题目内容

【题目】 In many English homes people eat four meals a day. They have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They eat porridge (), eggs or bread and drink tea or coffee for breakfast. Lunch comes at one o'clock. Afternoon tea is from 4:00 to 5:00 in the afternoon and most Englishmen have dinner is about half past seven. First, they have soup, then they have meat or fish with vegetables. After that, they eat some other things, like bananas, apples or oranges. But not all English people eat like that. Some of them have their dinner in the middle of the day. Their meals are breakfast, dinner, tea and supper. All these meals are very simple.

1Many English people have__________meals a day.

A.twoB.threeC.four

2People may have__________for their breakfast according to the passage.

A.tea and eggsB.hamburgers and teaC.coffee and salad

3People have lunch at__________.

A.any timeB.nine o'clockC.one o'clock

4People don't have__________for their dinner.

A.bananas and applesB.soup and meatC.porridge

5Most Englishmen have dinner__________.

A.in the eveningB.at any timeC.at noon

【答案】

1C

2A

3C

4C

5A

【解析】

本文讲述英国的饮食习惯。在许多英国家庭里,人们一天吃四顿饭。他们在早上7点到9点的任何时间吃早餐。他们吃粥鸡蛋或面包,喝茶或喝咖啡。一点钟吃午饭。下午茶是下午4点到5点,晚餐大约是7点半。但并不是所有的英国人都这样吃。

1细节理解题。根据“In many English homes people eat four meals a day.”可知在许多英国家庭里,人们一天吃四顿饭,故选C

2细节理解题。根据“They eat porridge (), eggs or bread and drink tea or coffee for breakfast.”可知他们吃粥,鸡蛋或面包和喝茶或喝咖啡,故选A

3细节理解题。根据“Lunch comes at one o'clock.”可知一点钟吃午饭,故选C

4细节理解题。根据“First, they have soup, then they have meat or fish with vegetables. After that, they eat some other things, like bananas, apples or oranges”可知他们有汤,然后他们有肉或鱼与蔬菜。在那之后,他们吃一些其他的东西,像香蕉,苹果或桔子,可推测出晚餐不喝粥,故选C

5细节理解题。根据“Afternoon tea is from 4:00 to 5:00 in the afternoon and most Englishmen have dinner is about half past seven.”可知下午茶是下午4点到5点,大多数人的晚餐大约是7点半,故选A

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网