题目内容

Life comes in a package. This package includes happiness and sadness, failure and success, hope and despair. Life is a learning process. Experiences in life teach us new lessons and make us a better person. With each passing day we learn to deal with kinds of situations.

Love plays an important role in our life. Love makes you feel wanted. Without love a person could become cruel. In the early stage of our life, our parents are the ones who show us with unconditional love and care, they teach us about what is right and wrong, good and bad. But we always tend to take this for granted (认为理所应当). It is only after marriage and having kids that a person understands and becomes sensitive to others’ feelings.

Happiness achieved by bringing a smile on other's face gives a certain level of fulfillment(成就).Peace of mind makes you feel happy. No mind is happy without peace. We realize the true worth of happiness when we are sad.Sadness comes from the death of a loved one or the failure .But all of these things will pass away.

Failure is the way to success, and it helps us to touch the sky, teaches us to survive and shows us a specific way. Success brings in money, fame, pride and self-respect.

Hope is what keeps life going. Parents always hope their children will do well. Hope makes us dream. Hope builds in patience. Life teaches us not to despair even in the darkest hour, because after every night there is a day.

Life teaches us not to regret over yesterday, for it has passed and is beyond our control. Tomorrow is unknown, for it could either be bright or dull. So what we can choose is to work hard today, so that we will enjoy a better tomorrow.

1.In which section can readers probably read the passage?

A. Education B. Travel C. Lifestyles D. Business

2.In the passage,the author compares life to _________.

A. package B. happiness and sadness

C. failure and success D. hope and despair

3.What does the underlined word “despair” mean in Chinese?

A. 颓废 B. 遗憾 C. 悲伤 D. 绝望

4.What’s the general meaning of the last sentence of the whole passage?

A. What you only can choose is to work hard every day.

B. If you work hard today, you will have a better life in the future.

C. When choosing between “today” and “tomorrow”, you’d better enjoy tomorrow better.

D. Enjoying a better tomorrow is your only choice.

1.A 2.A 3.D 4.B 【解析】试题这篇短文中作者告诉了我们一些人生的哲理,生活就像是一个包裹,这个包裹里有幸福和悲伤,有失败和成功,有希望和绝望。我们应该如何正确看待人生的这些东西,如何对待今天和明天,作者在给我们一些关于人生的建议。 1.题意:读者可以在哪个部分阅读这篇文章?考查综合理解题。根据短文内容可知,作者告诉了我们一些人生的哲理,和商业、旅行以及生...
练习册系列答案
相关题目

1.我们最好能想出新办法来解决污染问题。

We’d better be able to ______________________ to solve the pollution.

2.中国梦是把人民聚集在一起和推进我们祖国快速发展的好办法。

Chinese Dream is a great way to bring people together and _________________________our own country.

3.中国人常说:“礼(貌)多人不怪。”

Chinese people often say, “You can ______________________________________.”

4.自从去年四月以来,有越来越多的人习惯骑共享单车上学、上班或者去看风景。

Since last April, ______________________________________hared bikes to schools, workplaces or to go sightseeing.

5.正在热播的电视剧《人民的名义》如此精彩,赢得了观众们的高度赞扬。

The hot TV series called In The Name of the People is so wonderful ______________________ by the audience.

6.以免吵醒孩子们,请尽可能发出少的噪音。

Please make _________________________________ in order not to wake the kids up.

7.让老师惊奇的是,在期末考试中他进步神速,独占鳌头。

To the teacher’s surprise, he made such rapid progress ______________ in the final exam.

8.你知道那对夫妇为什么缺席昨天的晚会?

Do you know _____________________________________ the evening party yesterday?

9.那个非洲女孩是太害羞了而不能参加我们的讨论吗?

Was that African girl _________________ our discussion?

10.这个盲人难以和他的朋友们在网上交流。

The blind man has trouble/problems/difficulty (in) _______________online/on the Internet.

1. come up with new ways 2. push for the fast development of 3. never /not be too polite/never be polite enough 4. more and more people have been used/accustomed to riding 5. that it is sp...

书面表达

随着网络的不断发展,传统的学习模式受到冲击。“网上学习(online learning)”这一新的学习模式备受青睐。假设你是陈欣,最近某英文杂志正在讨论中学生是否应该通过网络进行在线学习。以下是你所在班级的讨论情况,请你给该报投稿,反映讨论结果并谈谈你自己的想法。

提示:

观点

赞成

反对

理由

1. 网上资源(resource)丰富

2. 可以自由(freedom)选择学习内容和时间

1. 网上信息太多,有些不真实

2. 长时间用电脑对眼睛不好

要求:1、词数不少于80词,稿件的开头已给出,不计入总词数,可适当发挥。

2、向子结构准确,要点齐全,内容合理,篇章结构连贯;

3、文中不能出现真实姓名、校名、地名。

Dear Editor,

Recently, our class had a discussion about whether students should learn on the Internet.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dear Editor, Recently, our class had a discussion about whether students should learn on the Internet. Some students support it. They think online learning is much more convenient and the Intern...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网