题目内容

【题目】

What’s your favorite invention?

Answers

My favorite invention is the Internet. You can always know what’s going on in the world. It is amazing! I live in America, but I can talk and write to my friends in England through the Internet!

My favorite invention is the TV. It has become part of my life. When I watch TV, I feel relaxed. My favorite program is Modern Family. I like the boy Manny best. I think he is so funny.

The mobile phone is my favorite invention. I use it when I wake and usually until I fall asleep. I often use my mobile phone to play games. My mobile phone is also my alarm clock. It really makes my day a lot easier.

I like the camera best. It allows us to do many things. My parents took a lot of pictures for me when I was a little girl. I really enjoy looking at these pictures. Now I often take pictures for my friends. We can keep all the special moments.

【1】Where does Tim live?

A.In America. B.In England.

C.In China. D.In India.

【2】When Ann watches TV, she feels .

A.excited B.sad C.relaxed D.angry

【3】What’s Ben’s favorite invention?

A.The Internet. B.The TV.

C.The mobile phone. D.The camera.

【4】Betty often takes pictures for her .

A.friends B.teachers C.parents D.classmates

【答案】

【1】A

【2】C

【3】C

【4】A

【解析】

试题分析:短文大意:该文介绍了四位学生各自最喜欢的发明是什么以及他们喜欢的原因。

【1】A细节理解题。根据第一段中I live in America可知蒂姆住在美国,所以选A。

【2】C细节理解题。根据第二段中When I watch TV, I feel relaxed可知当我看电视时觉得轻松,所以选C。

【3】C细节理解题。根据第三段中The mobile phone is my favorite invention可知手机是本最喜欢的发明。所以选C。

【4】A细节理解题。根据第四段中Now I often take pictures for my friends.可知现在贝蒂经常给她的朋友们拍照。所以选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】He is a child in a grown man’s body. Everywhere he goes, he makes his fans laugh so much. He is the lead character of the hugely popular film and TV series of Mr. Bean(憨豆先生), created by British comic actor Rowan Atkinson.

Since its TV show made the first appearance in 1990, its 14 half-hour programs have been sold to more than 200 TV territories worldwide. This year sees Mr. Bean celebrate its 25 th anniversary(周年纪念日).

Why has the character enjoyed success with people of different cultures?

Unlike most people in comedy today, Mr. Bean doesn’t make much use of dialogue, so there is no language barrier (障碍) in his work. Mr. Bean can talk ---sometimes does--- but what he does is much more important than what he might say. For example, in a TV episode, Mr. Bean becomes a barber and makes a terrible mess of the customer’s hair. This doesn’t need any translation.

But there’s a deeper reason. Although he is British and the stories generally take place in British settings, people from different cultures laugh at Mr. Bean for the same reason earlier generations (一代人) laughed at comic star Charlie Chaplin.

As Atkinson told the newspaper “The essence (本质) of Mr. Bean is that he is self-centered and in fact doesn’t care about the outside world.” Mr. Bean breaks social rules wherever he goes he jumps the queue, tries to cheat(作弊) in exams we all secretly want to do but generally don’t.

【1】he article is mainly about ______.

A. the influence of Mr Bean on British culture

B. the reasons behind the success of Mr Bean

C. the importance of humor in British culture

D. the most successful British film director

【2】Why has Mr Bean been popular with people of different cultures?

A. Because he looks lovely and smart.

B. Because he can solve any problem in a special way.

C. Because people can quite often see him on the screen.

D. Because people can easily understand his humour.

【3】Charlie Chaplin is mentioned in the second-to-last paragraph to ______.

A. make clear his importance in comedy history

B. show his popularity in Britain before Mr Bean

C. show he and Mr Bean have something similar

D. show that he and Mr Bean are British heroes

【4】According to Atkinson, which of the following is an important characteristic of Mr. Bean?

A. Being selfish. B. Being childish.

C. Being generous. D. Being dangerous.

【题目】阅读理解
I am Alice. I like Wechat. It is fast, convenient and fashionable. And you can use it for free. It can be used in my mobile phone. It has hold-to-talk voice messaging function. I am a fan of Leehom Wang. Through Wechat, Leehom Wang often says something to me. It's amazing.
I am David. I love Micro blog. I update my Micro blog when I am free. We can share instant (即时的) messages with each other. I often look through Yao Chen's Micro blog. She has many followers. I make many friends with them. I often write something on my Micro blog, for example, “I'm in blue today. I didn't pass the exam.” Then many friends comfort me. I share my birthday party, my new phone, my new coat, etc. with my friends. It is fun.
I'm Lily. I don't like Wechat or Micro blog. I don't believe them. There are so many crimes(愚蠢行为) on Wechat. Many people are cheated (欺骗) because they believe in other people they meet on Wechat easily. It is not a real world. As to Micro blog, I don't think it is a good way to make friends. And you should write something no more than 140 words. I like keeping diaries. I don't want my secrets known by others. I am a low-key(低调的) girl.
(1)Who loves Micro blog?
A.Alice.
B.David.
C.Lily.
D.Leekom Wang.
(2)What does Alice think about Wechat?
A.It's fast and convenient.
B.It's fashionable but slow.
C.It's safe and useful.
D.It's fun but expensive.
(3)Why doesn't Lily believe Wechat?
A.Because many people are cheated on Wechat easily.
B.Because she doesn't like to say anything to her friends.
C.Because she doesn't think it is a good way to make friends.
D.Because she prefers keeping diaries to showing secrets to others.
(4)Which of the following statements is NOT mentioned in the passage?
A.We chat has hold-to-talk voice messaging function.
B.David can share his feelings instantly on Micro blog.
C.Lily prefers reading to writing.
D.There is a word limit on Micro blog.
(5)From the passage we can learn David is _______.
A.a low-key boy
B.an open-minded boy
C.a stupid boy
D.a lazy boy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网