题目内容

【题目】How can Linda say bad words about me? I thought we were good friends.

Who told you that? Friends need .

A. trustB. courageC. pleasureD. advantage

【答案】A

【解析】

句意:-Julie 怎么能说我坏话呢?我以为我们是好朋友.-谁告诉你的?朋友需要信任。本题考查名词辨析。Trust信任;courage勇气;pleasure快乐;advantage优势,根据语境,我和Julie之间可能出现了误会,但朋友之间的友谊不能只顾道听途说,是需要信任的,A B D不符合题意,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】A nobleman (贵族) and a businessman once met in a restaurant. For their lunch they both ordered soup. When it was brought, the nobleman took a spoonful, but the soup was so hot that he burned his mouth and tears came to his eyes, The businessman asked him why he was weeping. The nobleman was ashamed to admit (承认) that he had burned his mouth and answered, “Sir, I once had a brother who committed a great crime, for which he was hanged(绞刑)I was thinking of his death, and that made me weep.” The businessman believed this story and began to eat his soup. He too burned his mouth, so that he had tears in his eyes. The nobleman noticed it and asked the businessman, “Sir, why do you weep?” The businessman, who now saw that the nobleman had cheated him, answered, “____________”

根据短文内容选择正确答案。

1The underlined words “ashamed” in the passage most probably means ____.

A. being sadB. cryingC. nodding

2This story teaches us ______.

A. not to believe everything you hear

B. not to eat soup that is too hot

C. to cry when we burn our mouth

3The nobleman did not tell the truth because he ______.

A. was a noblemanB. felt ashamedC. was in a restaurant

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A. The nobleman had no brother who was hanged

B. The nobleman had never eaten soup

C. The nobleman knew the soup was too hot

5“ _______” can be the missing sentence in the passage.

A. Sir, I am weeping because you were not hanged together with your brother.

B. Sir, I am weeping because I burned my mouth.

C. Sir, I am weeping because I had the same brother like you, too.

【题目】阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空(必要时可加情态动词或助动词)。

I am JohnI am l7 years oldand I live in EnglandMy father works in a horse-riding schoolI have been riding since I1(be)sixI go horse-riding every SaturdayNow, I can ride quite wellI often 2(spend) all Saturdays at the riding schoolI help to get the horses readyI also help the new students

Lookthere are some people 3 (train) horse-ridingThe girl named Xinyi4(walk) the horse around(遛马)and getting ready to get onto the horseShe is from ChinaShe looks beautifulShe5(study) here three timesLast timeI helped her move up and down at the same time as the horse(随着马动的频率).while we were learning how to jump the horsesuddenly she fell off the horse and6(hurt) her knees badlyI felt sorry that I7(not help) her at that timeI thought she wouldn’t come this SaturdayTo my surprise, she came again! What a brave girl! Last monthshe8(invite) to come to England for a fashion showShe said she was glad to have the chance to come here and she enjoyed herself

OhXinyi is riding towards me“HiXinyi! You’re great! I have never seen such a brave girl like you

‘ThanksJohn! I am leaving for Beijing tomorrowThanks for helping me these daysI will never forget the exciting experienceI9 (share) it with my friends

“I hope 10 (meet) you soon

【题目】 It's a school day morning. You are dressing yourself in the bedroom. At the same time, you are thinking about taking your schoolbag from the living room. But when you walk through your bedroom door and into the living room, you suddenly forget w1 you are there and just don't know what to do.

Most people would think they have a poor m2. But scientists believe that the act of walking through doorways makes them forget things. They call it the "doorway effect".

The scientists from the University of Notre Dame in the US did an e3. They placed several objects into two rooms. The students had to put an object from Room A into a shoebox and then carried it to Room B through a doorway. In Room B, they exchanged it for another object and brought it back to Room A in the shoebox. Then the students were asked to do the same things w4 crossing though a doorway.

During the period of time, the scientists would randomly (随机地) ask the students which object was in their shoebox at the moment. The scientists found their answers were slower and less c5 when they walked through a doorway and into a new room

"A doorway is just like a boundary (分界线) in the mind," the lead scientist Gabriel Radavansky told Scientific American. Setting "boundaries" in our minds can cause us to forget things e6. For example, when you walk into the living room, your brain thinks the act of getting your schoolbag is already "done" and it moves on.

Is there a way to s7 the "doorway effect? Writing down what you need before going into another room might be helpful.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网