题目内容

听一篇短文,回答以下小题,请根据内容从A、B、C三个选项中选择正确的选项。

The treasure tour

Length of time

____________ .

Starting time

___________ .

Places to visit

Tower Bridge , Big Ben, London Eye , Palace of Westminster , Shakespeare's home and so on

Price

$3,000 — air tickets , hotel costs and _____ included

1.A. A week B. Two weeks C. Three weeks

2.A. July B. August C. September

3.A. breakfast B. lunch C. super

1.B 2.B 3.A 【解析】W: Hello , everyone . The summer holiday from school is coming up , so where would you like to go ? It says Paris is great this time of year . But I've always wanted to go the...
练习册系列答案
相关题目

Wu Jing was born on April 3rd, 1974 in Beijing. He won the National Wushu Championship at the age of 8. But he was not able to move his legs when he was 14. With the help of his mother and his strong will, he stood up again and became famous as a movie star. We can see him in many plays.

In 2015, the film Wolf Warriors I about modern military warfare(军事战争)directed and starred by Wu Jing won a big success. He played the role of Leng Feng, an excellent solider, defeated a group of foreign mercenaries(雇佣兵). The words “I fight for China.” made my heart full of pride.

Two years later, Wolf Warriors II, catches many people’s eyes and makes Wu Jing more famous than before. As the director and main role, he tried his best to make the new film perfect. “God chooses to stand on our side.” seems to prove the success. Last year, Zhou Xingchi made the box office(票房) record of 3,500,000,000 yuan by Mermaid(《美人鱼》),but now Wolf Warriors II has broken the record. More and more people go into the movie theatre not only because of the great scenes of the film, but also because of their love to our country. What’s more, it’s also a good gift for our Party’s 96th birthday for all Chinese.

Let’s remember “When you are in danger overseas, do not give up! A strong motherland always backs you up. ”

1.When did Wu Jing direct his first movie Wolf Warriors Ⅰ?

A. In 1974. B. In 2015.

C. In 2016. D. In 2017.

2.How old is Wu Jing when his film Wolf Warriors II was on?

A. 8. B. 14. C. 43. D. 55.

3.Which is NOT true according to the passage?

A. Wu Jing is both a director and an actor.

B. There are many great scenes in Wolf Warriors.

C. Wu Jing is the maker of the box office record of 3,500,000,000 yuan.

D. Wolf Warriors Ⅰ and Wolf Warriors Ⅱ are both popular with Chinese people.

4.Where can we see the words in the last paragraph?

A. A postcard. B. A driving license.

C. An ID card. D. A passport.

1.B 2.C 3.C 4.D 【解析】试题这篇人物小传简单介绍了当代著名影星吴京的成功之路,重点介绍了他导演并主演的《战狼》系列。 1.题意:吴京导演他的第一部电影《战狼I》是什么时候?考查细节理解题。根据In 2015, the film Wolf Warriors I about modern military warfare directed and star...

Years ago, I lived in a building in a large city. The building next door was only a few feet away from mine. There was a woman who lived there, whom I had never met, yet I could see her seated by her window every afternoon, sewing or reading.

As several months had gone by, I began to notice that her window was dirty. Everything was unclear through the dirty window. I would say to myself, “I wonder why that woman doesn’t wash her window. It really looks terrible.”

One bright morning, I decided to clean my flat, including washing the window inside.

Late in the afternoon when I finished the cleaning, I sat down by the window with a cup of coffee for a rest. What a surprise! Across the way, the woman sitting by her window was clearly visible. Her window was clean!

Then it dawned on me. I had been criticizing (批评) her dirty window, but all the time I was watching hers through my own dirty window.

That was quite an important lesson for me. How often had I looked at and criticized others through the dirty window of my heart, through my own shortcomings

Since then, whenever I wanted to judge (评判) someone, I asked myself first, “Am I looking at him through my own dirty window”

Then I try to clean the window of my own world so that I may see the world about me more clearly.

1.Why couldn’t the writer see everything clearly through the window?

A. Because the woman’s window was dirty.

B. Because the writer’s window was dirty.

C. Because the woman lived nearby.

D. Because the writer was near-sighted.

2.The writer was surprised that .

A. the woman was sitting by her window

B. the woman’s window was clean

C. the woman did cleaning in the afternoon

D. the woman’s window was still terrible

3.The underlined sentence “it dawned on me” probably means “ ”.

A. I began to understand it

B. it cheered me up

C. I knew it grew light

D. it began to get dark

4.What can we learn from the passage?

A. One shouldn’t criticize others very often.

B. One should often make his windows clean.

C. One must judge himself before he judges others.

D. One must look at others through his dirty windows.

1.B 2.B 3.A 4.C 【解析】试题本文是一篇哲理小品,作者通过因透过自己脏兮兮的窗户没能准确看清一个人这件小事感悟到,在评判别人之前,必须先看清楚自己,然后才能更清楚地看到自己周围的世界。 1.题意:为什么作者不能透过窗户看到一切?考查细节理解题。根据第二段开头I began to notice that her window was dirty. Ever...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网