题目内容

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

Most of us use alarm clocks to wake up at the right time for school or work. We look at our watches to know the right time for the bus or train. However, there is also a right time to eat, sleep, exercise, and take medicine. We can’t look at a clock for the right time for these activities. We must listen to the clock inside our bodies: the biological (生物的) clock.

Barbara Wells exercised every morning. She woke up at 6:00 a.m. She ran about two miles before she went to work. But Barbara’s legs and back started to hurt. She did some exercise before she ran. But her legs and back still hurt. She ran slower, but the pain didn’t stop. Barbara talked to her doctor. The doctor said, “Don’t run in the morning. Try to exercise later in the day. That is the time when your body is at the right temperature for exercise after work.” Her legs and back didn’t hurt anymore.

Today, doctors are learning more about chronobiology (生物钟学), the study of biological clocks. They are learning about the importance of time for our bodies. For example, it is best for people to go to sleep on time every night and to eat only when they’re hungry. Also, doctors discovered that some illnesses, such as heart attacks, occur (发生) most often in the morning. This information tells them that the best time to take heart medication (药物) may be at night. When patients take heart medication at night, they may prevent a heart attack in the morning.

Many doctors believe chronobiology (生物钟) can help us live healthier lives. It may be the right time to listen to these doctors!

1We all have _________ clocks inside our bodies.

2Barbara Wells ran _________ every morning before she went to work.

3Barbara Wells’ legs and back got well by _________.

4What is the right time for the person who has a heart attack to take heart medication?

5Many doctors believe _________.

【答案】

1biological

2two miles

3following the doctor’s advice

4The best time to take heart medication may be at night.

5chronobiology can help us live healthier lives

【解析】

短文介绍了我们必须听我们体内的生物钟。体内的生物钟会给我们的身体带来本能的反应,帮助我们生活得更健康。

1细节理解题。根据第一段最后一句“We must listen to the clock inside our bodies: the biological (生物的) clock.”可知,我们必须听我们体内生物钟的。故答案为biological

2细节理解题。根据第二段“She ran about two miles before she went to work.”可知,在她上班之前她跑两里地。故答案为two miles

3细节理解题。根据第二段“But her legs and back still hurt. She ran slower, but the pain didn’t stop. Barbara talked to her doctor. The doctor said, “Don’t run in the morning. Try to exercise later in the day.”可知,她遵循了医生的嘱咐。尽力在一天晚点的时候锻炼。故答案为following the doctor’s advice

4细节理解题。根据第三段“This information tells them that the best time to take heart medication (药物) may be at night.”可知,服用心脏药物的最佳时间是在晚上。故答案为The best time to take heart medication may be at night

5细节理解题。根据最后一段“Many doctors believe chronobiology (生物钟) can help us live healthier lives.”可知,很多医生相信,生物中可以帮助我们生活得更健康。故答案为chronobiology can help us live healthier lives

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Death valley (死亡谷) is famous for its moving rocks. Since the early 1900s, visitors to Racetrack Playa, a dry lake bed in California have wondered how the rocks can move on their own.

These rocks leave long tracks (轨迹) behind them. The long tracks show that the rocks have moved along the ground. Those rocks only move at night and only move once every year or two. And they don’t move at the same time or in the same direction. But how do they move? How can a 350-kilogram rock move? Now scientists have known the key to the question!

Here’s how it happens.

Death Valley is one of the hottest places in the world, but it is cold at night. When it rains, the hard ground becomes soft and wet. When it gets cold enough, the water on the ground will change into very thin ice. Then the strong wind can move flat (平的) rocks along the flat ground In the morning, the sun comes up and dries the ground.

Moving rocks can be found at other places in the world as well, but Death Valley is the most famous.

1What interests the visitors most in Death Valley?

A.The mountains around Death valley.B.The scenery of Death Valley.

C.The reason why the lake is dry.D.The secret of the moving rocks.

2What shows the rocks can move?

A.The dry lake bed.B.The long tracks behind them.

C.The weight of the rocks.D.The shapes of the rocks.

3How is the weather in Death Valley?

A.Hot in the day and wet at night.B.Cool in the day and dry at night.

C.Hot in the day and cold at night.D.Cold in the day and windy at night.

