题目内容
【题目】用所给词的适当形式填空
【1】Thanks for___________(write)to me.
【2】Do you want___________(know)how far he lives?
【3】The bus ride to the hotel usually___________(take)about forty minutes.
【4】There is no___________(bridge)on the river between the school and the village.
【5】Many students and___________(village)hope they can have a bridge.
【答案】
【1】writing
【2】to know
【3】takes
【4】bridge
【5】villagers
【解析】
【1】thank for感谢,介词for后接名词或动名词;根据句意结构和英文提示,可知填writing。
【2】want to do想要做某事;根据句意结构和英文提示,可知填to know。
【3】the bus是单数第三人称,动词需用三单形式;根据句意结构和英文提示,可知填takes。
【4】no没有(一个),后接单数名词或不可数名词;根据句意结构和英文提示,可知填bridge。
【5】and和,连接并列结构;根据前面的students,结合句意结构和英文提示,可知填villagers。
【题目】仔细阅读以下材料,并按信息表中的项目要求填写信息。
Online shopping has become an important part of our life. We can buy almost everything on the Internet. “I began to shop on Taobao website five years ago. Now, I seldom go to shopping centres because the price of online products is much lower,” said 32-year-old Zhang He, a manager in Liaoning. Now more and more Internet users like Li Hua have found the great enjoyment in online shopping. “I like shopping online because I don’t need to queue up to buy things. All I need to do is sit in front of the desk and surf the Internet to decide what I want. Online shopping is very easy and it is safe.”
There are more than 30,000 online stores on Taobao website, which is China’s biggest online shopping website. More than 53,000 products are sold on it every minute.
Information Card
Zhang He began to shop online 【1】_______________ ago. Zhang He works as 【2】_____________Liaoning. Zhang He thinks online shopping is【3】_____________________. Taobao website is China’s【4】 _____________ online shopping website. The passage is mainly about 【5】 __________________. |
【题目】Claire thinks she’s too heavy. So she decides to have a healthy lifestyle. Here is her plan.
Exercise | Food |
Run for 40 minutes every morning. Join a sports club and swim twice a week. Go to school on foot every day. | Have milk and an egg for breakfast every morning. Just have fruit for supper three times a week. Eat more vegetables and less meat for dinner. Never eat junk food. Drink eight cups of water every day. |
【1】Claire will ____ for 40 minutes every morning.
A. walk B. run C. eat D. read
【2】Claire will swim_____ in the club.
A. twice a week B. once a week C. twice a month D. once a month
【3】Claire goes to ____to school every day.
A. take a train B. ride her bike C. drive her car D. walk
【4】Which of the following is true(正确的) according to the list?
A. Have two eggs for breakfast every morning.
B. Eat junk food twice a week.
C. Have fruit for supper three times a week.
D. Drink eight cups of water every morning.
【5】What’s the article about?
A. Claire’s plan for a healthy lifestyle.
B. Claire’s eating habit.
C. Food that is good for Claire’s health.
D. Exercise that is good for Claire.