题目内容

【题目】根据汉语意思完成句子

1我将去放风筝代替在家玩电脑游戏。

I'll fly a kite ________ ________ ________ computer games at home.

2上周日我们去唐人街购物了。

We ________ ________ in Chinatown last Sunday.

3你们在春节期间有庙会和各种各样的表演吗?

Do you have ________ ________ and ______ ______ ________ performances during the Spring Festival?

4我用我的压岁钱买了一些装饰品。

I used ______ ______ _______ _______ _______ some decorations.

【答案】

1instead of playing

2went shopping

3temple fairs all kinds of

4my lucky money to buy

【解析】

1短语instead of表示“代替,而不是”,后加名词,代词,动名词;play computer games表示“玩电脑游戏”;根据题意,故答案为(1). instead (2). of (3). playing

2短语go shopping表示“去购物”;根据时间状语last Sunday可知用一般过去时态,go的过去式是went。根据汉语提示,故答案为(1). went (2). shopping

3短语have temple fairs 表示“举行庙会”;短语all kinds of …表示“各种各样的……”

根据汉语提示,故答案为(1). temple (2). fairs (3). all (4). kinds (5). of

4短语my lucky money表示“我的压岁钱” 短语use sth. to do sth.表示“用某物去做某事”;这里是去买,用to buy。根据汉语提示,故答案为(1). my (2). lucky (3). money (4). to (5).buy

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Getting recognition (认可) from National Geographic, a famous US magazine, is the dream for many photographers (摄影师). A Chinese teenage photographer has made this dream come true.

With his work Weed (野草) on the Wall, Gong Zijie, a 14-year-old boy from Changsha, Hunan, won the 2014 International Photography Competition for Kids in China. It was hosted by National Geographic Kids. Gong got the first place for the subject Wild Vacation. His photo shows the shadow of a weed on the Forbidden City's red walls. In photographer Li Shaobai's words, "The picture is silent but powerful."

Gong learned photography from his father, a professional photographer working for Hunan TV. Since the age of 4, he has been following his father to take pictures of nature and society.

Gong is a patient photographer. When he finds something amazing, he can spend hours waiting for the perfect time to catch the moment. In his first work, Gong took the beautiful view of the sunset near his hometown: It looked simple, but Gong worked for four days to take the best photo.

Now, the young photographer cares more about social (社会的) problems. In Gong's pictures of Liuyang River, hundreds of dead fish show us the deadly results of pollution. He has made up his mind to document polluted rivers at least once every year to make people pay more attention to environmental protection.

"Now photography is not only a hobby, but also a duty(责任) for me." said Gong.

1Where is Gong Zijie from?

____________________

2What does photographer Li Shaobai think of Gong's work?

____________________

3Did Go learn photography by himself?

____________________

4When did Gong begin to learn to take photos?

____________________

5Why did Gong decide to document polluted rivers?

____________________

【题目】 Tom is an 18-year-old boy. He goes to a university far from his hometown. During the _______ , he returned home to spend time with his family.

While at home, Tom promised to do some ______ , such as taking out the rubbish and sweeping the floor. He had a wonderful time at home, and then he returned to the university. However, the boy didn’t realize that he had forgotten to complete this task.

When Tom’s mother Alice saw the ______ left at home, she was a little angry. Instead of ______ her son on the phone, she chose a creative way to tell him how she felt about his laziness. Alice sent her son a special package.

Tom ______ his mother had sent him a package full of delicious food. He opened the package, only to find that it was filled with the rubbish he was supposed to take out.

“When I realized it was rubbish, I was pretty ______ , because I expected food!” Tom said. “But I also realized that I hadn’t ______ my promise.”

The boy said, “My mother has a great sense of humor. She’s like one of my best friends, and we can ______ around for days. ______ when it’s time for her to be serious she is. I was really not surprised that she did this.”

Tom added that he’s also learned a ______ lesson from this experience, “When you promise to do something, you should always remember to keep your promise, or the rubbish will come back to you sooner or later.”

