题目内容
【题目】A trip to a mountain
![]()
I am Sam. I went on a trip to a mountain with my friends last week. The mountain was a little far. So we went there by bus. We met at the school gate at seven o’clock in the morning, and then we took a bus to the mountain.
On the bus, an old man told an old story. It was very interesting and we were happy.
At nine thirty we got to the mountain. There were many trees in the mountain and we saw many beautiful birds, too. They sang well. At noon, we had lunch under a big tree. We took different food with us. I took some bread and fish. Leo took some beef hamburgers, and Jill took some apples. It was really a great lunch.
In the afternoon, we walked on. We took photos and picked some flowers. At 6:00 p.m., we took the bus. And at 8:00,we got home. We had a nice trip.
【1】How long did it take Sam to get to the mountain?
A.An hour.B.Two hours.C.Two and a half hours.D.Three hours.
【2】What did the old man do on the bus?
A.He told a story.B.He sang a song.
C.He talked on the phone.D.He talked about the mountain.
【3】What did Sam and his friends eat for lunch?
① fish ② bread ③pancakes ④ hamburgers ⑤ apples
A.①②③④B.①②④⑤C.②③④⑤D.①③④⑤
【4】Sam thought the trip was_________.
A.longB.boringC.goodD.funny
【5】Which of the following is TRUE?
A.Sam got back home at 6:00 p.m.
B.The mountain was near Sam's house.
C.Sam had lunch in a restaurant in the mountain.
D.Sam and his friends took photos in the mountain.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【4】C
【5】D
【解析】
文章大意:本文介绍了作者上周末和朋友一起去爬山的经历。
【1】考查细节理解。根据We met at the school gate at seven o’clock in the morning, and then we took a bus to the mountain. 我们早上七点在学校门口见面,然后我们坐公共汽车去了山。以及At nine thirty we got to the mountain. 九点半我们到达了那座山。可知到达那座山花了两个半小时,故答案为C。
【2】考查细节理解。根据“On the bus, an old man told an old story.”可知,这位老人讲了一个故事。故答案为A。
【3】考查细节理解。根据“We took different food with us. I took some bread and fish. Leo took some beef hamburgers, and Jill took some apples.”可知午餐他们吃了面包、鱼、牛肉汉堡、苹果,结合选项可知B选项中所有的食物都有提及,故答案为B。
【4】考查细节理解。由短文最后一句“We had a nice trip.”可知Sam认为旅行相当愉快,故答案为C。
【5】考查推理判断。由第四段的第二句“We took photos and picked some flowers.”可知,Sam和他的朋友拍了很多照片。故答案为D。
【题目】
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine at the time from morning to evening. Our hotel is next to the sea. We have our own boats, too. You can swim in the sea or in the swimming pool. Every day our boats will take you to different places for swimming. Time: July 15 - July 20 Tel: 83428994 Adult: $ 80,00 Child: $ 40.00 |
|
【1】Mr and Mrs Smith will take the child to the hotel, they need to pay ________ for the tour.
A.$ 160B.$ 120C.$ 200
【2】Which of the following is NOT TRUE according to the information in the picture?
A.You have to wear your sun hat to enjoy wonderful sunshine.
B.You can call the hotel at 83248994.
C.The boats will take you to different places for swimming.