题目内容

【题目】根据下列句子所给的音标、汉语注释或通过上下文,在答题纸标有题号的横线上,写出空缺处各单词的正确形式。每空只写一词。

【1】We trust Wilson because he is always_______ ['nist].

【2】London is always a centre of_______ ['kl t (r)].

【3】The_______ (意思)of DIY is "do-it-yourself ".

【4】 My sister is the_______ (苗条的)girl in her class.

【5】The hotel always________ (提供)good services for all kinds of people.

【6】 ________ (狼)will attack people if they're hungry.

【7】She_______(建议)me to think carefully before I made the decision last time.

【8】The Travel Agency are thinking about these________ (观光者)problems.

【9】The twin brothers can't look after________ because they're too young.

【10】They sat behind me at the cinema and talked from the_________ to the end.

【答案】

【1】honest

【2】culture

【3】meaning

【4】slimmest

【5】provides

【6】Wolves

【7】advised

【8】tourists’

【9】themselves

【10】beginning

【解析】

试题分析:

【1】根据音标和句意,此处表示诚实的,故用honest。句意:我们相信威尔逊,因为他总是诚实的。

【2】介词of后面用名词,结合句意,此处表示文化,故为culture。句意:伦敦一直是文化中心。

【3】根据DIY is "do-it-yourself "可知此处在介绍DIY的意思,故用meaning。句意:DIY的意思是自己动手做。

【4】根据比较范围in her class是三者或三者以上,并且有冠词the修饰,故用形容词的最高级,故为slimmest。句意:我的姐姐是她班里最苗条的女孩。

【5】主语the hotel是第三人称单数,故此处谓语用第三人称单数形式,故为provides。句意:那家宾馆总是为各种各样的人提供很好的服务。

【6】根据后面的代词they可知此处用复数名词Wolves。句意:狼如果饥饿,他们就会袭击人。

【7】根据last time可知此处用一般过去时,故谓语为advised。句意:上次她建议我在做决定之前认真想想。

【8】有these修饰,用复数名词,修饰名词problems应用名词所有格,故此处为tourists’。 句意:旅行社正在考虑这些观光者的问题。

【9】主语the twin brothers是第三人称复数形式,故对应的反身代词是themselves。句意:那对双胞胎兄弟不能照顾自己,因为他们太小了。

【10】根据the end可知此处对应的是beginning。句意:他们在电影院坐在我后面,从头到尾在交谈。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Theodor Seuss Geisel was born in Springfield, Massachusetts in 1904. He was famous because of the books he wrote for children. They have funny words, pictures, and social opinion(观点). Dr Seuss wrote his first book for children in 1937. It is called And to Think I Saw It on Mulberry Street. Soon other successful books followed. Over the years, he wrote more than forty children’s books. They were fun to read. Yet his books sometimes dealt with serious subjects.

By the middle 1940s, Dr Seuss had become one of the best-loved and most successful writers of children’s books. He had a strongdesireto help children. In 1954, Life magazine gave a report about school children who could not read. The report said many children’s books weren’t interesting. Dr Seuss decided to write books that were interesting and easy to read.

In 1957, Dr Seuss wrote The Cat in the Hat. He used less than 225 words to write the book. This was about the number of words a six-year-old should be able to read. The story was about a cat who tried to play with two children on a rainy day while their mother was away from home. The cat was very special and it could talk. The book was a great success. It was an interesting story and was easy to read. Children loved it. Their parents loved it, too. Today many adults(成年人) say it is still one of the stories they like best.

1Theodor Seuss Geisel was famous for .

A. his funny words and pictures

B. his social opinion

C. his ideas on serious subjects

D. his books written for children

2The underlined worddesirein the passage probably means “ .”

A. 问题 B. 愿望 C. 感激 D. 标准

3According to the passage we know that .

A. Dr Seuss wrote his first book for children at the age of 33

B. Dr Seuss wrote less than forty children’s books over the years

C. Life magazine gave a report about adults who could not read in 1954

D. And to Think I Saw It on Mulberry Street was loved by children and parents

4Why do many adults like reading The Cat in the Hat today?

A. Because Dr Seuss used 225 words to write the book.

B. Because it was about a cat trying to play with two children.

C. Because it was an interesting story and was easy to read.

D. Because the cat was very special and it could talk with children.

【题目】 When I was walking down the street one day, I found a small bag on the ground. I picked it up and opened it to see if I could find out the owner’s name. There was nothing inside it except some dollars and an old photo--- a picture of a woman and a young girl about twelve years old. I put the photo back and took the bag to the police station. Before I left, the policeman wrote down my name and address. He thought the owner might want to thank me.

That evening I went to have dinner with my aunt and uncle. They had also asked a young woman to have dinner with us. Her face was familiar, but I couldn’t remember where I had seen her. During our talk, the young woman happened to say that she had lost her bag that afternoon. All at once I remembered where I had seen her. She was the young girl in the photo, though she was now much older. She was very surprised, of course, when I told her about the bag.

After dinner we went to the police station and she got back her bag. The policeman said to me, “It’s a wonderful thing. You not only found the bag, but also the owner of the bag.”

【1】 In the bag there was _______.

A. nothing

B. a new photo and some money

C. an old picture and some money

D. some dollars and a piece of paper

【2】 The writer opened the bag because he wanted to________.

A. find span>some money

B. find some letters

C. find the owner’s photo

D. find out whose bag it was

【3】The writer gave the bag to ________.

A. a policeman B. his uncle

C. his aunt D. his friend

【4】How many people had the dinner that evening?

A. Two B. Three C. Four D. Five

【5】The writer knew the young woman because _________.

A. he had met her somewhere before

B. she looked like the girl in the picture

C. she often had meals with the writer

D. she was the old woman in the photo

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网