1A.schoolnightsB.weekendC.weekdays

2A.choresB.homeworkC.washing

3A.booksB.rubbishC.clothes

4A.laughing atB.caring forC.shouting at

5A.foundB.toldC.thought

6A.upsetB.surprisedC.excited

7A.brokenB.keptC.made

8A.argueB.jokeC.study

9A.AndB.ButC.So

10A.strangeB.badC.valuable

【题目】 Thanks to our mastery(精通)of engineering and technology, the world is changing at a lightning quick pace, much quicker than ever before.

Engineers design and create things like machines, structures and processes. They use a combination(结合)of math and science to make these things workor make them work betterEngineers change the world around us and come up with technologies and creative solutions to make our lives more comfortable, and make the world a better place.

Cool jobs in engineering and technology.

Engineers affect almost every area of our lives. Let's take a look at some of the coolest jobs you can do as an engineer.

●Roller coaster engineer

Have you ever visited a theme park and thought how cool it would be to create your own roller coaster? Well, that's the job of engineers-from designing them to analyzing the speed and weight of the roller coasters to make sure they are safe and run smoothly. What a scream!

●3D printing specialist

The future is all about 3D printing. As the technology becomes more widespread, it'll be used to print everything from food to prosthetic limbs(假肢). Engineers such as software specialists and machine programmers will be in high demand to run this new technology.

●Space exploration engineer

From designing the powerful rockets to send deep into space to building and programming rovers(探测器)that can find out water on planets like Mars, engineers are at the center of space exploration and at the heart of what companies like space organizations like(美国国家航空航天局)do. Out of this world!

1What's the main idea of Paragraph 2?

A.Engineer is a fun job.

B.Engineers are friendly.

C.Engineers make the world better.

D.Engineers can create many machines.

2What do engineers work for according to the passage?

A.To make sure the roller coasters are safe and run smoothly.

B.To show they have the coolest job such as designing the rockets.

C.To design and create things like machines, structures and processes.

D.To make our life more comfortable and make the world a better place.

3As for 3-D printing, what can we get from the passage?

A.We've already used 3D printing for a long time.

B.There will be more software specialists and machine programmers.

C.We can't use 3D printing to print things like vegetables in the future.

D.3D printing technology can be used to find out water on planets like Mars.

4What would be the best title for the passage?

A.Out of the world!

B.The coolest jobs in the world.

C.Engineering makes the world better.

D.We master engineering and technology.

【题目】D.Answer the questions (根据以下内容回答问题)

“Oh boys, don’t throw stones at the poor bird,” said an old grey-headed man, “Sir,” said a little fellow, “she makes such a loud noise that we can’t suffer from her.” “Yes, but she uses the voice which nature gave her, and I am afraid the stone will rebound(弹回), and hurt you as long as you live!” “Rebound! We don’t understand you, sir!” “Well, come and I will tell you a story.”

“Fifty years ago, I was a boy like you. I used to throw stones until I became very accurate. One day I went to work for an old couple. They were very kind to everybody and everything. Few had so many birds making their nests under the roofs of their houses. The birds seemed to love the couple. For seven years a bird had come, after the long winter was over, and built her nest in the same place, and raised her young chicks there. She and her mate had just returned when I went there to work, and the couple welcomed them heartily. The bird hopped hopped about as if glad to be back. During the day, I thought I would try my skill upon her. She sat on a pole and looked at me trustfully. I found a nice stone, and I threw it with my utmost skill. It struck the bird on the head and she droped dead!”

“I was sorry when I saw her fall. But the deed was done. I said nothing to the old couple about it. But one of their grandchildren told them what I had done. Though the couple never said a word to me, I knew that they were deeply saddened by my cruelty. I could never look at them in the face afterwards. Oh, that I should have told them how sorry I was!”

“They have been dead many years, and so has the poor bird; but don’t you see how that stone rebounded, and hit me? How much the memory of it has hurt me! My dear boys, I would pay a great deal today if I could release from my present feeling! For fifty years I have remembered it. I have never spoken of it before; but if what my words will prevent you from throwing a stone that may rebound, I will be happy.”

1What kind of skill did the author get when he was a boy?

2How can we know that the bird was happy to meet the couple again?

3Why couldn’t the author look at the couple in the face afterwards?

4According to the author, what would hurt the boy for lifetime if he threw stones at the bird?

5Why did the author tell his story to the boy?

6What would the boy probably do after hearing the author’s words? (At least two things)

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网