题目内容

【题目】完形填空
My name is Tony Brown. Tony 1 my first name, 2 Brown is my last name. I am twelve years old. I am an American boy. There 3 five people (人) 4 my family.
I 5 two sisters. 6 are Lily and Lucy. They are twins(双胞胎). They are only four.
My father and my mother 7 teachers. My father is an American, and my mother is from 8 . They 9 their work very much. And they have many 10 .
(1)A.am B.are C.is D.be
(2)A.and B.or C.to D.but
(3)A.are B.is C.have D.has
(4)A.of B.for C.at D.in
(5)A.has B.have C.am D.are
(6)A.They B.We C.You D.Her
(7)A.is B.are C.be D.have
(8)A.Chinese B.English C.England D.American
(9)A.does B.likes C.like D.do
(10)A.boys B.children C.teachers D.students

【答案】(1)、C
(2)、A
(3)、A
(4)、D
(5)、B
(6)、A
(7)、B
(8)、C
(9)、C
(10)、D

【解析】(1)Tony是第三人称单数,故选C。
(2)前后是并列关系,故选A。
(3)主语是five people,be动词用复数。故选A。
(4)在我家,in my family。故选D。
(5)表示某人拥有,用have,故选B 。
(6)表语是Lily and Lucy,是复数,故选A。
(7)主语是两个人My father and my mother,是复数,故选B。
(8)来自某地,from+地名,故选C。
(9)主语是复数,行为动词用原形,后有very much可知故选C。
(10)根据上文说父母是老师,当然有很多学生,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】One day a man found a cocoon(蚕) of a butterfly in the forest. He sat there for several hours and watched the butterfly. Suddenly, a small opening appeared and the butterfly made its great effort(努力) to force its body through that little hole. Then it seemed to stop making any progress. It appeared as if it had gotten as far as it could and it could go no further.(那个蛹好象忘记了它该怎样做, 也好象停止了挣扎).

So the man decided to help the butterfly. He cut off the remaining bit of the cocoon so that the butterfly would come out easily. But to his surprise, the butterfly got a heavy body and very small wings when it came out of the cocoon.

The man continued to watch the butterfly because he expected that the body would grow smaller at any moment and the wings would become larger and be able to fly. But neither happened! In fact, the butterfly spent the rest of its life crawling(爬) around with a heavy body and small wings. It was never able to fly.

The man was in his kindness, but he didn’t understand the nature rules. Before the butterfly came out of the cocoon, fluid(液体) from its body must be forced into its wings, and then would be ready for flying. It must have a hard struggle(拼搏) to get through the small opening to get its freedom from the cocoon.

Sometimes struggles are exactly what we need in our life. If God allowed us to go through our life without any difficulties, it would make us fail. We would not be as strong as we could have been, we could never fly.

1What was the butterfly doing at the beginning of the story?

A. It was trying to make a cocoon for it self.

B. It was crawling around quietly on the ground.

C. It was flying among the trees in the forest.

D. It was struggling to get out of its cocoon.

2The man cut off the remaining bit of the cocoon in order to __________.

A. take the butterfly home

B. help the butterfly come out easily

C. kill the butterfly

D. stop the butterfly growing bigger

3What do you think of the man?

A. Patient but cruel B. Careful and wise

C. Kind but unwise D. Brave and funny

4What does the last paragraph (段落) tell us?

A. Struggles are sometimes necessary in our life.

B. Nothing is difficult if we put our heart into it.

C. Every good deed will come back with good result.

D. The greatest happiness in the world is to help others.

5 What is the best title of the story?

A. The Love for the Cocoon.

B. The Joy of Helping Each Other.

C. The Lesson of the Cocoon.

D. The Expectation (期待) for the Butterfly.

【题目】It was a village in India. The people were poor. However, they were not unhappy. After all, their forefathers (祖先) had lived in the same way for centuries.

Then one day, some visitors from the city arrived. They told the villagers there were some people elsewhere who liked to eat frogs’ legs. However, they did not have enough frogs of their own, and so they wanted to buy frogs from other places.

This seemed like money for nothing. There were millions of frogs in the fields around, and they were no use to the villagers. All they had to do was to catch them. Agreement was reached, and the children were sent to the fields to catch frogs. Every week a truck arrived to collect the catch and hand over the money. For the first time, the people were able to dream of a better future. But the dream didn’t last long.

The change was hardly noticed at first, but it seemed as if (好像) the crops(庄稼) were not doing so well. More worrying was that the children fell ill more often, and there seemed to be more insects around lately.

The villagers decided that they couldn’t just wait to see the crops failing and the children getting weak. They would have to use the money they’d just had to buy pesticides (杀虫剂) and medicine. Soon there was no money left.

Then the people realized that what was happening. It was the frogs. They hadn’t been useless. They had been doing an important job—eating insects. Now with so many frogs killed, soon there were more and more insects. They were doing harm to both crops and people.

Now, the people are still poor. But in the evening they sit in the village square and listen to sounds of insects and frogs. These sounds of night now have a much deeper meaning.

1Why did the villagers agree to sell frogs?

A. They needed money to buy medicine.

B. They wanted to please the visitors.

C. The frogs were easy money.

D. The frogs made too much noise.

2What might be the cause of the children’s sickness?

A. The crops didn’t do well.

B. There were too many insects.

C. The visitors brought in disease.

D. The pesticides were overused.

3What can we learn from the last sentence of the passage?

A. Good old days will never be forgotten.

B. Health is more important than money.

C. The harmony between man and nature is important.

D. Happiness comes from peaceful life in the country.

【题目】阅读下列短文,根据短文信息完成文后表格,每空一词。

This week, our topic is pollution. What are the answers to all of our pollution problems? We asked two experts to give their views.

◇Forest Smith is a member of Green First, an environmental group.

Our future on the Earth looks very bad. We are dumping waste on our land. We can’t breathe the fresh air. The sea is polluted too.

I visited some relatives recently in a small village. They grow their own food and cycle everywhere. They are not wealthy, but they are happy and healthy.

We must close the factories producing useless products. That will reduce rubbish and air pollution. We must recycle more, give up all cars, and improve public transport.

A big problem is overpopulation in big cities. We must give up big cities and factories, and go back to a simple way of life.

◇John Green is a scientist at a university.

Things are not as bad as Forest says. We’ll have a bright future. We don’t need to give up cars but we need to invent better, cleaner engines.

This won’t stop the problem of traffic jams. So we need better public transport. We should also recycle more.

But some things are getting better. My sister returned last month after living abroad for five years. She said, “Our old neighbourhood doesn’t look the same as before-it is cleaner and greener now.”

In a word, science has brought many improvements to our life.

Forest Smith: A member of an 【1】 group

Our future on the Earth looks bad.

◇We’re 2 waste on our land

◇The air can’t be3 in.

◇People have polluted the sea.

◇The population in 4 cities is very large.

What we can do

5 some factories will reduce rubbish and air pollution.

◇We must recycle more and 6 the public transport better.

Conclusion: We must go back to a simple way of life

John Green: A 7 at a university.

We still have a 8 future.

◇We 9 better and cleaner engines because we can’t give up cars.

◇We also need better transport and to recycle more.

Conclusion: Life has been 【10 a lot because of science.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网