题目内容

【题目】第一节 根据汉语提示,用单词的正确形式填空,每空一词。

1Hey! What are you listening to? It’s a __________ (私人的)conversation.

2When you have the __________ (选择)of being right or being kind, choose kind.

3It’s a tradition of this school to __________ (命名)its buildings after great people.

4Frank hasn’t got any hobbies __________ (除非)you call watching TV a hobby.

5What a___(遗憾),he lost the game again

6His father is very___(严格的)with him

7The shoes are___(我的).My sister bought them for me yesterday

8I visit my grandmother___(两次)a month

9Please___(归还)the books to the library on time

10Monkeys eat meat, ________(树叶),fruit and even eggs.

【答案】

1private

2choice

3name

4unless

5pity

6strict

7mine

8twice

9return

10leaves

【解析】

1句意:嗨!你正在听什么?这是私人对话。private 私人的,形容词,在这里作定语,故答案是private

2句意:当你有机会选择正确还是善良时,选择善良。定冠词the后缺少一个名词。根据中文提示,choice 选择,名词,故答案是choice

3句意:用伟人的名字给教学楼命名是这个学校的传统。to在这里是动词不定式的符号,后加一个动词原形,根据中文提示name 命名,动词,故答案是name

4句意:除非你把看电视称为一个爱好,否则弗兰克没有人很爱好。根据中文提示,unless 除非,连词,引导条件状语从句,故答案是unless

5真遗憾!他再次输了比赛。不定冠词a 后缺少一个以辅音音素开头的名词,根据中文提示,pity 遗憾,名词,故答案是pity

6他的父亲对他很严格。根据中文提示strict 形容词,严格的,be strict with sb对某人严格,故答案是strict

7这鞋子是我的。我姐姐昨天给我买的。Be动词后缺少表语,根据中文提示 mine 我的(东西),名词性物主代词,故答案是mine

8句意:我一个月拜访我奶奶两次。根据中文提示,twice 两次,故答案是twice

9句意:请准时的把书还给图书馆。这是一个祈使句,以动词原形开头。根据中文提示return 返回、退回,动词,故答案是return

10句意:猴子吃肉、树叶、水果、甚至鸡蛋。根据中文提示leaf树叶,可数名词,用复数形式,故答案是leaves

练习册系列答案
相关题目

【题目】四、任务型阅读:先通读下面的短文,然后根据短文内容和表格,在空格内填入一个适当的单词,使意思完整。

A group of high school students from the United States has planted hope by cleaning up an empty lot(一块地) in their neighborhood.

The students are from Buchtel High School in Akron, Ohio. The empty lot, which is owned by a 1ocal bank, was filled with grass and poison ivy(毒葛). As a project for the school’s biohealth(生物健康) class, eight students decided to turn the empty lot into a space that will improve the mental(心里的) and emotional(情感的) health of people who live near it.

They first came up with a design, did research and created 3D models of their plans. Ideas were then presented and the school leaders picked the winning plans. Finally, the students brought those plans to life.

Now when you walk into the lot, you can see a wood walkway leading to a purple iron bench. A few beautiful plants are already in the ground. There is also a hopscotch(跳房子游戏) board that is painted bright blue. A wall painting with the words “Love” and “Peace” has taken shape on a back fence, decorated with the students’ handprints. The rest of the fence was painted grey to cover plain wood.

The students said they painted the bench purple because they found that purple has a comforting feeling for people. They thought kids could go there and sit together, communicate with each other in peac and stay out of trouble.

As for the hopscotch board, it was set up for a group of eight to ten school-age kids who lived in the neighborhood but had nowhere to play.

It gives the neighborhood a little hope and a little beauty, “said Lyle Jenkins, a member of the Neighborhood Network.” A lot of people love the neighborhood and have great hopes for things getting better.

Lots of love and hope planted by students

Introduction

A group of American high school students did a project to plant hope by by cleaning up an empty lot, and its1is a local bank.

The process (过程)

Eight students made their2to turn the lot into a space to improve people’s health.

They did a lot to3their plans to life

4they have made

A wood walkway leads to a purple iron bench.

A hopscotch board is painted bright blue.

A wall painting has taken shape on a back fence.

The rest of the fence was painted grey.

Reasons for their changes

Purple can create a comfortable feeling for people.

The hopscotch board helps kids get along with each other5.

A little hope and a little beauty make people live a hopeful life.

