题目内容

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思 完整。请将答案写在下面题号后的横线上。每空限填一词,每词限用一次。

America other but from rest them on return hear activity

What is a student’s life in America? In junior high school, Students go to school 1weekdays and have classes for six hours every day. They study math, English, biology, writing, science, music and some 2subjects. At noon, they have lunch at school. 3 schools usually provide( ) meat, vegetables, fruit, bread and a drink, 4most students like hot dogs and hamburgers. and then they can have a short 5. In the afternoon classes are over at 3:00. 63:10 to 5:30, they can take part in some school7. After school, everyone8home. At home, children have dinner and then do9homework. Before bedtime, they like 10a story from their mother or father.

【答案】

1on

2other

3American

4but

5rest

6From

7activities

8return

9their

10hearing

【解析】

短文是记叙文。本文介绍了美国的初中学生的生活:平时上学,每天6节课,学习的课程,在学校的饭菜和课外活动等情况,以及他们在家里的作息时间等。

1句意:在初中,学生在工作日去学校,每天有6节课。短语on weekdays 在工作日,指周一到周五,故填on

2句意:他们学习数学、英语、生物、写作、科学、音乐和一些别的科目。形容词other修饰可数名词subjects作定语,故填other

3句意:美国的学校通常提供肉、蔬菜、水果、面包和一种饮品。根据第一句介绍的是美国学生的学校生活可知是“美国的学校”,所给America是名词,修饰school用形容词American

4句意:可是大部分学生喜欢热狗和汉堡包。根据句意两者可知是转折关系,所以用连词but

5句意:然后,他们可以进行短暂休息。短语have a short rest/意为“进行短暂休息”。根据所给词汇可知填rest

6句意:从310分到5点半,他们可以参加学校活动。固定短语from…to…意为“从……到……”,本句是两个时间点,可知是“从……到……”,用介词from

7句意:从310分到5点半,他们可以参加学校活动。 短语school activity意为学校活动,根据代词some可知用复数activities

8句意:放学后,学生们返回家。短语return home意为“返回家”,故填动词return

9句意:在家,孩子们吃晚饭,然后做作业。短语do one’s homework意为写作业,所给them是人称代词,根据主语children可知用物主代词their

10句意:睡觉前,他们喜欢听父母讲故事。根据上文介绍的是美国的学生的生活习惯可知,这里介绍的孩子们睡觉前爱听故事是经常性动作,所以like后跟动名词作宾语,故填hearing

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Sports Club

Doing sports is popular among the people of all ages. Come and join the Sports ClubYou will have a strong body. And it'll be great fun.

Place: Guang'an Stadium

Time: 830 am.1100 am. every day

Price: Free

Telephone: 08262468789

Music Club

Do you like music? Join the Music Club! We have many instruments here: violinspianosguitars and drums. You can choose what you want.

Place: Lingyun Road

Time: 930 am.500 pm. on Saturday and Sunday

Price: 300 yuan

Telephone: 08266223735

English Club

Do you want to learn English wellCome here and you can improve your English.

Place: Bingjiang English Classroom

Time: 600700 on Sunday evening

Price: 218 yuan

Telephone: 08262368987

Art Club

Are you a fan of artJoin us and you can see many famous works of art. There is also a painting class for you.

Place: Qingyuan Street

Time: 630 am.830 am. on weekdays

Price: 200 yuan

Telephone: 08265119876

1Tony loves paintingso he can join the________.

A.Sports ClubB.Music Club

C.Art ClubD.English Club

2Jean is in the Music Club. She can go there________.

A.on SaturdayB.on Monday evening

C.on Friday eveningD.every day

3How much will you pay if you want to join the Art Club?

A.Free.B.200 yuan.

C.300 yuan.D.218 yuan.

4You want to join the Sports Club.You should go to________.

A.Lingyun RoadB.Qingyuan Street

C.Bingjiang English ClassroomD.Guang'an Stadium

5Which number should you call if you want to join the English Club?

A.08262468789.B.08266223735.

C.08265119876.D.08262368987.

【题目】 Nick is a 10-year-old boy. He is the only son of his parents. Nick's father is very busy every day. He comes home after Nick sleeps, and goes to office before Nick wakes up in the morning. He wants to make much money and give his son a better life. But Nick wants to go outdoors and play with his father just like his friends do.

One day, Nick was surprised to see his father at home in the evening.

"Dad, can I ask you a question?" Nick said. "Yes, Dear," said the man. "Dad, can you tell me how much you earn in an hour?" Nick asked. Nick's father answered, "It's about $25 an hour."

Nick ran to his room, and came out with some money. He said, "Dad, I have $50. Can you spare two hours for me? I want to go to the beach and have dinner with you tomorrow morning." Nick's father was speechless!

1From the first paragraph, we can know_______.

A.Nick can see his father all the timeB.Nick can't see his father every day

C.Nick often plays with his fatherD.Nick can only eat meals with his father

2Why did Nick ask his father how much he earned in an hour?

A.Because Nick liked to ask questions all the time.

B.Because Nick wanted to buy something expensive.

C.Because Nick hoped his family could have a better life.

D.Because Nick wanted to buy some of his father's time.

3The underlined word "speechless" in the last paragraph means _______ in Chinese.

A.滔滔不绝的B.无言以对的C.兴高采烈的D.立竿见影的

4Which of the following about Nick is TRUE?

A.Nick doesn't like his father at all.B.Nick hoped to play with his father.

C.Nick borrowed $50 from his mother.D.Nick wanted to go to his father's workplace

5The passage mainly tells us _______.

A.Money can buy everything in life. `B.Children don't want to stay with parents.

C.The greatest gift a parent can give his child is time.D.Children in a family need to work with their father.

【题目】 New York City’s Chinatown is in the est of Manhattan(曼哈顿). About 150,000 people live there. There are many things to do and many places to visit.

Shopping in Chinatown

You can find all kinds of Chinese things there just like you are in China: food, clothes, jewelry(珠宝), and so on. On the north side of the Canal Street there are many jewelry shops. And on the south side of the Canal Street there are small present shops, handbag shops, watch shops and some big supermarkets.

Eating in Chinatown

Chinatown has more than 200 restaurants. You can find many Chinese foods there. The foods come from all over China: Beijing, Shanghai, Suzhou, etc.

Sightseeing(观光) in Chinatown

You should visit Chinatown when you are travelling in New York City. A lot of people visit Chinatown every day. It is the biggest Chinatown in the USA. It is famous for(著名) its restaurants, jewelry shops, food markets, and busy streets, such as Canal, Mott, Pell and Doyers Streets. And Canal Street is famous for its handbags.

1New York City’s Chinatown is ________.

A.in the west of ManhattanB.a famous restaurant

C.the biggest Chinatown in the USAD.on the north of the Canal Street

2If you want to buy your mother a handbag, you’d better go to________.

A.Pell StreetB.Doyers StreetC.Canal StreetD.Mott Street

3How many restaurants are there in New York’s Chinatown?

A.About 150,000B.More than 200C.200D.More than 2,000

4Which is NOT true?

A.You can buy many Chinese things in Chinatown.

B.People can eat Beijing Duck in the restaurants in Chinatown.

C.You can buy some small presents in Chinatown.

D.Only a few people visit Chinatown every day.

5Which is the best title(题目) for the passage?

A.Shopping in ChinatownB.Eating in Chinatown

C.Sightseeing (观光) in ChinatownD.New York City’s Chinatown

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网