题目内容

【题目】Old Tom has three daughters. One of them is a nurse and ______ are still students.

A.the othersB.the otherC.othersD.another

【答案】A

【解析】

句意:老汤姆有三个女儿。其中一个是护士,其他还是学生。

考查不定代词。the others代词,特指某一范围内的其他全部;the other代词,二者中的另外一个;others其它的人或事,代词、指代复数名词,所指的其他人并非其他所有的人;another三者或以上的另外一个,形容词或代词;根据“Old Tom has three daughters. One of them is a nurse”判断空格指其他的二个女儿,指范围内的其他全部,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据短文内容填写表格,每空限填一词。

There are two mice. They are friends. One mouse lives in a small hole behind a big tree in the country (郊区); the other mouse lives in a house next to a garden in the city. One day the Country mouse sees the City mouse. He says, "Come and see me at my house in the country Let's play together." So the City mouse comes.

After playing in the field (), looking for different kinds of food and eating a big meal with hundreds of friends there, the City mouse says, "Your house is not good, and the food is not good, either. Why do you live in the small hole in the field? You should go and live in the city. It's comfortable to live in a nice house made of stone (石头). You must go and see me at my house in the city. I have my own large house."

The Country mouse goes to the house of the City mouse on Sunday. It is a very good house. There is enough food in the kitchen for them to eat. But just as they begin to eat, they hear a great noise. The City mouse cries, "Run! Run! The cat is coming!" They run away quickly and hide.

After some time they come out. The Country mouse says, "I do not like living in the city. I like living in my hole in the field. It is better to be poor and happy than to be rich and afraid."

根据短文内容,完成表格(每个空格只填一个单词)

Two mice

The City mouse

The1 mouse

Living place

A2 house near a garden

A 3hole in the field

Friends

He has no friends there.

He has4 of friends in the field.

5

There is6 food in the kitchen.

He looks for food in the field.

Opinion

It's 7to live in the city. Mice should live in nice houses made of8

It's better to be poor and 9to be rich and afraid. He 10 living in the hole in the country.

【题目】 请先完成表格信息,然后写一篇60字左右的短文。

下个月将有10位英国交换生来到你们学校,现在学校正在招募接待家庭。假如你是MaryTom,很想申请接待一位外国友人,请你写一封信给校负责人Mr. Li,根据表格给出的信息,介绍一下自己及家庭成员的情况,并简单描述一下即将提供给交换生住宿的房间的情况(主要物品及其位置,是否整洁等)

要求:

1)请先完成表格信息(在相应下划线打√)。

2)不要写出真实班名和姓名。

3)字迹工整清楚。

4)可以有选择的介绍家庭成员的年龄、职业,电话、邮箱地址及家庭成员关系是否和睦,爱好特长等等。

Name:

Mary Brown / Tom Black

Class

Class 1, Grade 7

School

No. 10 Middle School

People in my family

(和你居住在一起的人√)

grandpa __________ grandma __________ father __________

mother __________ brother __________ sister __________

uncle __________ aunt __________ cousin __________

Can you speak English?(√)

Yes __________ No __________

Introduction of your family

Room

Dear Mr. Li,

I am

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

【题目】请阅读 Mary 写给 Dr. Know 的一封信。

Dear Dr. Know,

I am busy and unhappy these days. Classes begin at 7:00 every morning and I have to get up at 5:30 because my home is very far from my school. It takes me an hour to get to school by bike. So I'm sleepy in class every day. Dogs are very cute. And I want to keep a dog as a pet. But my mom doesn’t think dogs are good pets for us because we don't have enough time to walk a dog every day.

Spring comes and it is warm and sunny. I want to go out to exercise every day, but my mom says study is the most important thing in my life. How terrible!

What are you doing now? What's the weather like in your city? Are you happy every day?

Mary

假如你是 Dr. Know,根据 Mary 的来信给她写一封回信,回答 Mary 信中提出的问题,并就她的烦恼给出建议。

要求:1.语言流畅,字迹工整。

280 词左右。

3. 不得出现真实姓名和学校。

Dear Mary,

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yours,

Dr. Know

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网