题目内容

【题目】 In America high schools, most students take English, science, math and history. These are basic courses and each course is as useful as the others. In English class, the students study grammar and read famous literature. In science class, they study biology, chemistry or physics. History is more interesting to some students because they learn about important events (事件) and places in the United States. Students take other courses, too. These are electives (选修课). Some of them are music, home economics and computer science. Students don’t have to take all of these courses. Some study music because they feel it more enjoyable. Some study computer science because they think it is more practical. In each class, teachers give students exams. Some exams are more difficult than others, but a good student can always do them well.

The basic courses in American high schools are 1 math and history.

The elective courses include (包含)2 and computer science.

some students are 3 history because they learn about important events (事件)

Students study music because it is 4

Some exams are more difficult than others, but a good student can 5them

【答案】

1English science

2music home economics

3more interested in

4more enjoyable

5be good at

【解析】

这篇短文给我们介绍了美国高中的学生们上的课程,大多数学生都选择英语、科学、数学和历史,他们是基础课。还有一些选修课,如音乐家政学等,学生们可以根据自己的爱好选择。

1根据短文第一句话In America high schools, most students take English, science, math and history. These are basic courses可知,美国学生们的基础课程包括英语、科学、数学和历史。由此可知这里应填English, science

2根据短文中These are electives (选修课). Some of them are music, home economics and computer science.可知,他们选择的选修课程包括:音乐、家政学和电脑科学。由此可知这里应填music, home economics

3根据短文中History is more interesting to some students because they learn about important events (事件) and places in the United States.可知,对于一些学生来说历史是比较有趣的。题目中这句话主语是Students,指“某人感兴趣”,应用interested,常用于be interested in…,故这里填more interested in

4根据短文中Some study music because they feel it more enjoyable.可知,一些学生学习音乐是因为他们决定音乐更令人愉快。 故填enjoyable

5根据短文最后一句话Some exams are more difficult than others, but a good student can always do them well.可知,有些好学生在考试中总是表现得很好。这里be good at与原文的do well是同义的。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I like to be near water--sea, lake or river. That is probablybecauseI was born in a village ____ the sea, and have lived most of my life close to water ofsome ____. When I am in some place ___ isfar from the lake, river and sea, I amrestlessand always ___ that there is something missingthough it is sometimes hard to ___ what it is.

Of course, the sports I like are ____ whichneedwater--sailing, rowing and swimming, It is___to swim in small swimming-pools, ____rowing and sailing are impossiblewithouta lot of water. Rowing is the best on a river,andsailing on the sea or a big lake, butonecan __ some sailing on a river, and one cancertainlyrow on a lake or the sea when the weather is good.

Of the three sports--swimming, rowing and sailing, I likerowing____, because it is the____ tocontinueduring the winter when the water is too cold forswimming and the sea is often too rough for sailing.____on the coldest days one can row: only iceon the water, or thick fog stops one. Sometimes it is so cold when I go ____ thatdropsof water ____. In suchweather, it is not very ____ to swim: one can’t stay in the water long;however, when one is rowing, one gets warmer soon.

1A. byB. onC. inD. far from

2A. goodB. kindC. placeD. land

3A. thereB. whichC. whereD. when

4A. knowB. findC. feelD. want

5A. makeB. seeC. doD. say

6A. fewB. someC. manyD. those

7A. ableB. easyC. possibleD. impossible

8A. butB. andC. howeverD. or

9A. haveB. getC. makeD. do

10A. betterB. moreC. bestD. least

11A. most interestingB. coldestC. hardestD. easiest

12A. EvenB. Ever/span>C. ButD. Only

13A. to rowingB. on rowingC. out rowingD. on to row

14A. freezeB. windC. turn warmD. get cool

15A. gladB. pleasedC. pleasureD. pleasant

【题目】四、任务型阅读:先通读下面的短文,然后根据短文内容和表格,在空格内填入一个适当的单词,使意思完整。

A group of high school students from the United States has planted hope by cleaning up an empty lot(一块地) in their neighborhood.

The students are from Buchtel High School in Akron, Ohio. The empty lot, which is owned by a 1ocal bank, was filled with grass and poison ivy(毒葛). As a project for the school’s biohealth(生物健康) class, eight students decided to turn the empty lot into a space that will improve the mental(心里的) and emotional(情感的) health of people who live near it.

They first came up with a design, did research and created 3D models of their plans. Ideas were then presented and the school leaders picked the winning plans. Finally, the students brought those plans to life.

Now when you walk into the lot, you can see a wood walkway leading to a purple iron bench. A few beautiful plants are already in the ground. There is also a hopscotch(跳房子游戏) board that is painted bright blue. A wall painting with the words “Love” and “Peace” has taken shape on a back fence, decorated with the students’ handprints. The rest of the fence was painted grey to cover plain wood.

The students said they painted the bench purple because they found that purple has a comforting feeling for people. They thought kids could go there and sit together, communicate with each other in peac and stay out of trouble.

As for the hopscotch board, it was set up for a group of eight to ten school-age kids who lived in the neighborhood but had nowhere to play.

It gives the neighborhood a little hope and a little beauty, “said Lyle Jenkins, a member of the Neighborhood Network.” A lot of people love the neighborhood and have great hopes for things getting better.

Lots of love and hope planted by students

Introduction

A group of American high school students did a project to plant hope by by cleaning up an empty lot, and its1is a local bank.

The process (过程)

Eight students made their2to turn the lot into a space to improve people’s health.

They did a lot to3their plans to life

4they have made

A wood walkway leads to a purple iron bench.

A hopscotch board is painted bright blue.

A wall painting has taken shape on a back fence.

The rest of the fence was painted grey.

Reasons for their changes

Purple can create a comfortable feeling for people.

The hopscotch board helps kids get along with each other5.

A little hope and a little beauty make people live a hopeful life.

【题目】 I am a karate(空手道)player. I still remember my first karate competition. Like other playersI was very excited about my event. I watched every player's techniques(技巧)so that I could carefully avoid their moves.

Somehow I got into the semifinals(半决赛).In the semifinalsI got injured. I still didn’t give up and got into final. After allgetting the gold medal was my dream.

In the final competitionthere were no supporters on my sidesas I was a new face. Insteadthe crowd was cheering for my competitor. I could hear only my competitor's name.

I ignored the crowd's cheering. I kept one thing in mind: focuswait and attack. I had confidence in myselfand I knew that no matter how strong my competitor wasI had to do my best and fight well.

When the time was upI was leading with a 3-0 score. One thing I learned from that event isno matter how strong your competitor isdon't think you are weak or strong. Just give your best shotand you will make your way to success.

Win or loseyou will learn from every step you take.

1The writer felt _______ when he took part in his first karate competition.

A. disappointedB. excitedC. nervousD. scared

2The writer ______ in the semifinals.

A. was injuredB. gave up fightingC. was beatenD. got the gold medal

3According to the passagewhat made the writer win

A. Good preparationB. Having a dreamC. Self-confidenceD. All of the above

4In the passagethe writer implies(暗示) .

A. how we can do well in a competition

B. what is the fast way to get a gold medal in a competition

C. it's useful to study techniques before a competition

D. it's important to learn something and get experiences from what you do

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网