题目内容

【题目】选择 阅读下列材料,从A、B、C三个选项中选出最佳答案。

Peter King, 15, Mary King, 13, went to see a doctor. Peter had a cold, so the doctor gave him some pills to take. Mary had a cough, so the doctor gave her some cough medicine. These are the words on the bottle of the medicine:

Charlie Chaplin

Birth place:London

Mother:Dancer Father:Actor

1894:Started dancing and singing

1914:Became a film director

19141966:Made many funny movies

1Mary should take ________in a day.

A. 2 teaspoonfuls

B. 3 teaspoonfuls

C. 1 teaspoonful

2The medicine should be kept in ________.

A. a refrigerator(冰箱)

B. hot water

C. any place

3People aged______ cannot take this medicine.

A. 5 B. 13 C. 2

4What kind of movies did Charlie Chaplin make?

A. Thrillers. B.Action movies. C. Comedies.

5Where was Charlie Chaplin born?

A. America. B. England. C. Canada.

【答案】

【1】B

【2】A

【3】C

【4】C

【5】B

【解析】

试题分析:这是关于药量的服用和喜剧大师卓别林的广告。

【1】B细节理解题。根据第一篇广告可知Children 8---14 1 teaspoonful,她一天吃三次,每次一勺,一天共三次。故选B。

【2】A细节理解题。根据第一篇广告可知Store(储存) in cold place.药应该保存在冰箱里。故选A。

【3】C细节理解题。根据第一篇广告中Not suitable for children below the age of 4.可知四岁以下的孩子不能吃这种药。故选C。

【4】C细节理解题。根据第二篇广告可知卓别林制作了许多喜剧电影。故选C。

【5】B细节理解题。根据第二篇广告的提示可知卓别林出生在英国。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】(2017北京改编)

The Postal Museum

Date:July 17-23

Age:11-13

Would you like to join us this summer vacation?You can create a stamp with your own design,write and mail a postcard,and learn about the history of stamps.

Tel:965-0400

The Air and Space Museum

Date:July 29-30

Age:8-11

If you enjoy programs about air and space,please come here.It’s a good place to make and fly your own paper airplane,watch an IMAX movie,and climb into a real airplane.

Tel:654-0930

The Science Museum

Date:August 7-20

Age:9-12

You can experience video arts and computer technology,play VR games to explore(探索) a future city,and ask the robots questions about science.It will be wonderful! Have fun!

Tel:357-3030

The Building Museum

Date:August 21-27

Age:13-15

Want to enjoy design challenges?Come and join us.You can also go on field trips to some famous buildings,and build small houses with soft blocks.All the programs are free.

Tel:272-0560

1You can join in the programs at the Postal Museum any day .

A. from July 17 to 23 B. from July 29 to 30

C. from August 7 to 20 D. from August 21 to 27

2If you are interested in the program about video arts,you can phone .

A. 965-0400 B. 654-0930

C. 357-3030 D. 272-0560

3A 15-year-old student can take part in the programs at .

A. the Building Museum

B. the Postal Museum

C. the Air and Space Museum

D. the Science Museum

4In the Air and Space Museum,you can .

A. create a stamp

B. build a house

C. make a paper airplane

D. explore a future city

5The best title can be .

A. The Museums in Beijing

B. Summer Programs at Museums

C. All Kinds of Museums

D. Four Famous Museums

【题目】完形填空: 从每小题三个选项中,选出能填入空白处的最佳答案。

A young man was going to finish school. For a long time he had a to get a beautiful sports car. He knew his father could well it, so he told him that a sports car was all he wanted.

Then on the day of his graduation, he to his father’s room. His father told him how he was to have such a fine son, and told him how much he loved him. He handed his son a beautiful gift box. The young man opened the box and found a Bible(圣经) with his name on it. , he raised his voice and said to his father, “With all your money you give me a Bible?” He then ________out of the house, leaving the Bible.

Many years passed and the young man was very successful in business. Realizing that his father was very old, he thought perhaps he should go to see him. He had not seen him that graduation day. Before he could go, he received a phone telling him that his father had died. He had to go home at once and care for the things his father left him.

he was searching through his father’s important papers, he saw the still new Bible, just as he left it years ago. He opened the Bible and began to turn the pages. As he was reading, a car key with a tag(标牌) dropped from the back of the Bible. On the tag was the of his graduation, and the words “PAID IN FULL”.

Sadness and regret filled his heart.

1A.job B.idea C.dream

2A.afford B.spend C.cost

3A.calls B.called C.was called

4A.interesting B.proud C.disappointed

5A.Happily B.Angrily C.Carefully

6A.rushed B.looked C.walked

7A.on B.for C.since

8A.who B.that C.what

9A.When B.While C.Before

10A.date B.name C.place

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网