题目内容

【题目】根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写,使句意明确,语言通顺。

1This mountain is 1,400 meters above sea ______(水平).

2Lily works very hard and she can get good______(分数) all the time.

3What do you think is ______(特别的) in Grade 7?

4Mike is a ______(级别高的) officer in the army.

5More and more people are used to sending ______(文本) messages on their mobile phones.

【答案】

1level

2grades

3special

4senior

5text

【解析】

1句意:这座山海拔1400米。“水平”英文表达是level,sea level海平面,故答案填level。

2句意:莉莉学习很努力,她总是能取得好成绩。“分数”英文表达是grade,根据句意“她总是能取得好成绩”,指的是考试时的“分数”,所以应用复数形式,故答案填grades。

3句意:你认为7年级有什么特别的?特别的”形容词,英文表达是special,用在系动词is后面作表语,故答案填special。

4句意:迈克是陆军高级军官。“级别高的”形容词,英文表达是senior,在句中修饰后面的名词officer,故答案填senior。

5句意:越来越多的人习惯于用手机发短信。“文本”名词,英文表达是text,根据句意“越来越多的人习惯于用手机发短信”,可知,此处用名词作定语,故答案填text。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Life is colorful.However,life sometimes plays jokes on us,especially when one has a bad day.Ryu is an unlucky one.

Ryu got up late in the morning.He set the alarm clock at 8:00 a.m. the night before because he had a job interview at a company today.But the alarm clock didn't ring.How strange!

Then Ryu sat at the kitchen table where his breakfast usually was,but it wasn't there.Instead,he found a note left by his sister,“I am really busy today.Make breakfast yourself.” So Ryu had a quick breakfast of bread and milk.Then he rode his bicycle to the company for the interview.

When Ryu arrived,he was scolded(责骂) by the angry boss for being five minutes late.But he still got the job after the interview.Also,he was told to get to work at 9:00 a.m. the next day.That night Ryu went to bed earlier at 11:00 p.m.,in order not to be late the next day.

The next morning,Ryu's sister woke him up at 8:00 a.m.But he wanted to stay in bed for five more minutes.He finally had to get up when the sunlight shone down on his eyes.He did everything like any other normal day.When he finished his breakfast,he found it was already 9:05 a.m.He was late again.

1Why did Ryu get up late for the interview?

A. Because he was very tired.

B. Because he didn't feel well.

C. Because his alarm clock didn't go off.

D. Because he forgot to set the alarm clock.

2What can we learn from Paragraph 3?

A. Ryu left a note for his sister.

B. Ryu went for the interview by taxi.

C. Ryu's favorite food were bread and milk.

D. Ryu's sister usually cooked breakfast for him.

3How long was Ryu late for the job interview?

A. 5 minutes. B. 10 minutes.

C. 1 hour. D. 2 hours.

4When might Ryu get up on his first day of work?

A. At 8:00 a.m. B. At 8:45 a.m.

C. At 9:05 a.m. D. At 11:00 a.m.

5Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Ryu lived with his parents and his sister.

B. Ryu should get to work at 9:00 in the morning.

C. The boss was angry because Ryu dressed casually.

D. Ryu's sister forgot to wake him up the next morning.

【题目】When I was about six years old,I was sure that space aliens had entered my bedroom.One peaceful night,I was in bed,trying to sleep.Suddenly,I heard strange voices whispering(低语) near my bed.I shouted for my parents right away.We looked everywhere but couldn't find anything.I tried to go back to sleep,but the whispering began again.I don't know how many times my parents came to my bedroom that night.I only remembered that none of us could sleep well because of the voices.As a result,I was late for school the next morning.

“There must be someone hiding in my bedroom,perhaps an alien!” I thought to myself.

The next night,the same whispering sound came again.Although I was scared,I decided to find the “alien”.我仔细地搜查了我卧室的每一个角落。Finally,I found it.However,it wasn't the alien that I expected,but an old broken radio in my bookcase.The radio suddenly began to work and the voices came from it.

Even so,that experience helped me to create a lifelong interest in UFOs and aliens.

When I was in Grade 5,astronauts were being sent into space for the first time.Almost every night,I would look out of my bedroom's window and search the sky for UFOs.I never saw one,but I did see lots of stars.They were really beautiful and amazing,and maybe the aliens would agree with me.

1How was the writer when he heard the strange voices?

2Did the writer find the “alien” at last?

3What influence did the experience make for the writer?

4将划线①译成汉语。

5将划线②译成英语。

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网