题目内容

【题目】 The loveliest house that I have ever lived in was one that my grandparents owned. This house was called Crosslands. I lived there when I was a child. I had some very happy times at Crosslands. It seemed so big to me as a child. It had a big beautiful living room with a piano in it and a large hall. There was a mysterious drawing room which we only used on Sundays or on special occasions.

I used to be amazed by this room because it had the best furniture in it, but it was covered up with sheets(床单). It was as if all the furniture was wearing clothes and it seemed ridiculous to me that we couldn't enjoy this lovely furniture all week long.

The kitchen had lovely red floor, which was always polished, and one big heater to heat the whole room so it was always warm. There was also kind of clotheshorse(晒衣架) above it that we used to hang all our stuff on, and it was just lovely. It was a very warm room and my grandmother used to make ice cream that we'd eat there.

I spent a lot of time in the vegetable garden picking peas and eating them. My grandmother used to get really angry with me because I would pick all the vegetables and fruit for dinner, but eat half of it before she could start cooking. The homegrown food tasted so fresh and delicious. I went back to Crosslands a few years ago but it turned out to be a big mistake. They've modernized the house and gotten rid of those lovely old fireplaces. They've also knocked wall down so the drawing room and living room have become one big, modern room. I think the house has become smaller and my memory of this lovely, large, warm, comfortable house was completely different.

It taught me a valuable lesson: ________________________________________.

1Is Crosslands a house which the writer's grandparents once owned?

____________________________________________________________________________________________

2Where did the writer's family hang all their stuff?

____________________________________________________________________________________________

3Why did the writer's grandma get angry with him?

____________________________________________________________________________________________

4How did the homegrown food taste?

____________________________________________________________________________________________

5Why did the writer think going back to Crosslands was a big mistake?

____________________________________________________________________________________________

6Complete the last sentence.

____________________________________________________________________________________________

【答案】

1Yes, it is.

2On a clotheshorsein the kitchen.

3Because he would pick all the vegetables and fruit for dinner, but eat half of it before his grandma could start cooking.

4Fresh and delicious.

5Because it was modernized and it was different from what was in his memory.

6We can't always relive the past, but at least we can keep the beautiful memories of it with us.Any reasonable answer is OK

【解析】

文章大意:本文讲了Crosslands给作者留下了许多美好的童年回忆,详细介绍了房子里的布局及其在里面发生的事。并提及作者长大后回去Crosslands已经不是从前模样。这告诉作者:我们不能总重温过去,但至少我们能保持美好的回忆。

1细节理解题。根据第1段中“The loveliest house that I have ever lived in was one that my grandparents owned. This house was called Crosslands.”可知Crosslands是作者的祖父母拥有过的房子,用肯定回答。故答案为Yes, it is.

2细节理解题。根据第3段中“There was also kind of clotheshorse above it that we used to hang all our stuff on, and it was just lovely.”可知作者家人把他们所有的物品都挂在一个厨房中的晒衣架上。故答案为On a clotheshorse (in the kitchen).

3细节理解题。根据第4段中“My grandmother used to get really angry with me because I would pick all the vegetables and fruit for dinner, but eat half of it before she could start cooking.”可知作者的祖母生气是因为他把所有蔬菜喝水果都摘下来,但是在祖母开始做饭前就吃掉了一半。故答案为Because he would pick all the vegetables and fruit for dinner, but eat half of it before his grandma could start cooking.

4细节理解题。根据第4段中“The homegrown food tasted so fresh and delicious.”可知家里种的食物既新鲜又美味。故答案为Fresh and delicious.

5细节理解题。根据第4段中“They've modernized the house … I think the house has become smaller and my memory of this lovely, large, warm, comfortable house was completely different.”可知作者认为回到Crosslands是个大错是因为它被现代化了,与作者记忆中的不一样了。故答案为Because it was modernized and it was different from what was in his memory.

6推理判断题。作者一直对Crosslands保留有美好的回忆,但多年后重回Crosslands却发现没有了回忆中的美好,这教会给作者的应该是:我们不能总是重温过去,但至少可以保留过去的美好回忆。英语中冒号后句子首字母一般小写。故答案为we can't always relive the past, but at least we can keep the beautiful memories of it with us.Any reasonable answer is OK

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Why do parents have such a difficult time to communicate openly and honestly with their teens? For this, there are many reasons but most of them come from not being able to properly understand their teens. It is a dangerous gap because parents will have to communicate with their teens about a wide variety of issues(问题) during the most important years of their lives. Thus, parents must know how to communicate openly and honestly with their teens.

Here are a few tips to make communication easier between parents and teenagers.

1.Try not to look down upon your teens. Make them feel as if their views really matter, which not only helps your discussions with your teen but also brings you closer to him.

2.Imagine what it would be like to be a teen. Try to remember feelings you experienced as a teenager and apply it to your teen’s situation.

3. Never make negative(否定的) remarks to your teen about what he has said or done.

4.Remember how much courage it would have taken for your teen to come and talk to you about his personal issues. So listen respectfully.

5. Try to offer some help to your teen when they face some difficulties. For example, if your teen is unusually angry, it may be time to spend a bit of time with your teen to find out what is wrong and where it is coming from.

It is, therefore, necessary for parents to keep lines of communication open at all times with their teens. Try to remember what it was like to be a teenager and how weak you felt. Then you will be well on your way to help your teen communicate more openly and honestly.

