题目内容

【题目】阅读下列短文,根据短文内容填写表格,每空限填一词。

Have you ever regretted(后悔) what you did in the past? Anyone around you will have no difficulty in telling his regrets. As we get older, we look back and wish that we had made better choices. What can we do to avoid future regrets?

Make better plans

If you begin to do something, you need to make a plan before doing it. The earlier, the better. You will know what comes first and what comes last. You’ll also know what you should do and what you shouldn’t do. If changes happen, you can have more time to deal with them.

Live a more active life

You can go around more often. More outdoor activities can keep you relaxed. You also need to be kind. “Thank you” can bring a smile to someone’s face. Learn to say “sorry” and don’t be angry with others.

Find the right friend

A friend may make your life and he or she can break your life as well. So you need to think twice when you choose a friend. Good friends will always better your ideas.

When you have problems, ask others for help. That little help may get you good results.

Never fear failure

Everybody fails. Even the greatest person failed. We should not fear failure, because failure is not the end of the road. We must take failure as a chance to learn and improve ourselves.

Life is good. We don’t have to live in our past, but we do hope that we can plan better, live better, and work better when we have the chance to do so.

Title: 1 to avoid future regrets

Make better plans

Make a plan before 2 to do something.

Know what you 3 do or not.

4 a more active life

Do outdoor activities more often to 5.

Be kind to the people who are 6 you.

Find the right friend

Think 7 when you choose a friend.

Ask 8 people for help if you have problems.

Never fear failure

Don’t be 9 of failure.

Take failure as a chance to learn and make ourselves 10.

【答案】

1Ways/ How

2beginning/starting

3should

4Live

5relax

6around

7twice

8other

9afraid

10better

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述避免将来后悔的一些方法:做更好的计划、更积极主动一些、找对朋友、不要害怕失败等。

1根据What can we do to avoid future regrets?可知,表示如何避免将来后悔或避免将来后悔的方法。how如何,怎样;way方法,且根据句意可知,讲述了四种方法,用复数。空位于句首,故填Ways / How

2根据If you begin to do something, you need to make a plan before doing it可知,在开始做事情之前,你需要制定一个计划。begin/start开始,且空前有before,故填beginning/starting

3根据Youll also know what you should do and what you shouldnt do可知,你要知道你应该做什么不应该做什么,should应该,故填should

4根据Live a more active life可知,要有一个更积极的生活。live居住,且空位于句首,故填Live

5根据You can go around more often. More outdoor activities can keep you relaxed可知,更多的户外活动能让你放松。根据空前to可知,空处用动词原形。relax放松,故填relax

6根据You can go around more often. More outdoor activities can keep you relaxed. You also need to be kind. Thank you can bring a smile to someones face. Learn to say sorry and dont be angry with others可知,表示要善待你周围的人,around周围,故填around

7根据So you need to think twice when you choose a friend可知,当你选朋友时,你要三思,think twice三思,故填twice

8根据When you have problems, ask others for help可知,表示如果你有问题,找其他人求助。空后有people,用other,故填other

9根据We should not fear failure, because failure is not the end of the road可知,表示不要害怕失败。be afraid of害怕……,故填afraid

10根据We must take failure as a chance to learn and improve ourselves可知,把失败看作学习和提高自己的的机会。根据make sb adj可知,用形容词,且用比较级,故填better

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Are you shyIf you areyou are not alone. In factclose to 50 percent of people are shy. Almost 80 percent of people fell shy at some point in their lives. These daysshyness is becoming more and more common. Nowscientists are trying to understand shyness. They have some interesting ideas about why people are shy.

Is it possible to be born shyMany scientists say yes. They say 15 to 20 percent of babies behave shyly. These babies are a little quieter and more watchful than other babies. Interestinglythese shy babies usually have shy parents. As a resultscientists think that some shyness is genetic.

Family size might cause people to be shy as well. Scientists at Harvard University studied shy children. They found that 66 percent of them had older brothers and sisters. The scientists said that these children were often bullied(欺负)by their older brothers and sisters. As a resultthey became shy. At the same timechildren with no brothers and sisters may be shy as well. Growing up alonethey often play by themselves. They are not able to learn the same social skills as children from big families.

You may also be shy because of where you were born. When scientists studied shyness in different countriesthey found surprising differences. In Japanmost people said they were shy. But in Israelonly one of three people said so. What explains the differenceOne scientist says the Japanese and Israelis have different opinions of failure. In Japanwhen people do not succeedthey feel bad about themselves. They blame(责备)themselves for their failure. In Israelthe opposite is true. Israelis often blame failure on outside reasonssuch as familyteachersfriends or bad luck. In Israelfreedom of opinion and risk taking are strongly supported. This may be why Israelis worry less about failure and are less shy.

