题目内容

【题目】听一段短文, 回答下面5小题。
(1)What's the guide doing?
A.She's talking to the visitors.
B.She's helping some friends.
C.She's visiting a garden.
(2)Where are the tourists?
A.In the London Museum.
B.In Big Ben.
C.On the way to London.
(3)How many people are there in the city of London?
A.About 17 million.
B.About 7 million.
C.About 1.7 million.
(4)What kind of place is London in the guide's eyes?
A.Poor and busy.
B.Poor and dirty.
C.Busy and beautiful.
(5)Which is TRUE according to the passage?
A.There are many parks and gardens in London.
B.People in London don't like to help visitors.
C.People working in London have a lot of time to visit it.

【答案】
(1)A
(2)C
(3)B
(4)C
(5)A
【解析】【听力原文】 Hello, ladies and gentlemen. I am your guide today. First I'd like to tell you something about London before we arrive. As you know, London is the capital of England. It's a very big city with about 7 million people. The people are usually friendly and helpful, especially the policemen. They are always glad to tell visitors about the city.
London is a busy city. People work in offices, banks and so on. They are in a hurry all the time. London is also a beautiful city. It has lots of parks and gardens. When you are in London, you should visit the London Museum. It can tell you a lot of interesting stories. You may also visit many other places of interest, such as Big Ben.

练习册系列答案
相关题目

【题目】短文填空。(每空2分,共16分)

根据下面短文内容,在短文的空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。

I was studying in Los Angeles , the USA . It is a big city with 【1】 people living in it than in my whole country . I come from Singapore . It is one of the smallest 2 in the world . We rented(租)a flat in a community near a favela(贫民窟).

For several months I did not have a car , so three times a week I used public transportation(交通)to go to the city centre . During these trip . I would ride with the people who took the 3 bus from the favela to work .

When I got on the bus , all the seats were already taken . But when people saw that my bag was very heavy , they offered to hold it on their lap(范围)to 4 me feel lighter(轻松). At first , I was 5 . Then I realize that these people did not want to steal(偷盗)from me they only wanted to help me .

Once , on my way back , I had to wait 6 a long time at a bus stop . I was alone , expect for a woman who was very poor . She carried a small paper bag of popcom and nothing else . While we were waiting , she walked over and gave me some popcom . I thank her , but did not want to help 7 to it . She then insisted(要求)that I should take some from what was evidently(明显地)her only food .

I wonder 8 it is true that the more you have , the more difficulties you will have to share anything with others .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网