题目内容
【题目】
| Hello! My name is Tina Green. Ben is my brother(哥哥). He's fourteen years old and he's in Class One, Grade Eight. I'm thirteen. I'm in No.5 Middle School and I'm in Class Three, Grade Seven. My school ID number is FC-00712. |
| Hi! I'm ben. My full name is Ben Green. I am from England, My telephone number is 4865-6543. I'm in Class One, Grade Eight of No.5 Middle School. My school ID number is FC-00654. |
根据短文内容选择最佳答案,并将其标号填涂在答题卡相应位置。
【1】Tina Green is from ________.
A.ChinaB.EnglandC.JapanD.America
【2】Ben Green is ________ years old.
A.14B.13C.12D.11
【3】Ben's telephone number is ________.
A.4865-6543B.FC-00654C.FC-00712D.4856-5643
【4】Tina Green is Ben's ________.
A.aunt(姑母)B.sister(妹妹)C.teacherD.friend
【5】Ben and Tina are in ________.
A.Class OneB.Class ThreeC.the same gradeD.the same school
【答案】
【1】B
【2】A
【3】A
【4】B
【5】D
【解析】
文章大意:文章主要介绍了Tina和她的哥哥Ben的一些个人情况。
【1】细节理解题。根据第一个表格中“My name is Tina Green. Ben is my brother”“我是Tina Green,Ben是我的哥哥”和第二个表格中的“I am from England”“我来自英国”可知,Ben是Tina的哥哥,Ben来自英国,Tina就也来自英国,故选B。
【2】细节理解题。根据第一个表格中的Ben is my brother(哥哥). He's fourteen years old”“Ben是我的哥哥,他十四岁了”可知,Ben14岁了,故选A。
【3】细节理解题。根据第二个表格中的“My telephone number is 4865-6543”“我的电话号码是4865-6543”可知,Ben的电话号码是4865-6543,故选A。
【4】细节理解题。根据第一个表格中的“My name is Tina Green. Ben is my brother”“我是Tina Green,Ben是我的哥哥”可知,Tina Green是Ben的妹妹,故选B。
【5】细节理解题。根据第一个表格中的“I'm in No.5 Middle School”“我在五中”和第二个表格中的“I'm in Class One, Grade Eight of No.5 Middle School”“我在五中的八年一班”可知,Ben和Tina都在五中,他们在同一所学校,故选D。
【题目】文段表达
同学们, 学校第8期英文板报开始征文啦!本期征文的题目是“My colorful Life afterSchool"。请你写一篇不少于40词的征文, 介绍你多彩的课余生活, 内容包括:课余时间你通常做什么, 以及为什么你认为自己的课余生活是丰富多彩的。所给图片及提示词语仅供选用。
提示问题:,
What do you usually do after school?
Why do you think your after-school life is colorful?
|
|
|
|
|
|
A Colorful Life after School
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
【题目】Tom, Alice, Jack and Helen are friends. They are in the same class. They lost some of their things. They must find them. Can you help them?
Name | Thing | Color | Place |
Tom |
| black and white | in the classroom |
Alice |
| white and golden | in the classroom |
Jack |
| red and black | on the playground |
Helen |
| pink and purple | in the library |
【1】Who lost a nice watch?
A. Tom. B. Jack. C. Alice. D. Helen.
【2】How many things are lost in the classroom?
A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
【3】Jack's model plane is .
A. pink and purple B. red and black
C. white and golden D. black and white
【4】Which is NOT true about Tom, Alice, Jack and Helen?
A. They lost some of their things. B. They are classmates.
C. They find some things. D. They are friends.
【5】From the above(上述), we can know that .
A. Tom lost a basketball
B. Helen can't find her schoolbag
C. the watch is found in the library
D. Jack found his model plane in the classroom