题目内容

【题目】

“Text Neck is not just a texting problem,” said Dr. Dean Fishman. “Text Neck is a gaming problem. Text Neck is an e-mailing problem.”

Fishman made up the term “Text Neck” in 2008 while examining a 17-year-old patient. The teen came in complaining of neck pain. Fishman noticed that the teen was sitting in a chair, bending (弯曲) over her smartphone, texting away. “I knew I had something,” Fishman said.

A recent study published in Surgical Technology International’s 25th edition says texting may be hurting your back. The study found that bending your head to look at your mobile phone held in your hands can put up to 60 pounds of pressure (压力) on your neck. The average human head weighs 10 pounds in a right position – when your ears are over your shoulders. For every inch you bend your head forward, the pressure on your back doubles.

Staying in the “forward head posture” can lead to many problems. Over time, it can even change the natural curve (曲线) of your neck.

Dr. Michelle Collie, director of Performance Physical Therapy in Rhode Island, recently says Text Neck has increased very quickly, especially among her younger patients. According to the Kaiser Family Foundation, 8- to 18-year-olds spend almost seven and a half hours using mobile device or desktop computer for fun every day.

So what’s a smartphone-texting, laptop-loving guy to do?

First, Collie said, is to pay attention to your body. Keep your feet flat on the floor, roll your shoulders back and keep your ears directly over them so your head isn’t bent forward. And use something to support the weight of a mobile device.

Fishman’s Text Neck Institute created a mobile app to help you remember to avoid forward head posture. When your phone is held at a safe point, a green light shines. When you’re at risk for Text Neck, a red light appears.

Most important is taking breaks from time to time while using any mobile device or desktop computer. About every 20 minutes, stand up, roll your shoulders and neck or go for a short walk to have a break.

1What might Fishman mean by saying “I knew I had something”?

A. He had the same smartphone as the patient.

B. He got a new name for the patient’s pain.

C. He wanted to play a joke on the patient.

D. He had the same idea with the patient.

2According to the passage, your head is in the right position when ______.

A. you bend over your neck often

B. your ears are over your shoulders

C. you turn your neck to the other side

D. you put up more pressure on your neck

3The last three paragraphs are mainly talking about ______.

A. how to make Text Neck apps

B. what causes Text Neck

C. how to avoid Text Neck

D. the results of Text Neck

【答案】

1B

2B

3C

【解析】

本文介绍了短信脖的形成原因。如何在今后的生活中避免短信脖”。

1句义猜测题。根据句子Fishman made up the term “Text Neck” in 2008while examining a 17-year-old patient. The teen came in complaining of neck pain. 可知,在2008年,Dean Fishman博士在给一位17岁的帮人诊断时,病人总抱怨自己的脖子疼。因此I knew I had something是指Fishman博士从这位病人的痛苦中得到了新的名字。把这种病命名为短信脖。故选B。

2细节理解题。根据句子The average human head weighs 10 pounds in a right position – when your ears are over your shoulders.可知,当你的耳朵比你的肩高时,你的头处于正确的位置。故选B。

3主旨大意题。根据句子Keep your feet flat on the floor, roll your shoulders back and keep your ears directly over them so your head isn’t bent forward. 双脚平躺在地上,双肩向后仰,耳朵直竖在上面,这样你的头就不会向前弯曲。还有句子Fishman’s Text Neck Institute created a mobile app to help you remember to avoid forward head posture. 菲斯曼的短信脖研究所创建了一个移动应用程序,以帮助您避免头部向前倾斜。和最后一段,在使用手机或台式电脑时要不断的停下来休息。这些都介绍了如何避免短信脖。故选C。

总是低头看手机看平板,一不小心脖子就又僵了。是时候改变生活方式,远离短信脖啦。短信脖指的是由于过度和长时间的头部倾斜导致的颈部和上背部疼痛。

练习册系列答案
相关题目

【题目】七、阅读理解

Willow Shields is an American film and television actress. She was born on June 1st, 2000 in Albuquerque, New Mexico. She has a twin sister and an elder brother. Willow is a very beautiful girl. She has golden hair, big eyes and sweet smiles.

Willow got her first job in 2008 and she acted in a 7- minute short film with her sister. In it, she plays the role of a little girl watching a gun fight. Her most famous role is Prim in the movie The Hunger Games. She worked hard for the movie and she read the book carefully before acting. Willow did so well that the director said, “It’s so exciting to find an amazing young actress like her. We’re very lucky to have her.” Shields will continue in her role until November, 2015, when the final of four movies in The Hunger Games series come out.

Because Willow is always busy, she is home schooled. She makes use of every chance to enrich herself. She especially loves reading. Besides, she is warm-hearted. In her free time, she often volunteers to send out food to homeless families.

1Willow Shields is _______ years old now.

A. 6 B. 10 C. 12 D. 18

2Willow Shields acted in her first film with _______.

A. her twin sister B. her director

C. her brother D. her best friend

3From the director’s words, we know that _______.

A. Willow Shields is a lucky girl

B. the director is pleased with Willow

C. Willow Shields is a television actress

D. Willow Shields is a girl from New Mexico

4Willow Shields often _______ in her free time.

A. goes to an amusement park B. goes abroad with her friends

C. helps some homeless families D. hangs out in a shopping mall

5Which of the following is TRUE about Willow Shields?

A. She has a brother and two sisters.

B. She gets to school every weekday.

C. She played a role in Harry PotterⅤ in 2008.

D. She acted in a film for the first time when she was 8.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网