题目内容
【题目】
Sports Club Activities:Ball games About the club: There is a large outdoor space and a comfortable club house. You can have parties and group meetings here. We have 3 outdoor tennis courts (场地),so people can play here all year round. Special offers: It is free for adults. How to find us: Tel:208-5204701 |
Outdoors Club Activities:Any activity that you can do outside About the club: The club offers a lot of sports:hiking,climbing,rafting,and mountain biking. If you are a beginner,we are here to help you. And you will get enough experience and skills to be able to have a trip yourself. Special offers: No payment!The only thing you need to pay for is your traveling cost and food. How to find us: E-mail:muoc@edu.com |
English Club Activities:Everything for students to learn English,from lessons to games. About the club: The English club is for you to learn English online for free. There are many foreign teachers helping you. You only need to pay for the books and tapes. Special offers: All lessons are free! How to find us: Web:www.sunnyec.com |
【1】You can’t ________ in Sports Club.
A. swim B. play tennis C. have a birthday party D. have a group meeting
【2】If you are a member of Outdoors Club,you can take part in ________.
A. skating B. running C. climbing D. playing tennis
【3】You can ________ to join English Club.
A. call at 208-5204701 B. send an e-mail to muoc@edu.com
C. visit www.sunnyec.com D. talk to the member of the club
【4】According to the passage,which of the following is NOT true?
A. It is free for adults in the Sports Club.
B. You can get enough experience and skills in the Outdoors Club.
C. Beginners can join the Outdoors Club.
D. Everything is free in English Club.
【5】What is the main idea of the passage?
A. How to join a club. B. Introductions (介绍)of several clubs.
C. Why we should join a club. D. What we can do in a club.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】C
【4】D
【5】B
【解析】这篇文章是三个俱乐部的广告。
【1】细节理解题。根据第一个广告的叙述可知,在这里不能游泳。故选A。
【2】细节理解题。根据第二个广告中The club offers a lot of sports:hiking,climbing,rafting,and mountain biking可知。故选C。
【3】细节理解题。根据第三个广告可知,要想加入英语俱乐部,可访问www.sunnyec.com。故选C。
【4】细节理解题。根据You only need to pay for the books and tapes可知,英语俱乐部的书和磁带是不免费的,故D项是错误的。故选D。
【5】主旨大意题。本文介绍了几个俱乐部。故选B。