题目内容

【题目】根据对话内容,从方框中选择适当的选项补全对话。选项中有两项为多余的选项。

A. Can we touch the things on show?

B. It must be fun.

C. How long will it take to get there by bus?

D. How about the new Science Museum?

E. How can I get there?

F. What’s in the Nature Room?

G. What can we see there?

A. Can we touch the things on show?

B. It must be fun.

C. How long will it take to get there by bus?

D. How about the new Science Museum?

E. How can I get there?

F. What’s in the Nature Room?

G. What can we see there?

Tim: Wei Hua, I plan to see a nice place over the weekend.

Wei Hua: A nice place?Well, 1 It was opened just a few months ago.

Tim: Sounds good. 2

Wei Hua: There are rooms on space,nature,physics and...

Tim:3

Wei Hua: Yes, in some rooms, you can try out ideas.

Tim: Wow!4 I can’t wait to see.

Wei Hua: Yeah. Many children have been there and they love it.

Tim: 5

Wei Hua: It’s not far from here. The No. 6 bus will take you there.

【答案】

1D

2G

3A

4B

5E

【解析】

这是TimWei Hua的一组对话,他们在谈论周末去博物馆

1根据下文It was opened just a few months ago.可知上文是How about the new Science Museum?新的科学博物馆怎么样?故选D

2根据下文There are rooms on spacenaturephysics and...可知上文是What can we see there?我们能在那儿能看见什么?故选G。

3根据下文Yes, in some rooms, you can try out ideas.可知上文是Can we touch the things on show? 我们能触碰展览上的东西吗?故选A。

4根据下文I can’t wait to see.可知上文是It must be fun.它一定是有趣的。

故选B。

5根据下文It’s not far from here. The No. 6 bus will take you there.可知上文是How can I get there?

我怎样到达那儿?故选E。

1、通过阅读中心句快速掌握文章脉络

2、划出句子中的关键词

3、 题干中通常会有指示性词汇

4、首次阅读中不确定的位置做个记号

在首次阅读的过程中如果不能确定某些单句是否与该段落相匹配,最好做个记号,以便第二次阅读时更有针对性。第二次阅读的目的:一是检查已初步确定的段落与单句是否确实匹配;二是完成第一遍阅读中尚未解答的题目。

练习册系列答案
相关题目

【题目】语篇翻译 阅读下面的短文,将划线部分译成英文或中文。

Everyone has their own dreams. 66. They give us courage and warmth to help us deal with difficulties. Here are some ideas on how to realize our beautiful dreams. Never giving up is the key to making our dreams come true. We may fail from time to time,but we can learn from failure(失败),and try again until we achieve our goals. For that reason, 67, no matter what difficult problems we meet, we won't fail if we don't j give up our hopes. Our life is like a long journey which is not all roses. It sometimes has, wind and rain. We believe rainbows will appear after storms. We realize our | dreams at last if we do our best. Cooperation(合作)is also necessary .Everyone likes a person who is good at cooperating with others. 68.大多数问题都不能由一个人解决Each of us is like a small part of a machine. If one part isn't in order, the machine can’t work well. If a person is far away from the society,:69.对他来说很难对这个世界有更好的理解。Cooperation is becoming one of the most important ways for people. As a saying goes,“One tree doesn’t make a forest. ’’ At the same time,we should learn to examine our abilities 70. because it helps us not only know more but also get a full control of ourselves. Then we may be confident enough to face challenges. Follow the suggestions above, and our dreams are sure to come true.

1___________________________________________________________________

2___________________________________________________________________

3___________________________________________________________________

4___________________________________________________________________

5___________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网