题目内容

【题目】My parents often ______ a flower in the green house, but I think I’m a flower in the open air, beautiful and strong.

A. compare me andB. compare me withC. compare me to

【答案】C

【解析】

句意:我父母经常把我比作温室里的一朵花,但我觉得我是户外一朵花,美丽而坚强。

compare …and…表达错误,故排除Acompare...with... 表示“把……与……相比(同类相比)”;compareto…表示“把……比作……(异类相比,比喻)”,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 During my second year at the city college. I was told that the education department was offering a "free" course (课程) called Thinking Chess for three credits (学分). I jumped at the idea of taking the class because, after all, who doesn't want to ______ a few dollars? More than that, I'd always wanted to learn chess. And, even if I weren't excited enough about free credits, news about our instructor was appealing enough to me. He was an international grandmaster (大师), which _______ I would be learning from one of the game's best. I could hardly wait to him.

The instructor Ashley was kind and smart, a former graduate returning to teach, and this meet was no game for him. He meant business. In his introduction, he made it job real that our credits would be hard-earned. In order to ________the class, we had to write a paper on how we plan to _______ what we would learn in class to our future professions and, finally to our lives. I managed to get an A in that ______ and learned life lessons that have served me well beyond the _______.

Ten years after my chess class with Ashley, I'm still putting to use what he _______ me: The most important _______ that you learn when you play chess is how to make good ________. On every single move you have to analyze (分析) a situation, process what your opponent (对手) is doing and evaluate (评估) the best move from among all your choices, these words still ring true today in my ______ as a journalist.

1A.wasteB.earnC.saveD.pay

2A.supportB.demandedC.heldD.meant

3A.attendB.passC.getD.observe

4A.protectB.exposeC.applyD.compare

5A.gameB.gradeC.courseD.test

6A.lifeB.classroomC.departmentD.situation

7A.taughtB.wroteC.questionedD.promised

8A.factB.stepC.mannerD.skill

9A.gradesB.decisionsC.progressD.comments

10A.roleB.desireC.concernD.behavior

【题目】任务型阅读,阅读下文并回答问题。

阅读下文并回答问题。

A blind boy sat on the street with a hat by his feet. He held up (举起) a sign which said: “I am blind, please help.” There were only a few coins in the hat. A man walked by. He put a few coins into the hat.

He then took the sign, turned it around, and wrote some words. He put the sign back so that everyone who walked by could see the new words.

Soon the hat started to fill up. That afternoon the man who had changed the sign came to see how things were. The boy recognized (认出) his footsteps (脚步) and asked: “Were you the one who changed my sign this morning? What did you write?” The man said: “I only wrote the truth. I said what you said but in a different way.” His words were “Today is a beautiful day but I cannot see it.” Do you think the first sign and the second sign said the same thing?

Of course both signs told people the boy was blind. But the first sign only told people to put some money in the hat. The second sign told people that they could enjoy the day, but the boy could not enjoy it, because he was blind. The first sign simply said the boy was blind. The second sign reminded people they were lucky that they were not blind.

1Did the two signs express the same meaning in the same way?

______________________________________________________________________

2What happened after the man changed the sign?

__________________________________________________________________

3Why did the boy sit on the street?

_____________________________________________________________________

4What can we learn from the passage? (At least 2 points)

_____________________________________________________________

【题目】 Benjamin Franklin was born on January 17, 1706 in Boston. When he was 12, he began working at his brother's print shop, where he learned a lot about writing and printing. He even wrote some articles in the New England Courant. At the age of 17, he ran away from home and went to Philadelphia.

He also took an active role in the community. In 1736,he set up a volunteer fire company and also became the postmaster of the city the next year.

He traveled for five years starting from 1757 around Great Britain. He also made many more trips to France and Britain.

He returned to America in 1787, where he served as a delegate (代表) to the Constitutional Convention. He played a strong role here as an elder statesman, who shared his world view ( 观点).He was very happy to see the United States become independent and take up the United States Constitution. Unfortunately, he died in 1790 at the age of 84, only three years after the Constitution was put into place. He was also famous - sill is, 200 some years after his death.

In his life, he did as he said,Honesty and diligence (勤勉) should be your eternal partner" .

1Where was Benjamin Franklin born?

__________________________________________

2What did he learn at his brother's print shop?

_________________________________________

3How old was he as a postmaster?

_________________________________________

4How did he feel when the United States became independent?

_____________________________________________________

5What can we learn from his word?

_______________________________________________

【题目】 My family had a great summer in France. We have seen so many new things and met so many wonderful people. The French are very friendly. They have helped us get used to living here and have made us feel welcome. There are so many things to share with all of you.

The best parts of the summer was getting to see the Tour de France. It is the most famous bicycle race in the world. It’s held every July. The riders travel more than two thousand miles over about a month!We got a quick look at the riders as they passed by! After the race,our family rented bikes,and we rode along part of the route that the riders used.

A few of you asked whether the French really eat snails(蜗牛). The answer is yes. We went out to dinner a few weeks ago,and our parents ordered them. We each tried one and it didn’t taste too bad.The snails are served with lots of melted butter. They feel a little rubbery when you eat them,but they don’t actually have much taste. My favorite food here is the French pastries(酥饼). My sister loves the fresh bread from the bakery down the street.

We went to visit the Eiffel Tower a few weeks ago. We went all the way to the top. It was a sunny day,so we could see for miles and miles into the distance. Dad doesn’t like heights,so he stayed at the bottom of the tower and took pictures from the ground.

Those are our favorite highlights of our time in France so far.

1Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A.Seeing the Tour de France.B.Try snails .

C.Making French pastries .D.Visiting the Eiffel Tower.

2What can we learn from the passage?

A.The writer took part in a bicycle race.

B.All the family got to the top of the Eiffel Tower.

C.Tour de France is held in June in France every year.

D.The writer didn’t think that the snails tasted too bad.

3What’s the best title of the passage?

A.Friendly FrenchmenB.A Wonderful Experience

C.Delicious French FoodD.A Famous Bicycle Race

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网