题目内容

【题目】根据短文内容及所给提示,补全文中单词或用所给单词的正确形式填空

Now more and more cars are on the street. Traffic is b1. Every year, many 2(accident) happen. When we are 3(walk) on the street, we should be c4, especially when crossing the street.

If we see someone badly hurt in an accident, we should give him or her first a5and call an ambulance.

【答案】

1busy

2accidents

3walking

4careful

5aid

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述如今交通很繁忙,每年会有很多的交通事故。当我们走路时我们要注意安全。如果我们在路上看到事故后,我们应该去给他们急救并且打电话叫救护车。

1句意:交通是非常繁忙的。

根据空前is可知,空处用形容词作表语。且根据Now more and more cars are on the street“现在在大街上有越来越多的车”可知,表示“交通是繁忙的”。busy忙碌的,形容词,故答案为busy

2句意:每年有许多交通事故会发生。

根据空前many可知,空处用可数名词的复数形式。accident事故,可数名词单数。故答案为accidents

3句意:当我们在街道上行走时,我们应该细心,特别是当我们过街道时。

根据句意以及空前be动词are可知,表示“当我们正在街上走时”。用现在进行时am/is/are doing结构,故答案为walking

4句意:当我们在街道上行走时,我们应该细心,特别是当我们过街道时。

根据空前be可知,空处用形容词作表语。且根据句意可知,过马路需要细心。careful小心的,细心的。故答案为careful

5句意:如果我们看到某个人在事故中受了严重的伤,我们应该给他/她急救并且打电话叫救护车。

根据If we see someone badly hurt in an accident“如果我们看到某个人在事故中受了严重的伤”可知,表示我们要急救。first aid急救,故答案为aid

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Dreams may be more important than sleep. Some people don’t need much sleep. But we all need to dream, scientists say dreams take up about one quarter of our sleeping time. People have several dreams each night. Dreams are like short films. They are usually in color. Some dreams are like old films. They come to us over and over again. It is because the dreams are worrying about something. Dreaming may be a way of trying to find an find an answer. Some people get new ideas about their work from dreams. They could have been thinking about their work all day. These thoughts can carry over into dreams. Sometimes we wake up with a good feeling from a dream. But often we can’t remember the dream. Dreams can disappear quickly from memory(记忆). Too much dreaming can be harmful. The more we sleep, the longer we dream. The mind is hard at work when we dream. That is why we may have a long sleep and still wake up tired.

1It may be less important to sleep than to _____.

A.thinkB.dreamC.workD.study

2Dreams and films are usually ____.

A.very longB.in colorC.about workD.very sad

3Why do the people often dream about their work?

A.Because they are tired in the daytime.

B.Because they aren’t interested in their work.

C.Because they may be thinking about their work all day.

D.Because they have too much work to do.

4The main idea of the story is that ______.

A.people need to dreamB.people like to sleep

C.dream are like filmsD.we always remember dreams

5The title for the story could be _____.

A.Terrible Dreams.B.The Longest SleepC.MemoryD.Dreams

【题目】 One day a young painter went by a garden. He was attracted by the beauty of the garden.He imagined how happy he could be if he lived in such a beautiful place. Then, suddenly he found the old gardener was_____Surprised, the painter asked that old man, "Why are you looking after these flowers since you can't see them? "The gardener answered, "I can tell you ____reasons. First, I was a gardener when I was young, and I really like this job. Second, ____ I cant see the flowers, I can touch them. Third, I can ____ the fragrance(香味) of them. As for the last one, thats ____ Me? But you don't know me, "said the painter.

Yeah,its_____ that I don't know you. But I know flowers are beautiful angels(天使).people will look at my garden and the beauty will make them feel_____. It also gives me a chance to speak with you now. At the same time we enjoy the happiness these flowers have ____ us." The old man's words surprised the painter and gave him much pleasure.

The man grows flowers in order that everybody can______their beauty. The gardener in the garden is alone but not lonely. All passers-by are his friends; all flowers are his neighbors.

I believe every flower has eyes. They can see the______of the old mans heart and the beauty of his soul(灵魂).

1A.stupidB.deafC.blind

2A.threeB.fourC.five

3A.howeverB.althoughC.unless

4A.smokeB.hearC.smell

5A.youB.meC.him

6A.easyB.trueC.honest

7A.unfairB.good C.strange

8A.broughtB.takenC.carried

9A.borrowB.enjoyC.lend

10A.kindnessB.valueC.truth

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网