题目内容

【题目】五、选词填空用方框中所给的词完成下列句子, 使句子通顺、正确。每词限用一次。

A. tidy B. empty C. collect D. simply E. produce F. promise

1When we make a ____________ to others, we should keep it.

2It's a good habit to keep your room ____________ every day.

3I happened to know that my grandpa used to _____________ tea sets.

4When travelling in Singapore, You can ___________ speak Putonghua a lot of the time.

5The Chinese company Huawei is always trying to ________ the best smart phones all by itself.

6Bob wanted to get something to eat from the fridge, but found it _____________.

【答案】

1F

2A

3C

4D

5E

6B

【解析】

1句意:当我们给别人做了承诺,我们应该遵守它。根据we should keep it.和选词,可知是make a promise做保证;故选F

2句意:每天保持你的房间整洁是一个好习惯。根据. It's a good habit to keep your room和选词,可知是tidy整洁的,keep sth+形容词 保持……处于某种状态;故选A

3句意:我碰巧知道我爷爷过去常常收集茶具。根据句意my grandpa used to _____________ tea sets.和选词,可知是collect收集;故选C

4句意:当在新加坡旅游时,你确实能很多时间说普通话。根据句意和选词,可知是simply 确实,实在,的确;故选D

5句意:中国公司华为总是尽力独立生产最好的智能手机。根据The Chinese company Huawei is the best smart phones all by itself.以及选词,可知是produce生产,try to do sth尽力做某事;故选E

6句意:鲍勃想在冰箱里拿些吃的东西,但是他发现是空的。根据Bob wanted to get something to eat from the fridge, but和选词,可知是empty空的,find sth+形容词 发现某物是怎样的;故选B.

练习册系列答案
相关题目

【题目】下面文章中有五处(第31-35题)需要添加首句。请从以下选项(ABCDEF)中选出符合各段意思的首句。选项中有一项是多余选项。

Where you sit and how you fit

1 For more than seventy years, researchers and teachers have studied the link between the place where students choose to sit in class and what they are like as people and learners. Where do you usually decide to sit? Have you ever really thought about the reasons for your decision?

2 But is this really true? Well, some researchers say it is not. In fact, shy students often choose the back row because it is fare away from the teacher and they don’t want to answer questions. At the back, students probably won’t speak much, but in big classrooms, it can be hard to see the board and hear what the teacher is saying. This could be the reason why students who sit here often get lower grades on tests and exams. For students with poor eyesight or hearing, a seat at the back of the classroom is not a good choice.

3 However, they like watching and listening rather than joining in. These students are usually also very good at taking notes. Next time you miss a class, borrow notes from someone who sits here. On the sides of the classroom you will generally find modest and thoughtful people. These people usually get good grades in school and are interested in learning.

4 Then the statistics (统计数据) say you probably like your teacher. You probably also have a good relationship with your classmates. Caring, outgoing, and cheerful people usually sit in the middle. They are normally serious about learning and feel disappointed with low grades on tests and exams.

5 Students who sit here usually want to discuss things with the teacher and are often very interested in the subject. They want to be in the best place to see and hear everything the teacher does and says. The only problem with sitting here is that it can be difficult to see and hear what other students do and say in class. So, if you really want to hear what everyone says in class, choose a different place to sit.

A. You probably sit right at the front of the class if you’re longing for knowledge.

B. Research suggests that the seat you choose in the classroom says a lot about you and your personality.

C. Do you sit in the middle of the classroom?

D. This means it’s a good idea to sit in a different place every day.

E. People often think that students who sit at the back are lazy.

F. Students who sit at the side of the classroom are normally interested in class.

【题目】 Last night, a school night, my 11-year-old son's baseball team played a game that lasted until 9:30. By the time we got home and he had a quick dinner and shower, it was 10:30-an hour and a half later than a child who gets up at 6:30 should be going to bed. We love baseball. My son is having fun, getting exercise, and learning patience, teamwork and sports spirit. But the truth is that the game also influences his sleep.

As parents, we want good things for our children. We want them to be healthy both in body and in mind. To this end , we look for ways to help our kids grow and develop. We help them with their homework. We sign them up for dance, soccer and baseball. We encourage our kids to take honors courses(培优课程)or to have after-school jobs. And we praise them for hard-earned success and achievements.

However, the irony is that all of these activities and responsibilities that we are giving our children to make their lives colorful could be badly influencing their health and taking happiness away. Activities, responsibilities, and goals are good. But if we want our kids to realize their full physical, learning and social ability, sleep is important. We have to start taking sleep seriously.

Parents make bedtime routines and carry out(执行)strict rules about nighttime. But in fact, these measures(措施)aren't enough because getting our kids, enough sleep isn't just about carrying out stricter bedtime. It actually requires more than that. In order to ensure our kids get the sleep they need, bout parents and schools should make an effort.

1From the passage we know the writer's son ________

A. isn't good at sportsB. wastes time every night

C. can't get enough sleepD. always hangs out with friends

2What does the underlined word "irony" mean in Chinese?

A. 光荣B. 骄傲C. 讽刺D. 公正

3What does the writer think of taking honors courses at last?

A. Boring.B. Unnecessary.C. Interesting.D. Enjoyable.

4How can we make sure kids get enough sleep according to the write?

A. By making the children's lives colorful.

B. By refusing all the after-school activities.

C. By carrying out strict rules about bedtime.

D. By making an effort from parents and schools.

5What would the writer probably talk about in the following paragraph?

A. Advice on how to sleep well.B. Ways of changing kids’ education.

C. The importance of sleeping well.D. Measures parents and schools should take

【题目】 Inourdailylife, robots are often found to do work that istoo dangerous, boring, difficult, or dirty. And we often seekidsplaywithtoyrobots.

Butwhatexactlyisarobot?Therearesomeimportantcharacteristics(特征) that a robot must have. These characteristics might help you to decide whatis and what isnota robot. It will also help you to decide what you will need to build into a machine beforeit can be considered as a robot. Arobothastheseimportantcharacteristics.

SensingFirstofall, your robot would have to be able to sense the environment aroundit. Give

your robotsensors(传感器)lightsensors(eyes), touchsensors (hands), chemical sensors(nose), hearingsensors(ears)andtastesensors(tongue).

MovementArobotneedstobeabletomovearounditsenvironment. Itcanmoveonwheel, walkonlegsorbedrivenbysmallengines(发动机). A robot can move either the whole body or justpartsofit.

EnergyArobotneedstobeabletopoweritself. Somerobotsmightpoweritselfwithsunlight,somemightwithelectricity, while others with the battery(电池). The way your robot gets its energy will depend on what your robot needs to do.

IntelligenceArobotneedssomekindof"smarts". Aprogrammeristhepersonwhogives

the robot its"smarts". Therobotwillhavetohaveacertainwaytoreceivetheprogramsothatit knowswhatitistodo.

1Theunderlinedword"it"inParagraph2isabout ____.

A. thetoyB. thecharacteristicC. themachine D. theengine

2Thechemicalsensorsmayhelparobotto ____.

A. SeeB. catchC. hearD. smell

3Inhowmanywayscanarobotpoweritselfaccordingtothepassage?

A. Two.B. Three.C. Four.D. Five.

4TheChinesemeaningof"Intelligence"inthelastparagraphis ____.

A. 能源B. 勤奋C. 智能D. 外观

5Whatisthemainpurposeofthepassage?

A. Tohelppeopleunderstandwhatarobotis.

B. Totellwhatarobotcandoinourlife.

C. Todescribethemovementofarobot.

D. Tointroducethehistoryofrobots.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网