题目内容
【题目】阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。B
Lost and Found
Found |
Found |
Lost |
Lost |
Found |
Found |
(1)Here are ________ notices (启事) in the Lost & Found box.
A.three
B.four
C.five
D.six
(2)You found a school ID card. Maybe(可能) it belongs to(属于) __________.
A.Mike
B.Jenny
C.Tony
D.Tom
(3)Jenny found ________.
A.a book
B.a pencil box
C.a dog
D.a school ID card
【答案】
(1)D
(2)A
(3)C
【解析】短文大意:这是失物招领介绍了在招领处找到的东西有书,书包和铅笔盒。和捡到东西人的姓名和电话号码。还有丢失的东西有学生卡。一串钥匙和一只黑白狗。及失主的姓名和电话号码。
(1)此题考查细节理解。根据图表可知这里有六个失物招领。故选D。
(2)此题考查细节理解。根据图表第四行 My school ID card. My name is Mike. Please call 5016666.故选A。
(3)此题考查细节理解。根据图表最后一行A dog. Black and white. At the school gate(大门). Call Jenny at 5018888.故选C。
【题目】用方框中所给单词的适当形式完成下面的短文
make, with, everything, like, other, it, photo, interesting |
Skin-diving (轻装潜水)is a new sport today. Many people show interest in this sport. Some go under water to see beautiful scenes(景色).go down into deep(深的) water to take pictures of swimming fish. It is not dark under water and there are a lot of big or little fish living there. Some of them use the sand to their homes. If you are under water, you will find you are just in a fish village.
There is no wind under water. is blue and green. During the day, there is much light. Sometimes people do not have to use a flash(闪关灯)to take under water.
This sport takes you into a wonderful new world. When you are under water, is easy for you to carry a big stone(石头). It isa trip to the moon!
Catching fish is one of the most parts of this sport. When fish swim nearby, you can catch them your hands.
【题目】任务型阅读
阅读下面短文,根据短文内容完成下面表格,每空最多三个单词。
A few months ago my father and I visited Singapore, one of the most beautiful cities in Asia. The city of Singapore is famous for its business(商业) and other activities. There are many places of interest such as the Tiger Balm Garden and Raffles Museum. There are also many important centers of learning such as the University(大学) of Singapore and the Science Centre. Being a famous city, hundreds of people do business or go sightseeing. Most tourists like the sights of the city.
During my stay in Singapore, I went out every day with my father to see the beautiful and interesting places and things in the city. One day we went to the Tiger Balm Garden where I saw many animals. We spent about half of the day visiting this place. Every night, I went around the city and visited some of the parks. I also visited a few of the cinemas(电影院).
I enjoyed every moment of my stay in the city of Singapore.
Famous places in Singapore | Tiger Balm Garden and 【1】 , University of Singapore and 【2】 |
What did the writer do during the day? | He went out to see the 【3】 places and things. |
What did the writer do during the night? | He went around the city and went to the 【4】 . He also went to some 【5】 . |
【题目】根据语境从方框中选择恰当的单词填空,有的需要变换形式
twenty, common, society, if, act |
(1)His name is Jack. It's a very name in England.
(2)Last night I arrived at the theatre late and didn't watch the first two of the play.
(3)I will have a picnic with Helen it doesn't rain tomorrow.
(4)Yesterday was Rose's birthday and she got lots of presents.
(5)My father entered the when he was 14.