题目内容
【题目】 Dale is eleven. He likes sports. He likes playing basketball with his classmates.
But Dale is not tidy, and(A)his things are always everywhere.
Dale has a nice black hat. Dale lost(B) it this morning. His parents know this.
(C)They take Dale to Mr. Li's Store. They buy a nice hat for him.
"It is so nice. I like it very much," Dale says.
"But you must be tidy, Dale," his mom says, " your things are always everywhere."
"I know.(D)I must be tidy for my new hat!" says Dale.
"That sounds great!" says his father.
【1】将(A)处划线句子译为汉语________.
【2】请写出(B)(C)处it和They分别所指代的内容________.
【3】回答问题Is Dale tidy?________.
【4】将D处划线句子中I改为He后改写句子。He________.
【答案】
【1】他的东西总是到处都是。
【2】Dale’s/The nice black hat 和 Dale’s parents
【3】No, he isn’t
【4】He must be tidy for his new hat
【解析】
本文介绍了戴尔。他十一岁,喜欢运动。戴尔不整洁,他的东西总是到处都是。
【1】his things:他的东西;always :总是;everywhere:到处,各个地方。故此句汉语为“他的东西总是到处都是。”
【2】(1)根据上文“Dale has a nice black hat.(戴尔有一顶漂亮的黑帽子。)” 可知此句 “Dale lost it this morning.(戴尔今天早上把它丢了。)” 中的it指代上文提到的“那顶/戴尔的漂亮的黑帽子(Dale’s/The nice black hat)。(2)根据上文“His parents know this.(他的父母知道这一点。)”可知此句“They take Dale to Mr. Li's Store.(他们带戴尔去李先生的商店。)”中的They指代上文提到的“戴尔的父母(Dale’s parents )”。故答案为Dale’s /The nice black hat 和 Dale’s parents。
【3】根据第2段第1句“But Dale is not tidy,”可知“但戴尔不整洁”,故答案为No, he isn’t。
【4】原句“I must be tidy for my new hat!”主语是第一人称(I),改为第三人称(He),此句谓语动词must be,must是情态动词,不随人称、数量变化而变化,my是第一人称需要改为第三人称his。故答案为He must be tidy for his new hat.
【题目】 根据下列表格所提供的信息,用英语写一篇60词左右的短文,向大家介绍一下你的朋友,Jenny的情况。可适当发挥。
Name | Jenny Black |
Age | 13 |
School | Nanchang N0.2 Middle School |
E—mail Address(电子邮箱) | Jenny 123@qq.com |
Favorite Food | Hamburgers and Apples |
Favorite Sport | Tennis |
Favorite Subject | Chinese |
My friend Jenny
I have a good friend.Her name is Jenny……
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
【题目】阅读理解。阅读下列短文,根据短文内容选择最佳答案。
A
Here is an advertisement about four-day tour between Hong Kong and Macao.
Four-day tour between Hong Kong and Macao | |
Date | Every day in March |
Travel | Start from Shenzhen, Sightseeing bus in the city and the ship/boat/speedboat between |
Places | Ocean Park, Victoria Harbour, Wong Tai Sin Temple, Hongkong Convention and Exhibition Center, Avenue of Stars, Ruins of St. Paul, |
Cost | ¥880, including travel , three-star hotel, meals and admission tickets. |
For more information, call 4006-526-536, email at cctcct@cctcct.com or go to www. cctcct. com. | |
Lin Feng is a Grade 8 student in Hailing School. Last week he joined the four-day tour between Hong Kong and Macao with his parents.
(1)Lin Feng enjoyed the beautiful views in the city by last week.
A.ship
B.bus
C.boat
D.speedboat
(2)You can go to during the visit.
A.Mazu Temple
B.Ocean Park
C.Ruins of St. Paul
D.all the above
(3)Which of the following is true?
A.The trip took Lin Feng four days.
B.The trip cost Lin Feng HK$880.
C.Lin Feng went travelling alone.
D.Lin Feng should pay more for meals.
(4)In all, the cost of the trip for the family was .
A.¥880
B.¥948
C.¥1112
D.¥2288
(5)According to the advertisement, you can learn more about the tour by the following except .
A.making a phone call
B.going to the Internet
C.reading a newspaper
D.sending an email