题目内容
【题目】根据短文内容判断正误。
U2 is the name of a band from Ireland. It's one of the most famous rock bands in the world.
In l978, a l7-year-old high school student, Larry Mullen, looked for some musicians to make a band. Finally, he found another three boys and they set up a band. The four boys named their band U2.
They travelled a lot and gave concerts in many countries. More and more people got to know them and love their music. Many of their songs, such as Beautiful Day and Walk On, were popular. In the l980s, the band became famous.
Now the four members of U2 are still good friends and their music is still popular. People in the world still enjoy their music.
(1)U2 is a famous rock band in the world.
(2)There are three members in the band U2.
(3)The band became famous in l978.
(4)U2's music is still popular in the world.
(5)The article is about a rock band.
【答案】
(1)1
(2)0
(3)0
(4)1
(5)1
【解析】
(1)细节理解题。由第一段中的“It's one of the most famous rock bands in the world. ”可知这个句子是正确的。
(2) 细节理解题。由第二段中的“The four boys named their band U2. ”可知这个句子是错误的。
(3)细节理解题。由第三段中的“In the 1980s,the band became famous. ”可知这个句子是错误的。
(4) 细节理解题。由最后一段可知这个句子是正确的。
(5) 细节理解题。通过对全文整体理解可知,本文主要介绍爱尔兰一个著名的摇滚乐队U2的组建与成长经历,所以这个句子是正确的。
【题目】
The Ritz-Carlton New York Battery Park ☆☆☆☆☆ ($299 per night) Location: No.2 West Street About it: You can have a good view of the Statue of liberty from the 39-floor, 298-room hotel. |
Millennium Hilton ☆☆☆☆☆ ($219 per night) Location: 55 Church Street About it: You can go swimming in the indoor swimming pool. The hotel is directly across from Times Square. The hotel is on the left of the street. Times Square is on the right of the street. |
Midtown East ☆☆☆☆ ($170 per night) Location: Between East 41st Street and East 54 Street. About it: It’s quite convenient to pay a visit to the United Nations, Grand Central Station, and so on. |
Marriott New Financial Center ☆☆☆ ($209 per night) Location: No.85 West Street About it: Next to many shopping malls. It’s quite convenient if you want to buy things in this modern city. |
【1】 Which hotel is the most expensive according to the information?
A. Midtown East.
B. Millennium Hilton.
C. The Ritz-Carlton New York Battery Park.
D. Marriott New York Financial Center.
【2】 If you want to buy a pair of sports shoes, you’d better choose ______.
A. Midtown East.
B. Millennium Hilton.
C. The Ritz-Carlton New York Battery Park
D. Marriott New York Financial Center.
【3】The passage is probably from _________.
A. a guidebook B. a dictionary
C. a telephone book D. an application form
【题目】根据短文内容, 完成"游客须知”中的相关内容。 Welcome to England! The weather of England is very changeable. It can be rainy, sunny, cloudy, windy, warm, foggy or cold at any time of year. If it's raining when you get up in the morning, it can be hot and dry by the afternoon. The west of England is wetter than the east, and the north is cooler than the south. Just be ready for any kind of weather.
In England, shops are usually open from 9: 00 in the morning to 5: 30 in the afternoon. On Sundays some shops are open from 10: 00 a. m. to 4: 00 P. m. But a lot of shops are closed. Banks, museums or other places are open from 10: 00 a. m to 5: 00 P. m. You can go to the parks at any time.
All the cities have buses, trains and taxis. People wait in line for buses and they are unhappy if you push in at the front. Don't forget this--traffic goes on the left. Be careful!
Notice(须知)to the Tourists |