For shy peopleit can be difficult to make friendsspeak in classand even get a good job. But scientists say you can get over your shyness. They suggest trying new things and practicing conversations. And don’t forget-if you are shyyou are not the only one.

1What is the passage mainly about

A. Happiness.B. Shyness.C. Kindness.D. Loneliness.

2What does the underlined word “genetic” in Paragraph 2 probably mean

A. Passed down from parents.

B. Learned from friends.

C. Taught by teachers.

D. Made up by brothers.

3What can be learned from the passage

A. Most little babies are born shy and quiet.

B. If you are shy nowyou will be shy forever.

C. Many shy children have older brothers and sisters.

D. Most Israeli people are shy of expressing opinions.

4We can learn from the passage that__________ may cause shyness.

A. geneticsgrownups and birthplace

B. geneticsfamily size and birthplace

C. family sizegrownups and failure

D. geneticsfamily size and freedom

5Scientists suggest that shy people can get over the shyness by_____________.

A. blaming their failure on outside reasons

B. trying new things and practicing conversations

C. getting themselves away from their shy parents

D. trying to understand reasons for their shyness

【题目】Living abroad

Moving abroad can be a challenging experience. You leave your family, friends and ________ else you know. You enter a new culture where the customs and language are ________. However, it’s also exciting. It’s time to discover new things, ________ new friends and begin a new adventure.

I am working as a language helper in Lyon, France now. I’ve visited France many times before, __________ this is the first time that I have lived here. To ________ at home in France I involve myself in the local culture as much as possible, but this is not ________.

Actually, it isn’t hard to find other English speakers and make friends ________ people that have different cultural customs.

So what are the best ________ to involve yourself in the new culture while you are living abroad?

Live with a native speaker

There are many advantages of living with a native speaker. Firstly, you will have a friend! Living _____can be a lonely experience, especially when you’re far from home. Secondly, you can ___________ the local language every day. And thirdly, you have someone to ________ you about the cultural customs and interesting places in the area.

Volunteer to do something

Volunteering is a great way to meet people of different ages. You can ________ speaking the local language with the people there. Talking with homeless people ________their stories has helped me with my French vocabulary and my understanding of French.

Try the local food

The food in France is great and ________ new food is a fun experience. I’ve tried things that I’ve never tried before and my ________ of different bread and cheese types has increased greatly.

1A. somethingB. everythingC. nothingD. anything

2A. sameB. usefulC. difficultD. different

3A. makeB. askC. callD. help

4A. andB. butC. whileD. or

5A. stayB. arriveC. feelD. get

6A. hardB. easyC. sameD. true

7A. ofB. withC. withoutD. behind

8A. thingsB. invitationsC. waysD. activities

9A. aloneB. happilyC. togetherD. differently

10A. speakB. talkC. seeD. have

11A. sayB. speakC. tellD. ask

12A. finishB. enjoyC. stopD. practice

13A. inB. onC. ofD. about

14A. discoveringB. seeingC. gettingD. making

15A. educationB. habitC. talentD. knowledge

【题目】Everyone has got two personalities (性格) ----the one that is shown to the world and the other that is secret and real. You don't show your secret personality when you're awake because you can control yourself, but when you're asleep, your sleeping position shows the real you. In a normal night, of course, you often change your sleeping positions. The important position that best shows your secret personality is the one that you go to sleep.

If you go to sleep on your back, you're a very open person. You normally trust people and you are easily influenced by new ideas. You don't like to make people unhappy, so you never express your real feelings. You're quite shy and you aren't very confident.

If you sleep on your stomach, you are a person who likes to keep secrets. You worry a lot and you're always easily becoming sad. You never want to change your ideas, but you are satisfied with your life the way it is. You usually live for today not for tomorrow.

If you sleep on curled up (蜷缩), you are probably a very nervous person. You have a low opinion of yourself and often protect yourself from being hurt, so you are very defensive. You're shy and you don't usually like meeting people. You like to be on your own.

If you sleep on your side, you have usually got a well-balanced (平衡的) personality. You know your strengths and weaknesses. You're usually careful. You have a confident personality. You sometimes feel worried, but you don't often get unhappy. You always say what you think, even if it makes people angry.

1You may find the passage in _______.

A. a science magazineB. a guide bookC. a sports newspaper

2How many sleeping positions are mentioned in the passage?

A. two.B. five.C. four.

3Tina hardly tells her secrets to her friends. She probably goes to sleep _______.

A. on curled upB. on her stomachC. on her back

4What does the underlined word "defensive" mean in the passage?

A. 易怒的B. 攻击性的C. 有戒备心的

5What does the passage tell us?

A. Sleeping on your side is the best way of sleeping.

B. Changing positions will cause sleeping problems.

C. Sleeping positions show people's secret personalities.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网