题目内容
【题目】![]()
Jim gets up very early one day and finds something changes (改变) in his house. But he can’t tell why. He looks carefully and finds:
◆The big tree is behind the house, but now it’s in front of the house.
◆The garden with flowers is gone (消失). In its place there is much grass.
◆The dog house in the corner of the garden is gone.
◆The green clock in his bedroom changes into a yellow one.
“Mum! Mum! An alien (外星人) changes our house!” Jim runs to his mum and tells her about what he sees. Mum is cleaning the living room. She’s not surprised at all. “Oh, it’s your dad. He thinks our house is not interesting and wants to have a change. What do you think of the changes? Do you like them?”
(Answer the following questions with no more than 5 words)
【1】What does Jim find in his house after he gets up?
____________________________________________________________________
【2】How many changes are there about Jim’s house?
__________________________________________________________________
【3】Where is the big tree now?
____________________________________________________________________
【4】Who changes Jim’s house?
____________________________________________________________________
【5】Why does he want to change their house?
________________________________________________________________
【答案】
【1】 (He finds ) something changes.
【2】 (There are) four (changes).
【3】 In front of the house.
【4】 Jim’s father./His father./Jim’s father does/His father does./Jim’s father changes the house/ His father changes the house.
【5】 To have a change/Because it isn’t interesting.
【解析】
本文主要讲述了我有一天回到家后发现家里发生了变化,原来是爸爸感觉家里太没趣,所以把家里改变了一下。
【1】根据原文Jim gets up very early one day and finds something changes (改变) in his house.故回答He finds something changed.
【2】根据原文He looks carefully and finds:…可知他共发现了4项变化,故回答There are four changes.
【3】根据原文The big tree is behind the house, but now it’s in front of the house.可知大树原来在房子的后面,但是现在在房子的前面,故回答In front of the house.
【4】根据原文“Oh, it’s your dad. He thinks our house is not interesting and wants to have a change.可知是爸爸改变了房子,故回答Jim’s father (changes the house).
【5】根据妈妈的回答“Oh, it’s your dad. He thinks our house is not interesting and wants to have a change.可知爸爸改变房子是因为他认为房子不够有趣,所以想改变,故回答Because it isn’t interesting.
本文属于根据短文回答问题。首先阅读短文,了解大意,然后认真阅读问题,根据问题找到问题在原文中所在的位置,对于此题一定要注意题目要求,即回答时不超过5个单词,所以答案要尽量简单,能答出重点即可。
【题目】 Li Qiang is a twelve-year-old boy. He had a headache yesterday. His father took him to the hospital to see a doctor. The doctor thought it was not serious and gave him some pills. The table on the right is the instructions of the headache pills.
| Instructions Take three times a day after meals. Dose(剂量):Grown-ups(成人):2 pills each time Children(8-15 years old):one pill each time (4-7 years old):1/2 pill each time NOT fit for children below the age of 4. Notes:1.Store it in a cold place. 2.Use it before Dec.2019. Add: Harbin Heilongjiang |
【1】Li Qiang should take the pills________ meals.
A.afterB.beforeC.whenD.we don’t know.
【2】The pill will be bad after the year ________.
A.2016B.2017C.2018D.2019
【3】Li Qiang should take ________ pill(s) a day.
A.1B.1.5C.3D.0.5
【题目】
The Blog of Rosie |
| ||
The Weekend By Rosie | June 6, 2016 Hi! I’m on vacation here in London… and it’s fantastic! On Saturday I was in the British Museum for three hours. On Sunday I visited Tower Bridge. Where were you over the weekend? Tell me your news! | |||
DISCUSSION | |||
| Sophia·9:30 Glad you’re having a great vacation. I was in the Summer Palace in Beijing on Saturday. I was there for a flower show. It was amazing! And there were lots of people. But on Sunday it was rainy and I wasn’t very well. I stayed in bed for a whole day. ● Replay ● Share | ||
| Steve·10:10 It was cloudy the whole weekend in Paris. On Saturday I was at a football game with my classmates. It was exciting! On Sunday I was at the shops with Ann for four hours. ● Replay ● Share | ||
| Jack·11:00 I wasn’t at home over the weekend. On Saturday I was in Scotland for a trip. It was a lovely, warm day and Ispan> had a picnic with friends. It was great! Sunday was boring. It took me five hours to get back home. It was a long journey. ● Replay ● Share | ||
| Kate·11:20 On Saturday I was at Heathrow Airport. I met a friend there and we talked together for two hours. I was very happy. On Saturday I was in Sydney for a concert. It is winter in Australia. And it was windy and cold! ● Replay ● Share | ||
【1】On Saturday Sophia was .
A. in the Summer Palace
B. in the British Museum
C. at Tower Bridge
D. at Heathrow Airport
【2】 What was the weather like when Steve was in Paris?
A. Rainy. B. Warm. C. Cloudy. D. Cold.
【3】 How long did it take Jack to get back home?
A. Two hours B. Three hours
C. Four hours D. Five hours
【4】 Kate was in Sydney for .
A. a picnic B. a concert
C. a football game D. a flower show