题目内容

The man has a son.

A. five year old B. five-years-old C. five years old D. five-year-old

D 【解析】句意:这个男人有一个五岁的儿子。考查年龄表达法。英语表示年龄一般直接用基数词表示,但也有几种特殊表达:(1)“基数词 + years old”;(2)“基数词-year-old”,常做(前置)定语;(3)“of + 基数词”常做后置定语。根据句意结构,可知选D。
练习册系列答案
相关题目

Have you ever heard of Stonehenge( 巨石阵 )? These ancient huge stones have been standing on the Salisbury Plains(索尔兹伯平原 ) in England for thousands of years. Who build Stonehenge? Some people said that the ancient Greeks built it. Some people said that it was a site where UFO landed. It’s still a mystery.

However, it is clear that the first stones arrived at Stonehenge around the same time as the ancient Egyptians were building the pyramids. These stones can only be found in South Wales, nearly 150 miles away. It was a huge job to move these stones far from Wales because originally there were about 80 of them here at Stonehenge. And each of the stone weighs about forty tons. To move one of these forty-ton stones, we need at least 150 people.

However, building Stonehenge was much more difficult. It is not just simply one stone piled on to top of another, they’re joined together.

Though many of the stones have fallen, Stonehenge still attracts nearly five thousand tourists every day. And after nearly 5000 years Stonehenge is still standing. It is sure that Stonehenge has something to do with the summer and winter solstices (夏至日/冬至日). Nature may well know all the answers, but science has yet to prove its theories. It seems Stonehenge isn’t ready to tell all its secrets yet.

1.How did ancient people move these huge stones to the plain?

A. By air. B. By ship. C. By labor D. Unknown

2.Which of the following statement is true?

A. The scientists have already solved all the problems about Stonehenge.

B. It is easier to build Stonehenge than to transport there huge stones.

C. Some aliens build Stonehenge as a site to land their UFO.

D. Stonehenge showed the summer and winter solstices to ancient people.

3.Which is the best title for the passage?

A. An Egyptian Mystery. B. The Building of Stonehenge.

C. Answer of Nature. D. Stonehenge—An Ancient Secret.

1.D 2.D 3.D 【解析】试题巨车阵这些古老的巨石一直屹立在英国的索尔兹伯里平原,是谁建造了巨车阵?怎样建造的?这仍然是个谜。 1.根据第二段以及It was a huge job to move these stones far from Wales because originally there were about 80 of them here at Sto...

Life comes in a package. This package includes happiness and sadness, failure and success, hope and despair. Life is a learning process. Experiences in life teach us new lessons and make us a better person. With each passing day we learn to deal with kinds of situations.

Love plays an important role in our life. Love makes you feel wanted. Without love a person could become cruel. In the early stage of our life, our parents are the ones who show us with unconditional love and care, they teach us about what is right and wrong, good and bad. But we always tend to take this for granted (认为理所应当). It is only after marriage and having kids that a person understands and becomes sensitive to others’ feelings.

Happiness achieved by bringing a smile on other's face gives a certain level of fulfillment(成就).Peace of mind makes you feel happy. No mind is happy without peace. We realize the true worth of happiness when we are sad.Sadness comes from the death of a loved one or the failure .But all of these things will pass away.

Failure is the way to success, and it helps us to touch the sky, teaches us to survive and shows us a specific way. Success brings in money, fame, pride and self-respect.

Hope is what keeps life going. Parents always hope their children will do well. Hope makes us dream. Hope builds in patience. Life teaches us not to despair even in the darkest hour, because after every night there is a day.

Life teaches us not to regret over yesterday, for it has passed and is beyond our control. Tomorrow is unknown, for it could either be bright or dull. So what we can choose is to work hard today, so that we will enjoy a better tomorrow.

1.In which section can readers probably read the passage?

A. Education B. Travel C. Lifestyles D. Business

2.In the passage,the author compares life to _________.

A. package B. happiness and sadness

C. failure and success D. hope and despair

3.What does the underlined word “despair” mean in Chinese?

A. 颓废 B. 遗憾 C. 悲伤 D. 绝望

4.What’s the general meaning of the last sentence of the whole passage?

A. What you only can choose is to work hard every day.

B. If you work hard today, you will have a better life in the future.

C. When choosing between “today” and “tomorrow”, you’d better enjoy tomorrow better.

D. Enjoying a better tomorrow is your only choice.

1.A 2.A 3.D 4.B 【解析】试题这篇短文中作者告诉了我们一些人生的哲理,生活就像是一个包裹,这个包裹里有幸福和悲伤,有失败和成功,有希望和绝望。我们应该如何正确看待人生的这些东西,如何对待今天和明天,作者在给我们一些关于人生的建议。 1.题意:读者可以在哪个部分阅读这篇文章?考查综合理解题。根据短文内容可知,作者告诉了我们一些人生的哲理,和商业、旅行以及生...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网