题目内容

【题目】Once a young man was travelling by train. It was a long and boring journey.
As the train was moving across a wilderness(荒野), the passengers looked out of the windows quietly. When the train reached a bend(转弯处),it1 and a simple house appeared. It was so easy to notice that everybody on the train turned to "enjoy" with eyes wide open. Some passengers began a discussion about it. The young man was also 2 by the scenery. On his return he 3 the train at the nearest station and found his way to the house. Its owner said that he was troubled by the 4 of the train. He wanted to sell the house,but nobody would buy it.
Soon the young man spent 30,000 dollars on the 5 . He thought it was a good place for 6 because it was facing the railway bend. When the train moved slowly past, the 7 passengers would be very interested in the house.
He tried to connect with some big companies and told them that could be used for advertisements. 8 the Coca-Cola Company took it to put up their signs. To everyone's surprise, the young man was 9 180,000dollars for a three-year rent.
This is a true story. It tells us that discovery is very important to 10
(1)A.fell behind B.dropped off C.slowed down D.rushed out
(2)A.attracted B.frightened C.trapped D.attacked
(3)A.got on B.looked for C.got off D.waited for
(4)A.track B.conductor C.passenger D.noise
(5)A.room B.place C.house D.land
(6)A.advertisements B.Information C.relaxing D.travelling
(7)A.excited B.tired C.surprised D.worried
(8)A.Since then B.At last C.At least D.So far
(9)A.shown B.allowed C.offered D.returned
(10)A.success B.confidence C.activity D.invention

【答案】(1)、C
(2)、A
(3)、C
(4)、D
(5)、C
(6)、A
(7)、B
(8)、B
(9)、C
(10)、A

【解析】本文叙述了一个年轻人在坐火车旅行时,发现了一座简单的房子。当乘客经过漫长而有枯燥的旅途时,他们看到了这座房子,非常感兴趣。于是,这位年轻人认为这座房子适合做广告。不久,他花了30,000美元买下了这座房子。最后,可口可乐公司同意在这里做广告,三年给了他180,000美元的租金。这说明发现对成功来说是很重要的。
⑴句意:当火车到达一个转弯处是,它慢了下来,一个简单的房子出现了。fall behind落后;drop off减少;下车;slow down慢下来;rush out冲出去。故选C。
⑵句意:这个年轻人也被这风景吸引住了。attract吸引;frightened害怕的;trap困住;attack攻击。根据句意可知选A。
⑶句意:在返回的途中,他在最近的火车站下列车,找到了去那所房子的路。get on上车;look for寻找;get off下车;wait for等候。根据句意可知选C
⑷句意:它的主人说他被火车的噪音弄的不胜其烦,想把房子卖掉,但是没有人会买。track痕迹;轨道;conductor乘务员;passenger乘客;noise噪音;嘈杂声。根据句意可知选D。
⑸句意:很快年轻人花了3万美元买了这个房子。room房间;place地方;house房子;land土地。根据句意可知选C。
⑹句意:他认为它是一个做广告的好地方因为它对着火车的转弯处。advertisement广告;information信息;relaxing放松的;travel旅行。根据下文可知选A
⑺句意:当火车慢慢经过的时候,疲劳的乘客们会对这个房子很感兴趣。excited激动的;tired疲劳的;surprised惊奇的;worried担心的。根据上文可知选B。
⑻句意:最后,可口可乐公司买下它,竖起了他们的广告牌。since then自从那时;at last最后;at least至少;so far到目前为止。故选B。
⑼句意:让每个人吃惊的是,3年的租金这个年轻人得到了18万。由was可知此处用被动语态。show展示;allow允许;offer提供;return返回。故选C。
⑽句意:这是一个真实的故事,它告诉我们发现对于成功来说是很重要的。success成功;confidence信心;activity活动;invention发明。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A father and his son went to a kite-flying festival. The son was happy when he saw the sky full of colorful kites. He wanted to fly a kite, too. The father then ______ a kite for his son in the store.

The son started to fly the kite. ______, his kite was high up in the sky in a few minutes. Then, the son said, "Father, it seems that the string(线)is stopping the kites from flying higher. If we cut it, it will be ______ and fly higher. Can we cut it?" The father cut the string off of the reel线轴).

The kite started to go ______. This made the little boy happy.

But then, slowly, the kite started to ______. It finally fell to the ground. The son was ______to see this. He asked his father, "Why did it fall down? I thought that the kite would fly higher ________cutting the string."

The father explained, "The string was not stopping the kite from going higher, but was helping it stay in the sky. You helped the kite go up in the right ______ by using the string. But it can no longer support(支撑)the kite if you cut the string."

We may sometimes feel like there is ____ holding us back and stopping us from growing. But ______, it might be the thing that supports us the most.

1A.boughtB.paintedC.madeD.borrowed

2A.UsuallyB.SoonC.CertainlyD.Sadly

3A.smallB.bigC.busyD.free

4A.higherB.closerC.slowerD.harder

5A.write downB.turn downC.fall downD.cut down

6A.boredB.interestedC.surprisedD.excited

7A.afterB.beforeC.duringD.until

8A.sideB.wayC.spaceD.time

9A.anythingB.nothingC.everythingD.something

10A.of courseB.so farC.in factD.at least

【题目】阅读短文,下列问题
D
Scientists believe there are some things in the sky that we will never see. We won' t see them with the biggest telescope in the world on the clearest night of the year.
That's because they're invisible (看不见的). They're the dead stars called black holes.
You might find it hard to imagine that stars die. After all, our Sun is a star. Year after year, we see it up in the sky, burning brightly, giving us heat and light. The Sun certainly doesn't seem to be getting old or weak. But stars do burn out and die after billions of years.
As a star's gases bum, they give off light and heat. But when the gas runs out, the star stops burning and begins to die.
As the star cools, the outer part of the star is pulled in toward the center. The star turns into a smaller and smaller ball. If the star is very small, the star ends up as a cold, dark ball. If the star is very big, it keeps being pulled inward until it's packed together tighter than anything in the universe.
What pulls the star in toward its center with such power? It's the same force that pulls you down when you jump --- the force called gravity (重力). A black hole is so tightly packed that its gravity sucks (吸) in everything --- even light. The light from a black hole can never come back to your eyes. That's why you see nothing but blackness.
(1)What can we know from the third paragraph?
A.Stars can't die.
B.Stars can die.
C.The Sun is important.
D.The Sun is getting old.
(2)What do the stars use to give off light and heat?
A.Gases.
B.Sunlight.
C.Soil.
D.Gravity
(3)What happens to the star when it cools?
A.It breaks into small pieces and flies away.
B.It is so tight that it is like the Sun.
C.It shines more brightly than ever.
D.The outer part of the star is pulled in toward the center.
(4)What will you probably think when you look at the sky at night after you read the passage?
A.There is nothing in the blackness.
B.The stars shine brightly.
C.There are dead stars in the blackness.
D.The stars have no gravity.
(5)What's the best title for the passage?
A.The Sun.
B.Black holes.
C.Gravity.
D.Light.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网