【题目】 I am a karate(空手道)player. I still remember my first karate competition. Like other playersI was very excited about my event. I watched every player's techniques(技巧)so that I could carefully avoid their moves.

Somehow I got into the semifinals(半决赛).In the semifinalsI got injured. I still didn’t give up and got into final. After allgetting the gold medal was my dream.

In the final competitionthere were no supporters on my sidesas I was a new face. Insteadthe crowd was cheering for my competitor. I could hear only my competitor's name.

I ignored the crowd's cheering. I kept one thing in mind: focuswait and attack. I had confidence in myselfand I knew that no matter how strong my competitor wasI had to do my best and fight well.

When the time was upI was leading with a 3-0 score. One thing I learned from that event isno matter how strong your competitor isdon't think you are weak or strong. Just give your best shotand you will make your way to success.

Win or loseyou will learn from every step you take.

1The writer felt _______ when he took part in his first karate competition.

A. disappointedB. excitedC. nervousD. scared

2The writer ______ in the semifinals.

A. was injuredB. gave up fightingC. was beatenD. got the gold medal

3According to the passagewhat made the writer win

A. Good preparationB. Having a dreamC. Self-confidenceD. All of the above

4In the passagethe writer implies(暗示) .

A. how we can do well in a competition

B. what is the fast way to get a gold medal in a competition

C. it's useful to study techniques before a competition

D. it's important to learn something and get experiences from what you do

【题目】 If you or someone near you is in danger, how will you do the first aid? Mr. Zhang, a doctor in Beijing First Aid Center has some useful suggestions.

Check the environment. Watch the situation carefully. Is there anything that might do harm to you? Will you or the victim be hurt by fire, harmful smoke, a broken building, electrical wires or other dangerous situations? Do not rush into a place where you could be a victim yourself.

If being close to the victim will put your life in danger, search for skilled help at once. Skilled people have received special training and know how to deal with these situations. First aid isn ‘ t helpful if you do it but hurt yourself.

Call for help. Call the police or some other first-aid services immediately if you believe someone is seriously injured. If you are the only person on the scenetry to restart the patients breath before calling for help. Do not leave the victim alone.

Care for the person. Care for someone who has just gone through serious hardness. Remember to stay calm, encourage him (her) and you should be reassuring. Let the person know that help is on its way and that everything will be all right.

1Mr. Zhang ________.

A. is a policemanB. works in Beijing First Hospital

C. has some helpful first-aid adviceD. helps the writer out of danger

2The following things may hurt you EXCEPT ________.

A. an injured personB. a broken buildingC. harmful smokeD. electrical wires

3When you find someone in danger, you should ________.

A. rush into the place where the victim lies at once

B. deal with all situations by yourself

C. restart the patient’s breath after calling for help

D. stay calm and encourage the victim

4The underlined word “reassuring” means in Chinese.

A. 令人焦虑的B. 令人安心的C. 令人怀疑的D. 令人兴奋的

【题目】 Our school’s science festival just ended a few days ago. What interested me most was the time we spent making a car. It was made out of corrugated cardboard (瓦楞纸板), but could still hold a person, as well as move.

We were excited about this idea, but we found it hard to make the car. It seemed impossible for a cardboard car to carry someone. Our physics teacher showed us a video. There was some corrugated board shaped like “A” or “W” in the video, it could hold more weight. This gave us the idea to make the car after getting the proper materials (材料).

Because there was not much time left for us, we had to finish it as quickly as possible, We talked about how the car should be made and how to test it. I was glad that we were able to work closely with each other. Everyone saw the work as an interesting way to relax. When the car was finally finished, we J all wore a smile on our faces and found that all our work had been worth it, even after spending whole afternoons Working on it.

We joined the competition after we finished the car. Though we didn’t win any prizes, we found I something more meaningful than success, we learned new things about physics and learned how to get along with each other.

1The car was made out of ________.

A. thick stoneB. special glass

C. strong woodD. corrugated cardboard

2The writer’s ________ teacher showed them a video to help them make the car.

A. mathsB. historyC. physicsD. English

3The writer was glad that they were able to ________.

A. win the prizes successfullyB. work closely with each other

C. joined the competition togetherD. find an interesting way to relax

4Which of the following sentences is TRUE?

A. The car they made could hold a person and move.

B. It was not very hard for them to make the car.

C. They spent much money getting proper materials.

D. There was enough time for them to make the car.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网