Title: 1 to have a parents-children successful communication

2

Parents have such a difficult time to communicate openly and honestly with their teens because they are 3 to understand the teens properly.

4

●If you 5 highly of your teens, you can discuss with your teen easily and they will be closer to you.

●Imagine what it would be like to be a teen and 6your feelings you experienced as a teen.

●Try to listen to your teen 7 when he has courage to talk to you about his personal issues.

●Try to 8 your teen with help when they are in trouble.

●It may 9you a bit of time to find out what makes your teen angry.

It’s 10for parents to keep lines of communication open at all times with their teens.

Conclusion

【题目】 According to a recent survey, over 23 percent of Chinese high school students have trouble.

There are a number of conditions that can make it _______ for teenagers to get the rest they need. During the teenage years, the body's biological clock(生物钟) tells them to fall asleep later at night and wake up later in the morning.

But the body clock isn't the _______ reason teens lose sleep. Lots of people have insomnia(失眠症). All kinds of things can lead to insomnia such as illness, moods and sleeping environment. The most common _______ is stress. “On the notice board the teacher puts everyone's grades up, from first to last,” said Zeng Lei, 16, Hubei. “I'm so worried about my grades that I can't sleep.”

Some teens find they wake up during the night, because they don't have enough iron in their body. Their legs or arms _______ during the sleep making it hard to sleep. Others have nightmares(梦魇) so often they can't get the rest they need.

To enjoy good sleep, doctors say that a teenager needs a healthy lifestyle. That means _______ regular hours and not watching too much TV, using computer too often, or reading too much in bed. They should also try not to drink coffee or tea, eat heavy meals or exercise before bed, _______ these can keep them awake.

It's good idea for a person who keeps having trouble with sleep to see a doctor. “You need to listen to what doctors say,” said Dr Yuan Yonggui of the School of Medicine at Southeast University. He warns against taking medicine if it's not from the doctor.

1A.unusualB.tiringC.difficultD.impossible

2A.bestB.biggestC.onlyD.last

3A.causeB.illnessC.situationD.sense

4A.restB.growC.increaseD.move

5A.keepingB.takingC.choosingD.making

6A.whenB.sinceC.althoughD.if

【题目】Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once(将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每个单词或词组只能填一次)

A.answer B.happily C.attractive D. attract E. self-confidence

English teaching is an interesting job. And Rebecca never failed to make her class 1 to us. Once a week, we eagerly went to her classroom, which was decorated with posters and pictures and were heartened to see her smile, and always ready to learn something. Beauty is never skin deep. Rebecca has lovely hair, pure brown eyes and sweet voice, but what made her class most beautiful to us was her 2.

Even with hundreds of students to teach, Rebecca fully did her duty. For example, she prepared a question jar for us. Anyone who had a question could write it down on a note and put it in the jar. No matter how tricky the question was, she would 3 you in the next class. What’s more, Rebecca’s lunchtime was open to all students. She would 4 join you for a Chinese meal.

A.language B.joy C.produce D.stolen E.enjoy

Compared to those of Angelina Julie, though not as attractive as hers, Rebecca’s lips were magical ones that could 5 a charming smile. There was only a slim chance that you would see Rebecca not smiling. She even smiled the day after her Dell laptop was 6 .When she smiled, the whole world smiled with her, and we drowned in her smile.

Corners, English corners. One is held in our school every Monday afternoon. Rebecca was always the lucky one who had the most listeners. Her job was to teach us English, but Rebecca taught us more than 7. Each class there would be a different “Quote of the Week” on the blackboard--from Martin Luther King or Mother Teresa or some other figures. I can’t remember how many times we were inspired by the heartwarming stories she told us during discussions concerned with 8 and sorrow, love and death.

And I will tell you: Even though Rebecca doesn’t teach us any more, we will always remember the lovely lady from Michigan.

【题目】 Jenny, from Germany spent some time traveling in India. While she was there she stayed with her Indian friend, Leela. However, there was a language barrier (障碍). It was very _________ for her to communicate in the new environment which was very different from _________ of her own country.

One day with Leela Jenny went to visit an orphanage(孤儿院). All the children there were very young. At first, Jenny was not sure if she would know _________ to say to them. She went over to the children and sat beside them. After some time, one of the children _________ at her. She felt more relaxed and smiled back. Then she got _________ the child. She slowly put her arm around the child and started singing a song _________ German. The child kept smiling and started repeating the words after her. The words that came from the little mouth were different from those that Jenny sang, _________ the rhythm (节奏) was the same. Jenny kept singing, and the child followed her again. Wanting to join in the _________, another child went up to Jenny and started singing the rhythm. Then more children joined. They _________ many smiles together.

From the other side of hall, Leela was smiling and watching them. ____________ Leela’s eyes watching her, Jenny had an exciting feeling in her heart: “See, I don’t have any language barriers. We ____________ speak and communicate” At that moment, she understood: we’re all ____________ human, and it’s not hard for us to connect with each other.

1A.niceB.dangerousC.difficultD.easy

2A.theseB.thoseC.thisD.that

3A.whatB.thatC.whenD.how

4A.lookedB.laughedC.shoutedD.smiled

5A.good forB.close toC.mad atD.strict with

6A.withB.inC.byD.on

7A.butB.thoughC.soD.because

8A.clubB.talkC.funD.dance

9A.forgetB.rememberedC.sharedD.missed

10A.NoticeB.NoticingC.To noticeD.Noticed

11A.canB.mustC.needD.should

12A.deeplyB.mostlyC.simpleD.lately

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网