题目内容
【题目】My first full-time job after high school was selling vacation packages via the telephone for a well-known company. One day, I was put through to a man who sounded a bit out of breath. I started with my normal pitch (音高), expecting to hear the normal reply —"I don’t want any."
Instead, he spoke in a faint, weak voice and told me how he wished to take a vacation I was offering, but he couldn’t because he was dying of illness. He explained how he was lacking in oxygen then, and it took almost all his energy to answer the call. He asked if I smoked, which I did, and begged me to stop. He told me smoking was what was killing him. He told me to spend every day with my loved ones, and tell them how much I love them. At this point, I couldn’t control myself. We ended the call, but I held on my phone to prevent another call coming in so I could collect myself.
I wrote down his name and address, and sent him a card appreciating his advice and praying for him and his family. Shortly after, I received a letter from Frank, along with a picture of him and his wife. We continued to write back and forth over the next few months, and became very fond of each other. He was old enough to be my grandfather, and in many ways, I felt as if he was.
About a year later I received a letter from his wife. When I started to read, tears came to my eyes. She told me how Frank’s battle with the disease had finally come to an end, and he passed away shortly before the Christmas. She wanted to thank me for the letters to Frank, and explained how Frank touched many lives over the years. At his funeral, to show just that, they read the 1st letter I had written to Frank to show how he affected a 19-year-old he’d never met.
【1】The underlined part "collect myself" in the second paragraph probably means "______".
A. gather together B. comfort myself
C. relax myself D. calm down
【2】We can learn from the text that the author ________.
A. took down Frank’s name and address to visit him in person
B. was warmly welcomed by her customers when she called them
C. didn’t stop smoking even though Frank asked him to
D. kept in touch with Frank through letters until he died
【3】At Frank’s funeral the author’s 1st letter to Frank was read in order to ____.
A. encourage people to fight against disease and live bravely
B. indicate that Frank touched many people’s hearts
C. show the good relationship between Frank and the author
D. praise Frank and give thanks to the author
【答案】
【1】D
【2】D
【3】B
【解析】本文讲述了作者通过打电话销售旅游,得知一位名叫Frank的老人得了癌症,快要去世了。她就开始给Frank写信知道他去世。在他的葬礼上,为了展示出Frank打动了很多人的心,他们读了作者写给Frank的第一封信。
【1】D
词义猜测题。根据At this point, I couldn’t control myself. We ended the call, but I held on my phone to prevent another call coming in可知我无法控制自己的感情,因此我不挂断电话,防止别的电话打进来,因此一直要等到我能控制自己的时候,故此处表示冷静下来的时候,故选D。
【2】D
推理判断题。根据We continued to write back and forth over the next few months, and became very fond of each other.和She told me how Frank’s battle with the disease had finally come to an end, and he passed away shortly before the Christmas.可知作者和Frank通过写信保持联系,直到Frank去世,故选D。
【3】B
推理判断题。根据She wanted to thank me for the letters to Frank, and explained how Frank touched many lives over the years. At his funeral, to show just that, they read the 1st letter I had written to Frank to show how he affected a 19-year-old he’d never met.可知为了展示出Frank打动了很多人的心,在他的葬礼上,他们读了我写给Frank的第一封信,故选B。
【题目】
Sports Club Activities:Ball games About the club: There is a large outdoor space and a comfortable club house. You can have parties and group meetings here. We have 3 outdoor tennis courts (场地),so people can play here all year round. Special offers: It is free for adults. How to find us: Tel:208-5204701 |
Outdoors Club Activities:Any activity that you can do outside About the club: The club offers a lot of sports:hiking,climbing,rafting,and mountain biking. If you are a beginner,we are here to help you. And you will get enough experience and skills to be able to have a trip yourself. Special offers: No payment!The only thing you need to pay for is your traveling cost and food. How to find us: E-mail:muoc@edu.com |
English Club Activities:Everything for students to learn English,from lessons to games. About the club: The English club is for you to learn English online for free. There are many foreign teachers helping you. You only need to pay for the books and tapes. Special offers: All lessons are free! How to find us: Web:www.sunnyec.com |
【1】You can’t ________ in Sports Club.
A. swim B. play tennis C. have a birthday party D. have a group meeting
【2】If you are a member of Outdoors Club,you can take part in ________.
A. skating B. running C. climbing D. playing tennis
【3】You can ________ to join English Club.
A. call at 208-5204701 B. send an e-mail to muoc@edu.com
C. visit www.sunnyec.com D. talk to the member of the club
【4】According to the passage,which of the following is NOT true?
A. It is free for adults in the Sports Club.
B. You can get enough experience and skills in the Outdoors Club.
C. Beginners can join the Outdoors Club.
D. Everything is free in English Club.
【5】What is the main idea of the passage?
A. How to join a club. B. Introductions (介绍)of several clubs.
C. Why we should join a club. D. What we can do in a club.