题目内容

【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。将答案填写在答题纸的相应位置。

Welcome to Puppy’s Home. We have food and clothes1 dogs. The dog food is good and2 (health), and it’s not expensive. It’s only twenty 3 (dollar) for a bag. We are sure your dog loves it. For clothes, we have t-shirts, sweaters, shorts and4 (skirt). They are all very cute. And there5 clothes on 6 (sell) every weekend. Please bring your dogs here7 buy some. Do you need shoes for your dog? We have shoes, 8. We sell them 9 good prices. They are eight dollars for one pair, and fifteen dollars for two 10 (pair). Come to our store now.

【答案】

1for

2healthy

3dollars

4skirts

5are

6sale

7and/to

8too

9at

10pairs

【解析】

试题本文是一家宠物店出售狗食、狗衣和狗鞋的广告信息。

1句意:我们为狗提供食物和衣服。for/为了,表对象。dogs作介词for的宾语;根据句意结构和上下文提示,可知填for。

2句意:狗粮是好的和健康的。and连接并列结构,根据good和英文提示,可知缺形容词,故填healthy。

3句意:一袋只卖二十美元。twenty二十,后接复数名词;根据句意结构和英文提示,可知填dollars。

4句意:至于衣服,我们有T恤衫、毛衣、短裤和裙子。and连接并列结构,根据前面的t-shirts, sweaters, shorts和英文提示,可知用复数名词,故填skirts。

5句意:每个周末都有衣服出售。there be结构遵循就近原则,根据复数名词clothes,可知填are。

6句意:每个周末都有衣服出售。on sale出售,固定短语;根据句意结构和英文提示,可知填sale。

7句意:请把狗带到这里来买一些。bringbuy是两个连续的动作,并列关系,需用and连接。根据句意结构和上下文提示,可知填and/to。

8句意:我们也有鞋子。too也,副词,多放在句尾。前文说的是有衣服,根据句意结构和上下文提示,可知填too。

9句意:我们以优惠的价格出售它们。sell at以…价格出售,动词短语;根据句意结构和上下文提示,可知填at。

10句意:它们一双八美元,两双十五美元。two二,后接复数名词;根据前文for one pair和英文提示,可知填pairs。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
Once upon a time if we wanted to make a phone call or wait for someone to contact us, we had to sit at home or at our desks. There were public phones in the street of course, but it could be hard to find one that was working and there were often long queues to use them. And of course you had to bring a lot of coins to pay for the calls.
So people didn't phone their friends as often. Mobile phones, these small pieces of electronic equipment which allow us to talk with friends and family while we are on the move, have greatly changed the way we live. Before the age of the mobile phone, our loved ones would sit around worried sick if we were late coming home. There were no quick calls to tell mum that there would be additional guests coming for dinner. We would have to depend on notes left on fridges or desks to communicate messages.
But mobile phones have also had a negative effect and what people don't seem to realize is that we've lost something very valuable: our privacy. Now our friends and family can contact us wherever and whenever they want to. We can never get away from them. The way people communicate with each other is totally different now. It's difficult to have a conversation face-to-face with a friend without being disturbed every couple of minutes by the ring of their phones, most people don't see anything wrong in having a long conversation on their mobile phone while forgetting all about the person sitting opposite. It seems the art of real conversation may be dying.
Of course, people could leave their mobile phones at home or even switch them off but no one ever does that. Why not? Because the worrying thing is we can't live without our phones. We've become communication addicts, unable to spend even a few minutes out of contact, in case we miss something 'important'.
(1)What does the underlined sentence tell us?
A.No all-day public phone service was provided in the street.
B.Public phones were in poor condition and not always available.
C.Public phones were everywhere but they were always in use.
D.You could always see people repairing the public phones.
(2)What's the writer's point about using telephones before the invention of mobile phones?
A.Using a telephone was expensive.
B.Phone calls were much shorter.
C.People made fewer phone calls.
D.People relied on notes a lot.
(3)What does the writer think about life before mobile phones?
A.Life was less convenient.
B.People were more punctual.
C.Things were more relaxed.
D.Everyone managed very well.
(4)What's the writer's main argument against mobile phones?
A.They have damaged relationships.
B.We give out too much information.
C.They are harmful to our body and mind.
D.It's impossible to escape from them.
(5)Which word best describes how the writer feels about the use of mobile phones.'?
A.Disappointed.
B.Satisfied.
C.Worried.
D.Surprised.
(6)What's the writer's main purpose in writing this article?
A.To inform people about means of communication in the past.
B.To show disadvantages of the way people communicate today.
C.To advise readers to stop using the mobile phone.
D.To compare different types of phone conversation.

【题目】Many rules govern (约束) drivers on American streets and highways. The most common one is the speed limit(速度限制). The speed limit regulates how fast a car may go. On streets in the cities, the speed limit is usually 25 or 35 miles an hour. On the highway between cities, the speed limit is usually 55 miles an hour.

When people drive faster than the speed limit, a policeman may stop them. The policeman gives them pieces of paper, which are called traffic tickets. Traffic tickets tell the drivers how much money they must pay. When the driver receives too many tickets, they may not be allowed to drive for a while. During the rush hour, (The rush hour is when people are going to work or going home from work.) there are many cars in the streets, and traffic moves very slowly. Almost every city in America has the rush hour. Drivers don't get tickets very often for speeding at rush hour because they cannot drive fast.

1What is the speed limit on streets in the cities in the USA?

A. 25 miles per hour. B. 35 miles per hour.

C. 55 miles per hour. D. 25 or 35miles per hour.

2What will happen if a driver receives too many tickets?

A. He will be put into prison (关进监狱). B. He can never drive again.

C. He will be asked to the police station. D. He cannot drive for some time.

3Why do few drivers received tickets for speeding during the rush hour?

A. Because there are many policemen. B. Because they are afraid of the police.

C. Because the traffic is heavy. D. Because they don't want to pay the tickets.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网