题目内容

【题目】Teachers often warn us ________ tricks on others.

A.to playB.playC.not to playD.not play

【答案】C

【解析】

句意:老师经常警告我们不要捉弄别人。

考查动词非谓语。to play动词不定式;play动词原形;not to play动词不定式的否定式;not play形式错误。根据Teachers often warn us ___ tricks on others.可知句意为“老师经常警告我们不要捉弄别人。”这里考查warn的用法:warnsbtodosth,表示警告某人做某事,它的否定式为warnsbnottodosth,在to前面直接加not;故答案选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

In general, laws for children are a good thing. One hundred years ago in industrial countries, children worked 18 hours a day in a factory at age seven. The factory owner could beat a child who fell asleep or was not fast enough. Both parents and teachers could do the same.

Today, there are many laws about children all over the world. Some people think children must obey rules or they should be punished others do not agree. The Inuits or Eskimos in Alaska almost never punish their children. The parents don’t hit them. If the children go too far, the parents punish them by making fun of them.

Children in other parts of the world are not as lucky as Eskimo children. American parents can spank(打……臀部) their children at home, but a teacher cannot hit a child in public school. This is also true in Germany. In contrast(对比), it is against the law for anyone to hit a child in Sweden. Swedish parents cannot spank their children. The children also have a special government official who works for their rights. There is even a plan for children to divorce from their parents though this is not a law yet

1How were children treated in industrial countries 100 years ago

________________________________________________________

2What does the author mean by “go too far

________________________________________________

3Can a teacher in Germany hit his students in public school

_________________________________________________

4What kind of people can beat children in Sweden

_________________________________________

5What does it mean by “a plan for children to divorce from their parents

________________________________________

6How do you think parents in China should educate their children if they don’t behave

_______________________________________

【题目】阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的语篇。

1. 所续写短文的词数应为40~50词;

2. 必须使用2个或以上短文中划线的关键词语;

3. 续写部分最少写一段,第一段的开头语已经为您写好;

4. 续写完成后,请用下划线标出您所选用的关键词语。

I talked to a good friend of mine this afternoon. His name is Joe, and I've known him for almost 30 years. We met when he was 13 years old. He acted slowly because of his huge feet. He told me that he wanted to learn the martial arts(武术). None of us thought that he would become special athlete(运动员), but the boy did.

Over the next several years, Joe was the most hard-working young man we'd ever met. He got over his short of physical skills with his determination(决心). Over time he became a very good coach. During the past 15 years, he also became a top runner. He told me that he'd run half a marathon(马拉松赛跑) one day, and then driven 500 miles to run another the next day. I was amazed by his determination.

Paragraph 1

So why am I telling you Joe's story? It's because I believe that everyone can be better, stronger and healthier than they can be.___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 As you grow up, your parents are also getting older. "I don't want you to get old," you might say to your mom and dad. But remember, 1 old is a normal thing. Everyone will become old one day. What's it like to be old?

When you're with your grandparents, you might see wrinkles (皱纹) on their faces. Their hair might be gray. They need to wear 2 to read. They often forget things. In your neighborhood, you might see some older people around. They need people to help them.

However, old people's life can be colorful and meaningful. The old are 3 of wisdom (智慧). They know about lots of things and like to give advice. When people are old, they stop working. Therefore, they have a lot of time to do their favorite things, such as traveling, reading or singing. They also go back to school for further study and some of them can 4 get doctor degrees (博士学位) by working hard in the end. That sounds great! Besides, they have many memories of their lives, both good and bad. Do your grandparents like to 5 them with you?

How do you feel about getting old now? Do you still think it's bad? 6 scientists made a pill (药丸) that could keep you young forever, would you take it? A student from Guangzhou said, "I wouldn't take it because it is 7 the laws of nature. I would feel very lonely if I stayed young forever but 8 didn't." Another student from Guangzhou said, "I would take it right away because I was so afraid of getting old. Getting old means getting sick and ugly. I'd like to be young and beautiful forever." How about you?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网