4What can carry the rocks over the lake bed?

A.The wind.B.The heat.C.The rain.D.The visitors.

5What’s the best title for this passage?

A.Dry Lake BedB.Soft and Wet Ground

C.Tracks of RocksD.Moving Rocks in Death Valley

【题目】配对阅读:左栏是五个人的情况介绍, 右栏是七个旅游项目的描述。请为每个人选择最适合参加的旅游项目配对。

1. Lily has a 7-year-old daughter. She likes Mickey Mouse and Donald Duck very much. The mother would like to take her to an amusement park.

2. Tandy is a strong man who likes exciting things. He enjoys taking exciting and difficult trips. He will have a two-week holiday next month.

3. Jim is a businessman. He feels tired and bored these days. He would like to go somewhere peaceful and romantic. He knows English and French and he likes going to foreign countries.

4. The Blacks live in the city. They would like to relax themselves outside the city. They want to go somewhere with a hot spring.

5. Ellen is a music lover. She is fond of all kinds of music, especially classical music. She would like to go somewhere to enjoy her favorite music.

A. Beijing Tour: Beijing is a city with a history of 3, 000 years. It is the capital of China. It is in northeast China. In 2008, the 29th Summer Olympic Games were held here.

B. Going to Hot Spring: Hot spring is more and more popular in China. It has been a hot style of tourism for a long time. Many busy people in cities don’t have much time for rest, so to soak in a hot spring becomes a good choice.

C. European Tour: Once you have chosen the European tour, please call us and book your vacation. It will be cheaper than other companies, and we offer the first-rate service! You can also enjoy the delicious food in Europe.

D. Going to Yulan Theatre: Yulan Theatre is a great place to have fun and enjoy the art. You will lose yourself in the wonderful music. You’ll never feel bored. Come here this weekend, and you can enjoy all kinds of music by yourself.

E. Going to Hong Kong Disneyland: The staff will dress as Mickey and other famous characters and perform in the park’s stage shows. It’s such a great fun playing with them.

F. Ship TripIf you love sea very much and have a long holiday, you can join us. It will take you a month to go on vacation on a ship. You can go to different islands, too.

G. Hiking and Trekking: Hiking and trekking in China may be difficult but exciting. Come with us and discover the natural beauty of China if you are interested in Yunnan. Most of our tours are planned for anybody with good health.

【题目】Choose the right answer according to the passage.

Passage A
Yuan Longping was born in Beijing in 1930. He developed his new kind of rice in 1974, which helped many countries grow more rice than ever before. So he is called "the Father of Rice."

Passage B
Dear Diana,
Last week, we had a history exam but I didn't study for it. I was really worried. In the exam, Tom sat next to me and I copied his answers. Will the teacher give me zero marks if I tell her the truth? Should I tell her?
Yours,
Maggy

Passage C
An Italian marathon runner, Dorando Pietri, entered the stadium and took a wrong turn during the race. He fell down. He was treated by a doctor and he was helped across the finishing line.

Passage D
Sometimes a birthday party can be a surprise party. It is planned by friends but it is a secret. One friend of the birthday boy/girl invites him/her to do something at their house. All their friends arrive early and hide until he/she arrives, and then jump out and shout "Surprise!"

Passage E

Ways of travelling

Cost

Time

New York—Los Angeles

coach

$20

10 hours

plane

$80

2 hours

train

$60

3 hours

car

$230

8 hours


(1)According to Passage A, which sentence is right?
A.Yuan Longping is "the Grandfather of Rice".
B.Yuan Longping was born in 1932.
C.Yuan Longping helped only one country grow more rice.
D.A new kind of rice of developed by Yuan Longping.
(2)If you want to write a true event about the Olympics, you can read ______ for information.
A.Passage A
B.Passage B
C.Passage C
D.Passage D
(3)The best title of Passage D is ______.
A.A Birthday Boy/Girl
B.A Birthday Party
C.A Secret
D.An Invitation
(4)What is the second cheapest way to travel from New Yok to Los Angeles?
A.By coach.
B.By plane
C.By train
D.By car.
(5)What is Maggy?
A.A student.
B.A teacher.
C.A doctor.
D.A policeman

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网