题目内容

【题目】— I believe we will get good grades in this English exam.

— ______ . We have prepared for such a long time.

A. That’s for sure.B. It takes time.C. Are you kidding?D. It doesn’t matter.

【答案】A

【解析】

句意:——我相信我们会在这次英语考试中取得很好的成绩。——那是肯定的。我们已经准备了这么长时间。考查情景交际。A. That’s for sure. 那是肯定的;B. It takes time.这需要时间;C. Are you kidding?你在开玩笑吧?D. It doesn’t matter.没关系。根据后面的We have prepared for such a long time.“我们已经准备了这么长时间。”结合选项可知A选项符合语境,故答案选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When I was a kid in Minnesota, watermelon was expensive. One of my father′s friends, Bernie, was a rich businessman who owned a large store in St. Paul.

Every summer, when the first watermelons arrived, Bernie would call. Dad and I would go to Bernie′s place. We′d sit on the edge of the dock(码头), feet dangling(摇晃), and got ready for a big meal.

Bernie would take his knife, cut our first watermelon, hand us both a big piece and sit down next to us. Then we′d bury our faces in watermelon, eating only the heart—the reddest, juiciest, firmest, sweetest, most seed-free part—and throw away the rest.

Bernie was my father′s idea of a rich man. I always thought it was because he was such a successful businessman. Years later, I realized that it was not Bernie′s wealth itself but his way of dealing with it that my father liked. Bernie knew how to stop working, get together with friends and eat only the heart of the watermelon.

What I learned from Bernie is that being rich is a state of mind. Some of us, no matter how much money we have, will never be free enough to eat only the heart of the watermelon. If you don′t take the time to dangle your feet over the dock and enjoy life′s small pleasure, your work is probably hurting your life.

For many years, I forgot that lesson I′d learned as a kid on the loading dock. I was too busy making all the money I could.

Well, I′ve relearned it. I hope I have time left to enjoy the success of others and to take pleasure in the day. That′s the heart of the watermelon. I have learned again to throw the rest away.

1In the second paragraph, the writer and his father were feeling ________.

A. relaxedB. worriedC. hungryD. proud

2In the eyes of the writer′s father, Bernie __________.

A. was just a rich businessmanB. worked hard all the time

C. lived a rich but healthy lifeD. knew how to make money

3The underlined part “the heart of the watermelon” in the last paragraph refers to ____________.

A. the best part of the watermelonB. the writer′s busy life

C. the writer′s decision of making moneyD. the writer′s hope of enjoying life

4What can we learn from the passage?

A. One has to work hard to reach his goal.B. A friend in need is a friend indeed.

C. Watermelon is the healthiest fruit.D. One should keep work-life balance.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网