题目内容

17.My three children and I were on our way to get their hair cut for the holidays.My middle child was in tears due to a misunderstanding of sorts.We didn't have the patience to deal with her"middle child syndrome!"She's eight,shame on us I know.
Anyways,we proceeded to exit the terribly lived in van and headed into the salon.(Great Clips ).She reluctantly followed us,trying to pull herself together.The rest of us entered the establishment as she was only seconds behind.
An elderly gentleman had just finished with his haircut.He walked up to her,with his wife holding him up on his right side.He looked her in the eye and said,"You look sad sweetie.You are too beautiful to be sad!"My sweet baby mustered up a smile,her pink Under Armor hat complimenting her twinkling glossy hazel eyes,which never looked more beautiful.She released a heartfelt gasp.
He winked at her and grabbed his jacket from across the room.He had to cross her path again,as she was seated by the door.He stopped,looked her in the eye for a second time,and pulled out his wallet.He handed her a crisp dollar bill.
I don't recall what was said,for it was not any of my business.That man wished her a good rest of her night as he and his wife left,leaving a huge impression on our hearts forever. My sweet baby asked about her dollar's whereabouts all night.I know she felt its magic.I know I did.
81.Why did the author's middle child cry?Misunderstanding/She was misunderstood.
82.The underlined word"reluctantly"in Paragraph II probably means"不情愿地".
83.Translate the underlined sentence into Chinese.当他和他的妻子离开时希望她晚上好好休息,永远给我们心中留下了深刻的印象.
84.What made the author's middle child happy?The elderly gentleman's comfort/praise.
85.What might be the best title for this passage?A priceless dollar.

分析 本文讲述的是作者的孩子因为老人的表扬而快乐起来的故事.

解答 81.Misunderstanding/She was misunderstood 细节理解题.根据My middle child was in tears due to a misunderstanding of sorts可知孩子是因为误解而流泪,故答案为:Misunderstanding/She was misunderstood.
82.不情愿地.词义猜测题.根据上文My middle child was in tears due to a misunderstanding of sorts可知这个孩子刚才哭了,现在应该是不情愿地跟着我们,故答案为:不情愿地.
83.当他和他的妻子离开时希望她晚上好好休息,永远给我们心中留下了深刻的印象.as he and his wife left,引导时间状语从句,当他和他的妻子离开时,wish希望,a huge impression 深刻的印象,on our hearts 在我们心中,故答案为:当他和他的妻子离开时希望她晚上好好休息,永远给我们心中留下了深刻的印象.
84.The elderly gentleman's comfort/praise 细节理解题.根据You look sad sweetie.You are too beautiful to be sad!"My sweet baby mustered up a smile可知因为老人的表扬,孩子笑了,故答案为:The elderly gentleman's comfort/praise.
85.A priceless dollar主旨大意题.根据文章内容可知本文讲述的是作者的孩子因为老人的表扬而快乐起来,所以这张钞票是无价的,故答案为:A priceless dollar.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关题目
5.A TRIP TO SINGAPORE
The  nameJurong Bird ParkNight SafariUnderwater
World
Butterfly Park


Introduction
 With over 9,000feathered friends of 600kinds,Jurong Bird Park is one of Asia's most popular bird parks.As the sun sets,a different world comes to life.There are over 900animals of 135foreign kinds here.Underwater World is like a dream,which shows the beauty of a wonderful world under the sea.With more than 3,000kinds of butterflies and insect specimens(标本) this is one of the largest collections in the world.
Open9:00am---6:00pm6:00pm to midnight9:00am---9:00pm9:00am---6:30pm
daily
Price14adult
7child
(3--12years old)
20adult,
10child
(3--12years old)
19.50adult,
12.50child
(3--12years old)
10adult,
6adult
(3--12years old)
Getting
There
Take the subway to Boon Lay Station (EW 27),and then take SBS Bus 194or251.Take the subway
to Choa Chu Kang Station(NS4),and then take AMRT Bus 927to the zoo.
Take the bus on the Blue,Red or Green Line.To see the dolphins,take the bus on the Yellow or Red line.On Sentosa,take the bus 110on the Blue or Green Line.
36.What can you see at Night Safari?A
A.Different kinds of animals 
B.kinds of butterflies 
C.Different birds
37.If John‘s parent takes him and his two younger brothers,one aged 6,the other aged 15,to Jurong Bird Park,how much will he pay?B
A.$63                   
B.49              
C.42
38.Mother and father take their 5-year-old child toB with the least money.
A.Underwater World       
B.Butterfly Park     
C.Night Safari
39.You can visitNight Safari after 10:00pm.
40.Which of the following is NOT true according to the information above?C
A.Undersea world opens for the longest time among all these four.
B.You take the subway first,then you take Bus 927,you will go to the Night Safari.
C.Jurong Bird Park has become the world's most popular bird park.
4.Each day I took the same route to work and passed by a security guard (保安).(35)C greeted everyone walking by and made small talk with many of the passers-by and wishing them well.His simple"hello"made people feel (36)C.His cheerful smile became a part of my day.When he was absent,many people noticed it,and I felt a little bit empty.
The first few times,I didn't say hello back to him when he greeted me.I was (37)A in my own world.On Monday the security guard asked me:"How was your weekend?"I told him about my visit to California,to see my mother,who had colon cancer.I (38)Bhow I visited her each month."The time with my mother is so precious(珍贵的),(39)A I know that each time may be the last."
He listened like a close friend I'd known for years.He felt my (40)Dand my love.He shared how he had lost his father to cancer two years before.He said,"I understand what you are going through.My father passed away while I was serving in Germany.Because of some reasons I was unable to fly back in time.I was unable to say goodbye to him.I wish I could have been with him,given him a hug,and told him I loved him.You are really lucky to have the gift of (41)B."
As I walked away,I realized I did not even know his name.The following day,on my way to work,I said:"After we spent all that time (42)Dyesterday,I still don't know your name."He answered,"Gary."I responded back,"I'm Deborah."
After that,we talked and shared stories about our weekends,dreams and families.
Later,Gary got (43)A a new job and moved away.It's been several years since I last spoke to him,yet the memory feels like yesterday.Gary reached out to me,(44)B me and made my morning the best part of the day.I experienced the beauty of friendship and love.
In the business of life,we often forget to wish a stranger hello although how easy it is,and how great and lasting a (45)D it can make.When you say hello to a stranger you become like a pebble(鹅卵石) thrown into a pond.With each ripple (波纹)you create,you spread love that continues to (46)C.Make a point of saying hello to a stranger today.You will give the gift that keeps on giving.

35.A.SheB.TheyC.HeD.I
36.A.nervousB.funnyC.specialD.surprised
37.A.lostB.leftC.missedD.dropped
38.A.wonderedB.sharedC.realizedD.found
39.A.becauseB.soC.andD.but
40.A.weaknessB.illnessC.sorrinessD.sadness
41.A.godB.timeC.natureD.friendship
42.A.thinkingB.callingC.cryingD.talking
43.A.offeredB.affordedC.invitedD.chosen
44.A.movedB.touchedC.toldD.helped
45.A.progressB.senseC.troubleD.difference
46.A.receiveB.sendC.giveD.create.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网