My school ID number is FC-00654. |
根据短文内容选择最佳答案,并将其标号填涂在答题卡相应位置。
【1】Tina Green is from ________.
A.ChinaB.EnglandC.JapanD.America
【2】Ben Green is ________ years old.
A.14B.13C.12D.11
【3】Ben's telephone number is ________.
A.4865-6543B.FC-00654C.FC-00712D.4856-5643
【4】Tina Green is Ben's ________.
A.aunt(姑母)B.sister(妹妹)C.teacherD.friend
【5】Ben and Tina are in ________.
A.Class OneB.Class ThreeC.the same gradeD.the same school
【题目】 My name is Mary Miller. My favorite (最喜欢的) color is blue and my phone number is 124-5748. I have a big family, and here is some information (信息) about my family.
| Eric | Favorite color: blue Phone number: 245-8545 |
Paul | Favorite color: purple Phone number: 574-5487 | |
Jack | Favorite color: red Phone number: 858-8845 | |
David | Favorite color: yellow Phone number: 559-5749 |
【1】Sally is Paul’s aunt.
【2】Bill’s family name is Miller.
【3】Jack, Eric and Paul are brothers.
【4】Jack’s telephone number is 858-8845.
【5】Mary and David’s favorite color is blue.